Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 6
Idora spune:
LA MULTI ANI, Alba si Vikinga, va doresc multa fericire, multe realizari si bucurii!!
Doruletz, bine ai revenit acasa si in clubul nostru
Alba , arati super
N-am avut timp sa va citesc, decat pe sarite asa ca nu sunt la zi cu tot ce s-a mai intamplat pe aici, dar o sa citesc si o sa revin!!
la toata gasca!!
Adela99 spune:
La multi ani www.cookiepots.com/images/1cake.jpg" target="_blank">Vikinga si www.giftdelhi.com/Pictures/birthday%20cake.jpg" target="_blank">Alba
narancea spune:
neatza !
vikisoara ai facut ochi ? ai fost frumusica aseara ? mmmmmmmmmmmm da sa pupam fata asa in zori, pe nemincate asa
azi lucrez de acasa hahahahahahaha buna si cite o zi din asta
liris spune:
Albascuza-ma ... ca-s uituca.
o zi buna se cunoaste de dimineata ... beau ptr tine un pahar... de suc maaaaa... nu mustaciti...
Alba, La multi ani! multa sanatate si mult noroc!!!! si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!!!
Annie ce-a zis doctorul?
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
lena spune:
Laura sa fi iubita, fericita si sanatoasa...sa te bucuri nespus de frumoasa ta familie...si sa se mareasca ...cinstesc si eu un pahar virtual de vinisor in cinstea ta...sa ajungem sa-l ciocnim si face to face...
Alba La multi ani si tie si tot ce-ti doresti sa fi fericita alaturi de printesa ta si sot...si la multe calatorii
Lilutza eu sunt de mult timp indragostita de Viena...mai erau oleandrii cu flori sau se pregatesc de iarna... si femeile tot asa elegante si aristocrate?!
narancea spune:
balena mie nimic ? a draq pielicica aia pe dumneata ! macar o vorba buna acolo ..........
lena spune:
narancica hai te dar sper ca ai scapat de mucisori si esti cupil cuminte si nu te tragi fetitzele de codite!
lilanda spune:
Buna ziua ...ieri fu Moet...azi?? La Multi Aniinca o data sarabtoritelor....ce cadouri ati primit??? Inspirate mi s-au parut "urarile" Adelei :-))
Doruleatza are ceva par grasunica ta!!! ...iar in poza, arata atit de linistita, incit nici nu zici ca poate si urla!!! :-)) Pe Ilie l-am gasit alintat rau (a invatat sa manince din mina si a dormit in pat cu nani, ca doar nu era sa-l lase singur in weekend!! Insa cred ca fost nitel stresat, fiindca, de duminica de cind l-am adus acasa si pina luni dimineata, a dormit tun...nu i-a trebuit nici plimbare, nici mincare...nimic; somn pe covorasul lui!!!
lena, n-am vazut flori pe la Viena, insa cuconeturile...vieneze, deh!!! (am remarcat in metrou o batrina - crez ca avea cel putin vreo 80 de primaveri... Nu-si putea tine capu' drept, insa fata ii era perfect aranjata: fond de ten, pudra, sprincene-ncondeiate, imbracata la costum ...nimic lasat la voia intimplarii ...poate doar capu':-))
buli, ai ajuns la casa ta???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet