Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 6
Idora spune:
LA MULTI ANI, Alba si Vikinga, va doresc multa fericire, multe realizari si bucurii!!

Doruletz, bine ai revenit acasa si in clubul nostru
Alba , arati super
N-am avut timp sa va citesc, decat pe sarite asa ca nu sunt la zi cu tot ce s-a mai intamplat pe aici, dar o sa citesc si o sa revin!!
la toata gasca!!
Adela99 spune:
La multi ani www.cookiepots.com/images/1cake.jpg" target="_blank">Vikinga si www.giftdelhi.com/Pictures/birthday%20cake.jpg" target="_blank">Alba 
narancea spune:
neatza !
vikisoara ai facut ochi ? ai fost frumusica aseara ? mmmmmmmmmmmm da sa pupam fata asa in zori, pe nemincate
asa
azi lucrez de acasa hahahahahahaha buna si cite o zi din asta
liris spune:
Albascuza-ma ... ca-s uituca.
o zi buna se cunoaste de dimineata ... beau ptr tine un pahar... de suc maaaaa... nu mustaciti...
Alba, La multi ani! multa sanatate si mult noroc!!!! si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!!!
Annie ce-a zis doctorul?
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
lena spune:
Laura sa fi iubita, fericita si sanatoasa...sa te bucuri nespus de frumoasa ta familie...si sa se mareasca
...cinstesc si eu un pahar virtual de vinisor in cinstea ta...sa ajungem sa-l ciocnim si face to face...
Alba La multi ani si tie si tot ce-ti doresti sa fi fericita alaturi de printesa ta si sot...si la multe calatorii ![]()
Lilutza eu sunt de mult timp indragostita de Viena...mai erau oleandrii cu flori sau se pregatesc de iarna...
si femeile tot asa elegante si aristocrate?!
narancea spune:
balena mie nimic ? a draq pielicica aia pe dumneata ! macar o vorba buna acolo ..........
lena spune:
narancica hai te
dar sper ca ai scapat de mucisori si esti cupil cuminte
si nu te tragi fetitzele de codite!
lilanda spune:
Buna ziua ...ieri fu Moet...azi?? 
La Multi Aniinca o data sarabtoritelor....ce cadouri ati primit??? Inspirate mi s-au parut "urarile" Adelei :-))
Doruleatza are ceva par grasunica ta!!!
...iar in poza, arata atit de linistita, incit nici nu zici ca poate si urla!!! :-)) Pe Ilie l-am gasit alintat rau (a invatat sa manince din mina si a dormit in pat cu nani, ca doar nu era sa-l lase singur in weekend!! Insa cred ca fost nitel stresat, fiindca, de duminica de cind l-am adus acasa si pina luni dimineata, a dormit tun...nu i-a trebuit nici plimbare, nici mincare...nimic; somn pe covorasul lui!!!
lena, n-am vazut flori pe la Viena, insa cuconeturile...vieneze, deh!!!
(am remarcat in metrou o batrina - crez ca avea cel putin vreo 80 de primaveri... Nu-si putea tine capu' drept, insa fata ii era perfect aranjata: fond de ten, pudra, sprincene-ncondeiate, imbracata la costum ...nimic lasat la voia intimplarii ...poate doar capu':-))
buli, ai ajuns la casa ta??? ![]()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet