Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 15
Pegasis spune:
Iar petrecem???
La Multi Ani Freya! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!!!
S-aveti un uichend. Io plec la shots cu Ana... Antigripale... alea-alea...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
mara03 spune:
naziua!
LA MULTI ANI FREYA CEA DRAGALASHA!!!
si-acu' repede, repede sa va intreb si pe voi: ce papa (mananca) o stelutza??? hmmmmm?
si inca ceva mai serios pentru fetele cu cupii: voi va injectati cupiii cu antigripal? ca mie cei mai multi mi-au zis sa nu o fac, sa las cupilu' sa lupte singur impotriva virusilor ca se sensibilizeaza si ca se leneveste sistemu' imunitar, bla, bla, bla. ce sa fac? da' repede ca am vaccinurile in frigider...
revin io...
unu
doi
trei
ocebine spune:
'Neata poienita!
In primul rind Freya ...Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa faci parintii fericiti!!!!
Mara eu nu i-am vaccinat antigripal niciodata, nici mie nu mi-a recomandat pediatrul. Scoala de aici sustine ca un copil face, in medie, cam 6-8 raceli pe an si asta ii intareste sistemul imunitar pentru mai tirziu. Gresesc ei, gresesc si eu. Dar in experienta mea, amindoi mi-au racit zdravan (vreo 4 raceli la rind) in primul an de scoala iar apoi nu am mai avut probleme.
Lilanda...insanatosire talpilor lui Niels...si eu urasc in weekend sa duc namila afara dimineata (sotul nu e acasa la ora aia in we - il ajuta pe taica-su')...ma plimba (a se citi zboara) Blue Eyes pe trotuar pina la parc...iar inapoi zici ca a uitat sa mearga
Vikinga distractie maxima si lasa regimurile in prag de sarbatori/zile/etc...nu aduce decit failure...Arati traznet oricum
Rayu tunsoarea arata super...in nici un caz nu as califica-o drept "scurt"...
Io astept cuminte sa vina trupele la servici la mine unde s-a pregatit party de Halloween pentru pitici. Deja graviteaza p'aici o Cenusareasa, un dinozaur si 2 Power Rangers. Ai mei sosesc la 12:00. Nu i-am avut niciodata pe amindoi in acelasi timp aici. Sper sa nu demoleze cladirea
Va pupic...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
arboria spune:
bonsoir, bonsoir
lil', de un' sa faca albitza rost de peruca de shakira?
mara, p'aici se recomanda vaccinul antigripal copiilor de pana la 5 ani. Tudor inca nu e in colectivitate, deci nu prea cred ca prinde el gripa daca sta acasa. Raceste usor, de obicei?
revin intr-un instant
lilanda spune:
chiar asa, ca cine stie cind mai prind petrecaretii!!! Happy Halloween ...sau ce urari se fac ccc cu ocazia asta??? Sa nu care cumva sa ne lasati fara poze!!! Petrecere frumoasa va urez si...aveti grija la glicemie!!! ...
arborico, pai poate gaseste Alba peruca a la Shakira, tot de-acolo, de unde a gasit si dl. Alba, paru' lu' Ozzy...ya-ya (io ma gindeam ca mai greu ar fi sa gaseasca pantaloni de piele, ca nu prea vad io sortimentu' asta in garderoba albitei...da' poate imprumuta nadragii lui narancea, c-are el o pereche negri... )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
quote:
Originally posted by lilanda
mai greu ar fi sa gaseasca pantaloni de piele, ca nu prea vad io sortimentu' asta in garderoba albitei...da' poate imprumuta nadragii lui narancea, c-are el o pereche negri... )
daaaa, nadragii aia impielitati, cu camasa rosha si plete.
creca narancea s-a facut mare (nu vezi, s-a tuns, zboara cu avionul neinsotit...), o fi renuntat la haine de pele
albitza, te risti sa iti arati buricul?
rayu, cum de ai observat tocma' acum cat de bine e in poienitza? iti face Boubou probleme?
edit:
lena, chiar luni e ziua Freyei? Ei, atunci, daca au inceput de azi urarile...
La multi ani, Freya mica, sa ramai la fel de poznasa si de simpatica!
edit2:
Psssss, creeaza cineva capitol nou?
Adela99 spune:
ca mare drepate ai rayu! bine e in poienitza chiar si daca numai
n-am gasit ca vi-as fi pus "corul sclavilor"
arboria spune:
mdaaa, se pare ca io's Cineva ala dupa care strigam.
avem capitol nou, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">aici
uichend placut acolo... sus, in scandinavia-muma!