Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI Freyozaura!!!!
maimaimai,deja 2 anisori??
sa-ti traiasca fetitzul,lena,sa creasca mare si sa fie cuminte,sa nu o mai incuie pe mami prin spalatorii!!
hai bre tatalutoma,motiv ne trebuia noo pentru??Acum ,iaca ,avem motivu,pentru ca d'asta stateam noi pe uscat

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Rayulica-tunsulica, nu ne trebe noua motiv da' ,macar din cand in cand, e buna o acoperire.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pe fuga va zic salut si eu ca azi iar e party si tre sa rezolv o groaza de chestii pina pe seara. Lena cuscra mea draga sa-mi traiasca nora cea mai frumoasa olandeza Freya la multi ani iubita mica! Si o mie de pupici de la Aldito!Rayu e foarte frumoasa noua freza, reusita tare, te prinde super! Stiu si eu cum e cu tunsul pe aici, CATASTROFA! M-au ciuntzit astea ca vai de capul meu plus oftaturi si vaicareli la ele ca e parul prea des, prea ondulat, prea nu stiu cum. In ro tot la coafeza mea m-am indreptat. Asa ca da ai avut mare noroc de iranianca.Sabina, Sofia galagia e un copil minune, si desteapta si frumoasa! Bravo pt kg pierdut! Cura mea s-a pierdut pe drum, nu prea am fost inspirata sa incep o cura serioasa taman acum in perioada cu petreceri:)Azi e praty-ul de ziua mea cu toata lumea, asa ca incep we bine:)) Ne auzim cind imi revin:)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua, buna ziua....aha, daca ii rost de beut pe-aci, se umple poiana dis de dimineatza, daaa???
Pai, ii urez si io micutului dinozaur, Freya, La Multi Ani, sa creasca mare, desteapta si frumoasa
vikinga cum nu-i cazul sa-ti urez acum "revenire usoara", iti doresc petrecere frumoasa!!!

Mei, azi fu' Niels la doctor ca ccc "crampa din picior" de la Viena, pare sa fie o luxatie ceva, da' in tot cazul se va sti dupa radiografie. Insa cind credeti voi ca-l programara la raze??? Peste doua luni!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Freya, la multzi ani, sa creshti mare shi sanatoasa, ca frumoasa iejti deja
Viku, petrecere faina shi vezi de poze
Rayu, itzi sta super cu tunsoarea, da cin ai zis scurt, am crezut ca scurt, nu pin la umeri Intrebare: daca io-s tunsa kiar scurt, inseamna ca pleznesc de intelijentza, nu??
Restul lumii, sa avetzi o zi minunata

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

NN, sigur, ca un om mare.Uite, acu tre sa fac un dixtuor de suflatori, sa vezi acolo baieti buni, adevarati, toata ziua cu

Vikingo, lasa ca recuperezi tu, la atat distractie slabesti garantat.

Lil, imi pare rau s-aud de Niels, odata o sa va povestesc o istorie cu dr ortopezi din Ro, cand i-a iesit lui Simi bratu din umar pe munte, e haios rau de tot.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaa sa avetzi un weekend !

si mai usor cu sticlele..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bon jur de vineri dimineata!

La multi ani Freya! Sa ai parte de fericire si bucurii! Mai da ce multe scorpioane aci la scandinavi! Sofia, scorpiutza ta ce face? Tot la purtator? Asteptam vesti.

Lilanda, stai sa vezi alta: merge barbatu-meu la spital la urgente cu mana umflata dupa o cazatura zdravana (tot in spital btw), ii fac aia radiografie, ii pun urgent mana dreapta in ghips (verdict de 4 luni)dar sa vina la control in 3 saptamani. Ei in astea saptamani sta D-nul AlbaIulia ca un pasha casa pe motiv ca nu poate folosi mana dreapta, el fiind dreptaci bineinteles, e hranit, imbracat, gugulit, etc, etc. Vine vremea controlului, ii fac aia iar radiografie, ii scot ghipsul si il trimit acasa, pe motiv ca nici vorba de luxatie. De atunci caut io medicul ala dar fara succes pana in ziua de azi.

Vikinga, distractie super si asteptam poze!

In alta ordine de idei, caut idei de costum de Halloween (ptr. mine) si nu gasesc, poate sugerati voi ceva, barbatu-meu se deghizeaza in Ozzy Osbourne, iar party-ul costumat e duminica!

Pe restul clanului va salut ceremonios si va invit sa semnati de prezenta

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Am uitat sa va zic ceva: am vazut aseara pe satelit la francezi (Envoye Special) cum ca in Japonia tonul (pestele) costa o avere, aratau aia oameni buni cu cat se vinde, pe un ton de 226 kile a platit unul 33.000 euro, ceea ce ar veni pe la 146 euro pentu un kil de ton!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by AlbaIulia

In alta ordine de idei, caut idei de costum de Halloween (ptr. mine) si nu gasesc, poate sugerati voi ceva, barbatu-meu se deghizeaza in Ozzy Osbourne, iar party-ul costumat e duminica!

Io cred ca o www.footballx.net/botw/shakira.JPG" target="_blank">Shakira te-ar prinde bine...unde mai pui ca nici nu-i greu de incropit cosumatia!!! In plus, aveti sansa unui duet-ceva

hehehe...pai si Niels a venit cu talpa bandajata si cica n-are voie sa se deplaseze...de parca s-ar si deplasa el mult cu picioarele. Faza e ca acu', toata aeriseala lui Ilie imi revine, cea ce nu-i tocmai placut dis-de-dimineata, pe-ntuneric, adica exact in "tura" musiului...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput