Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela_s spune:
'na seara!
lil', am schimbat titlul, mai bine mai tarziu decat niciodata...
rayu, super boubou! Silvia s-a catarat in bratele mele si o "admira". M-a intrebat: cine-i asta? eu ii spun: Boubou! iar ea: si eu am buba, aici ciol(picior) Si apoi ce crezi ca face? isi baga si ea degetutezele in nas, hlizindu-se!
sofia, faina intelegere cu mandrulina mica. Spune-i sa se tina de cuvant, da?
mara, si eu imi gasesc cuvintele mai cu greu de cand cu serviciul, mai mereu sunt pe fuga, probabil par expeditiva, dar e numai si numai din cauza timpului care e in sac si nu-l gasesc!
cred ca acum sunt eu ultima din ro care n-a vazut vestitul film
Si noi vom sarbatori la camin cu copiii Halloween-ul. Va fi un carnaval, cei mici pot merge nemascati, doar pentru distractie. Asa ca daca e vineri, e party!
carnet de sofer spuneti? hai ca la mine e mai rusinica colegii de serviciu ma tot incurajeaza dar dejaba! Pai sa vedeti...eu am carnet inca din '98, ca am fost curajoasa, probleme cu stanga-dreapta nu am, doar cu schimbatoru'. de viteze. Apoi am sofat o vreme, aveam dacie si dupa scoala aveam curaj. Apoi m-am lasat pe tanjeala, din cauza de masina care te lasa in drum cand era lumea mai frumoasa, si asa au trecut anii, eu n-am mai urcat la volan...am ramas insarcinata, atunci nu aveam nevoie de emotii, socuri si nervi...apoi era bebe mic, alte griji...acum avem masina noua pe care n-o primesc sa o "frek" (narancea sa nu faci mijto!). Si uite asa imediat trebuie sa-mi schimb carnetul si ma intreb daca mai are rost???? Aaaa si lil' are dreptate: de ce sa-mi bat capul si sa imi toc nervii cand taxiul e la indemana? Fara stres, nervi si alte alea... Si m-am obisnuit pe postul de copilot! Mda...si mai am si eu o gaselnitza. De cand am fost in state si am vazut ce usor se conduce pe masina cu schimbator automat, astept...sa ajunga si la noi asa ceva...
No gata, ca s-a scurs nisipul...baaaang! time over! tzucuri la totzi
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
AlbaIulia spune:
Helau popor si buna ziua!
Io inca nu mi-am revenit de ieri , cred ca ma propun astia ca muncitor fruntas stahanovist , ca am stat acilea pana la 7 seara si am plecat cu valiza de documente sa mai lucru si-acasa ca mi-a zis seful (dragul de el )ca are nevoie de hartoage la prima ora azi. Ieri la lunch-ul cu colegii am primit doua platouri sau farfurii de Limoges iar de la famelion cu care am sarbatorit dupa ce m-am adunat acas', un medalion cu semnul zodiei. Cel mai frumos cadou a fost de la Lorelei, un tablou desenat de ea cu pisicutze si iepurasi pe un camp cu flori pe care a scris cu dedicatie: "For Mama - Lorelei". Am baut Grappa la greu sa-mi vina inspiratziunea ca eram 'numb' de-a dreptul si cu chef de scarmaneala
Lilanda, nu esti singura cu probleme de stanga-dreapta, asta e motivul pentru care la noi eu sant soferul , mereu cand trebuia sa-i spun lu barbatu-meu ia-o la dreapta sau stanga le incurcam , asa ca acu dirijeaza el si conduc io!
Rayu, faina poza si pupic la Bubulic!
Fetele si baiatu io de Halloween imi cumpar costum de facut omu invizibil si va spun cum e! Noi sarbatorim Halloweenu sambata dimineata si la pranz ptr cupil, sambata seara cu pretenii e petrecerea mea la un restaurant aici, iar luni seara trick si treat-ul!
Va tzuc dragastos si va scriu mai tarziu
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
arboria spune:
ce de petreceri in poiana!
io n-am disparut, decat in ceatza. asta vreme: la 6 dimineata ploua de nu vedeai in fata farului, dupa trei ore e soare de te dor ochii. probabil pana diseara o sa mai ninga nitel, apoi o sa punem iar ochelari de soare.
io am fost la cumparaturi. am luat cupilei costum de halloween (vrajitoare, se putea altfel?!) si de rest - o casa (vezi, itsmeutzo, te-am ascultat )
deci o sa ne mutam soon.
narancea, tradare-tradare, dar sa stim si noi!
pai faci scenarii pe la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59248&whichpage=9" target="_blank">alte topice? ntz ntz
lil', ia-ti tu permis si nu te uita in stanga si-n dreapta, la cine ce zice
rayu, spor la cumparaturi!
te duci sa iti iei o pereche de m.blahnik, pentru prima zi de munca?
da' tu incepi jobul duminica? pai duminica nu era rezervata ?
doru', nu perde legatura cu poiana (generic, cu restul lumii), ca e greu de recuperat apoi
alexutzei
viki', poze cu burti vopsite?? asa? sau asa?
adela, cand iti iei comp? io-ti simt lipsa
annie, esti ok?
mara, treci la tabla!
ora de orientare in spatiu: unde e poiana lu' iocan? sau era a lu' iovan?
vezi, nici io nu's tocmai in prezent, dar, ma straduiesc
carmen, ce bine ca ati gasit bona
mihaela, asa-i ca-i super fara pedala de ambreiaj?
irimellu nu s-a mai intors din brazilia?
ocebine, da' ce faceti la palm springs? nudism?
tu, albitzo, ai ici, asa, fara vreun motiv aparent
grappa? n-am mai incercat de cativa ani, am dat-o pe alea mai putin spirtoase
si la noi incepe de azi colindatul cu "trick or treat" - (lexi stie de ce)
doruletz spune:
nseara
ba uite is si io p'acilea, va citesc da' nu prea avusei timp sa scriu. Ma uitai si la poze, ale lu' vikinga ma lasara cu gura cascata, nu mai pot decat sa zic "WOW!!!" esti super!!... iar Boubou e o simpatica ca de obicei, nu umbla ea cu jumatati de masura!
Mara nu te necaji, lasa ca o sa-ti intri repede in ritm si ai sa vezi ca nu e chiar asa de negru dracu' si ai sa gasesti timp pentru de toate.
Lilanda, si io am probleme cu stanga si dreapta, cica ar fi o chestie feminina, am citit asta pe undeva. Acu' m-am mai obisnuit da' pe la inceputurile mele de sofer cand mi se spunea 'la stanga' io aratam cu mana si intrebam 'la stanga p'aici sau p'aici'? Sfatul meu e sa-ti pui o bratara sau ceas sau orice la una din maini cand iei orele de soferie, io asa faceam.
hai noroc vere narancea, mai lauzesc si io p'acilea, ce sa fac?!
Adina , bine venisi, treci si tu mai des prin poienitza, nu se pune scuza asta cu 'n-am timp', uite toata lumea gaseste cate un pic.
Sofia e bine daca te asculta bebelusa d'acuma si io m-am rugat de Alexandra sa iasa odata ca nu mai puteam s-o car in burta si uite ca a fost intelegatoare! Tinem pumnii!
hehe, Lilanda, Gepetuza nu m-a epuizat inca, e la fel de cuminte deocamdata, nu se trezeste decat o data noaptea, nu mai vrea biberon apropae deloc (doar cateodata seara cand chiar nu mai gaseste nimicutza la mine, merci Sabina si toate mamicile virtuale de Alexutza care au ne-au ajutat cu sfaturi!). In rest, am profitat de vremea frumoasa (acilea sunt 22C si cica in sud sunt vreo 27C!! maria poate ne spune daca e adevarat) si am tot iesit p'afara. Ba am fost si la restaurant, am ales unu' japonez pentru prima iesire mondena a Alexutei (nu cu vreo intentie, asa s-a nimerit ca taman s-a deschis unu' nou langa noi acilea). Azi fuseram la primarie ca ne invita domnu' primar sa ne dea un cadou de bun venit (un album foto si o scrisorica ca sa stie Gepettuza sa-l voteze cand o implini 18 ani ).
Restu' lumii, multi
Mai vin io
PS uite ce suparata sunt cand ma scot adultii astia nepriceputi din apa, daca ar fi dupa mine numai in cadita as sta
Rayuela spune:
doruletule,m-am topit gata!alexutza m-a cucerit definitiv si irevocabil!Sa ne mai povestesti cum te simti ca mamica,da?
valeu,ce activitate intensa aici,oare o fi de vina chestia aia pe care am zis-o ,ca va scot la tabla si va ard peste degete?
In ordine intimplatoare:
arborica,e bine daca ti-a ramas rest de o casa,mie in general imi ramine rest de un belet de tramvai.Sa o stapiniti sanatosi!
narancea,nu vorbesc cu matale ca ,dupa ce ca la Ferma scandinavilor aveam rol fruntas de curca chioara,nu am fost distribuita in noua piesa,acu vaz ca ai migrat in alte stoluri!
Lilutza,si eu am nedumerirea asta cu stinga si dreapta!Adica le zic mereu invers!!Nu pricep in ruptul capului dece!Si inca ceva,am vrut sa pun linkul unde am gasit poza cu Cioran si Tutea,ca erau mai multe poze,cu Noica,Nae Ionescu,Eliade,dar nu merge!
Albitzo,mai lasa bre munca ,nu ai auzi ca nu e recomandat?cica "munca innobileaza ,dar societatea noastra nu are nevoie de nobili"
Mihaela Anamaria,toate fetele care sarbatoresc Halloweenul cu cupii,vrem neaparat poze!Cre'ca v-am mai zis,dar ma scuzati voi,batrinetile...
Avertisment pentru Ana Maria:adevarat ca la New York se gasesc Manolos,dar vezi ca si la Londra e durere..eu am innebunit in magazinele de pantofi!
Sabina ,intrebare urgenta:cum ati reusit bre sa duceti cupilu la coafor?a stat cuminte?ca si boubou are niste plete,dar noi o tundem numa in somn..iar rezultatul este vizibil
Si mie mi-e dor de Adelutz
Revin sa pup si restul poienarilor,scuze acum ,sarbatorim pe daddy,ca e Dumitru!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
arboria spune:
rayu, e Mitică's Day?
pai, sa iti traiasca atunci!
uite cum continua chefurili pe aici
mihaela_s spune:
rayu, sa-ti traiasca daddy!!!!
arborico . Si felicitationes pentru noua achizitie din restul de la costum . Sa o stapaniti sanatosi si fericiti!
dorulets, m-am topit la ultima poza, cea dupa baie! E o dulceata de fetita.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
TORIA spune:
Rayu si de la noi un pentru Dumitru,mai este si maine sarbatoare dar nu stiu care asa ca o tinem tot intr-un chef ,asta sa nu uitam.
NN pai ma bucur ca ai ajuns intreg de la plimbarea pe patine,noua piesa e totala si ai impartzit bine rolurile,eu una nu mai pot deja va si vad pe acolo prin padure cum va panditzi uni pe altzi.
Lilanda pai te lasi tu fara carnet,e cel mai bun nu depinzi de nimeni,cand ti se scoala hop in ea si mergi unde vrei.
Ai cu stinga dreapta era cam asa la un prieten,ia pe mine si ea pe tine,intzelegi cum vine.
La restul poporului un mare de la noi,aici a fost azi ziua natzionala a Austriei cu parade si tot tacamul,eu de maine stau acasa ca Jan spargatorul de nervi a facut rujeola cam asa arat eu de 2 zile,sa vad cat mai dureaza.
pentru totiiiiiiiiii.
Am uitat si trebe sa mai scriu la NN--sti bancul cu magarul si de ce face el hiha,hihaa,daca nu o sa-l scriu maine.
Arboria sa o stapinitzi sanatosi casutza voastra,trebuie udata cam asa cand se semneaza hartiile.
Noapte buna sa aveti.
Sabina spune:
Rayu, uite cum a fost.
Anu trecut(la 2 ani fix) a fosr cu sotu meu, si prin definitie e muuult mai cuminte cand e cu el, cu mine se poarta ca o bestie in schimb.A fost la vestitul Ciufolici unde a stat cuminte sa i s-a dat jucarie cadou,Dar au tuns-o oribil.
In iunie, la 2 ani si 9 luni a mers cu mine la acelasi Ciofolici unde nu mai era fata draguta (o chema Elena), a vrut s-o tunda un baiat.A urlat atat de tare incat am iesit in 30 de secunde de-acolo, fara sa fie tunsa, evident.
Asa ca pe drumul de intoarcere i-am propus sa mergem la salonul de mame , ca sa se tunda ca fetele mari. a fost f incantata de idee si am dat de o coafeza f simpatica, Andreea, care are un baietel de 2 ani si care i-a pus minimax in timp ce-a tuns-o, i-a dat tot felul de pamatufuri etc.Atunci a capatat ea tunsoarea din pozele din vara(alea in care nu mai are clamite)
Iar acu a fost iar cu show, andreea era in concediu, asa ca sotul a imprietenit-o cu alta coafeza de la alt salon(pe Iancului sunt vreo 10 saloane), si a convins-o ca fetele destepte au parul scurt si alea proaste lung, si mai era ceva cu niste babe care vand flori pe strada si au latze, asta cu babele e argumentu pt gradi, cine nu merge la gradi ajunge baba care vinde pe strada, nu e pedagogic, stiu, e complet aiurea, dar alceva mai bun nu s-a gasit impotriva urletelor "nu merg la gradi"
ai retinut ideea, nu? povesti cat mai diverse , mita si manipulare
doruletz...o mananc pe Alexandra.Maine, ca azi am tinut post
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lena spune:
Vik mai ce poze artistice acolo nemiapomenite, superbe...dar ce sa zic acu mie mi se pare ca ai mai inflorit, te-ai rafinat, ca vinul pe masura ce imbatraneste
Cupii eu am intrat asa pe fuga sa va anunt ca avem we prelungit cu petreceri si evident ne caram la Bruxelles, luni este Toussaint (Halloween) care este liber in Belgia, nu-mi explic de ce...si aici nu
Doruletz fii mea avea 4,8 la 5 luni, bine ea cred ca este scobitoarea gastii ...este Ana asa de dulce si are privire de copil cu muuuuuulta personalitate...eu stiu ca daca lasi cupilul sa doarma in voia lui secreta hormonul de crestere...eu niciodata n-am sculat copilul sa-i dau sa haleasca, sincer, cand li se face foame, pai ce crezi ca-i mai opreste cineva din dat alarma
restul gastii va si petrecere frumoasa de Halloween,
Lena si Freyozaura (acusica de 2 ani)