Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, hai sa-mi fac repede datoria si pe aici, ca nu se mai poate...domnule, mai nou duc o viatza grea, mai rau ca taranii inaintea rascoalei de la 1907...toata ziua trag in plug, mamaliga ei de viatza!

hai sa va iau repede pe rand si cat imi amintesc:

Rayou, pai razi tu razi, da' chiar in luasem pe chinez dupa gat...cred ca i-am luxat un pic mana dar nu a zis nimic, ca era timorat saracu...

Arboriq, felicitasiones, sa o stapaniti sanatosi si casa de piatra (vorba vine). Acuma asteptam detalii de scandal: unde e casa, poze, cand te muti, etc etc...Pliz

Pegasis, felicitari pentru bona, la mai mare! (fata, ca sa nu mai ai treaba cu bonele)

Sabina, dupa cum am mai spus, iar daca nu am spus o repet, salsa e de 4 feluri: cubaneza, londoneza, newyorkeza si....chineza!
Ha!

ocebine, ca veni vorba de NY, nu suntem vecine, eu locuiesc in tara vecina si pretina de la nord, dar maine vin la Sheridan, NY de nevoie...o sa povestesc poimaine cand ma intorc care-i treaba, ca e mult de zis si n-am forte acuma...

lena, distractie placuta pe unde te preumbli!

d-na liloiu, aici are nea' fructiferul dreptate, pune domnule mana pe putere acolo, fa un puci, acapareaza volanul si te-ai scos

ca veni vorba, mai narancea, mai! pai eu ti-am zis nea Caisa asa cu drag, ca daca voiam sa te insult iti ziceam ceva fruct mai urat, ca de exemplu "nea pruna uscata", sau "nea poama" sau "nea kiwi"....caisa e un fruct gustos, frumos colorat si parfumat si cu peri mici! Eeee, unii oameni domnule nu se multumesc cu nimic! Le dai un deget si ei vor mana toata, ca mine cu chinezul (numai ca el mi-a dat saracul mana si eu l-am luat pe sus cu totul Nea Decebal ar fi mandru de mine, ca la fortza si salsa l-am luat, dar banuiesc ca el e mai bun decat mine la matematica si la pictatul pe orez.

anyway....ce ziceam eu aici? Tata mare sa mai stie...

asa ca maine lipsesc motivat, sa fiti cuminti si sa va aveti ca fratii!

Pupici si olivoar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua... Iaca mi-am amintit sa trec si io pin poiana...(mihaela )
Rayu, pai La Multi de Sf.Mitica, si daca tot am intirziat cu urarea, e cazul sa mai ciocniti si azi o data . Sa bem deci si pentru arborica si noua ei achizitie luata din restul de la costum (cind va mutati???)...si sa ne-ncalzim, apoi pentru Hallowween
Dupa aia urez sanatate multa cupiilor bolnavi si drum bun calatorilor

Acu', fiindca tot m-am linistit ca nu-s singura pe lume cu problema "dreapta-stinga", va intreb: mai exista cineva care sa incurce inconstient, pe engleza (si daneza) pronumele "el" cu "ea" si vitzeversa??? Frumos e ca profesoara de daneza de-o avui in celalalt oras unde am stat, mi-a zis ca a mai avut vreo doi elevi romani...cu aceeasi problema (insa, repet, e vroba numai de engleza si daneza ...sa ma adresez la cabinetul psi???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lilutzule,eu m-am luptat ani in sir cu "hon" si "han",imi suna ca "han" ar fi "ea",adicatalea exact pe dos!
Sabinutza,Ce or avea mai cupii astia?Exact cum spui tu,si Bubu il asculta pe taica-su,dar cu mine e "bestie".Orice as zice,nu ma asculta deloc,dar daca zice Maria Sa Tati...executa!Am retinut sfaturile,o sa incerc sa le pun in aplicare,mai ales ala ca "fetele cu paru lung sint proaste(vezi ,am avut io o presimitire,ca m-am tuns alaltaieri scurt
Itsmiutza ,aporpos de munca si stres ,sa iti zic ce-mi povestea tata ieri la un paharel.Cica in bucuresti,era un santier,si niste lucratori d'aia cu tuica pe bordura,comenteaza la trecerea prin fata lor a unei dame nu tocmai frumoasa:Baaaaaa,asta e mai urita ca MUNCA!!
lenush,mai vino prin poienitza ca mi-era chiar dor de tine!
restu populatiei morometziene:ilaviu,revin mai incolo si pun si niste pozulici cu noua mea freza,da sa fiti sinceri ,da?Adica daca sint nasuala,sa-mi ziceti ca nu ma supar!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau cupii si buna dimineata!

Arborel, felicitationes de casutza, cred ca io is cam in urma cu noutatile p-aci, unde e situata, vrem si noi s-o vedem, pune poze cat mai repede! Grappa nu e chiar manusa mea, prefer o tzuica faina de Ardeal, oricum, la starea mea de alaltaieri seara numa' alcool de pese 40 mai putea avea vun efect!

Rayu, io cu inobilatu prin munca nu prea sint convinsa , ca dupa cat le-am tras p-aici trebuia sa fiu macar la nivel de print-regent ce mai incolo incoace, singura mea consolare e sa stiu de astia ca-s in putrefactie si deci mult nu mai poate continua !

Lilanda, sa vezi iar coincidenta, asa si la mine, se intampla des sa nu stiu care-i el si care-i ea , numai ca in toate limbile in jeneral, ma uit la cate unu' cu par lung caltzos , belciuge in urechi, nas, limba, ma ciupesc sa stiu ca-s treaza si la sfarsit renunt, ca in ziua de azi e bine oricum: adica ea ca el, el ca ea si etc .

Lena, e liber la belgieni in 31 de Toussaint ca ei sint catolici iar olandezii in genere protestanti si deci nu vor sa se ia dupa catolici

Aualeu ca era sa uit! Rayu, sa traiasca Domnu Rayu' si sa fie sanatos, voinic si fericit alaturi de tine si Bubulica, ce cadou i-ati facut? Io i-am intrebat pe ai mei acu catziva ani de ce nu ma cheama si Dunitra, ca puteam sarbatori doo zile la rand!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahaha, rayu, si mie imi zice sofia, mama de ce nu ai paru scurt? esti proasta???
baaaaai...ati citit ultima perla de Sofia? aia cu munca?? hai, repede.vedeti ca e link si la semnatura(sofia galagia)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

"-mami, imi vine sa muncesc! !"
Pupaturi la Sofia Galagia,e dementiala,cred ca nu va plictisiti o secunda!Si aia cu Baloo mi-a placut rau!
Albito,sarimina de urari,da nu tatalububu e Dumitru,ci tatal meu,proprietate personala!
haida ca am prins curaj sa pun
poza
cu freza noua,acum am consolarea ca nu mai sint pruasta

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

haida ca am prins curaj sa pun
poza
cu freza noua

Iti sta bine! Da' de ce te-ai ascuns dupa masa?

Stau si ma holbez la Boubou si ma "loveste" de fiecare data cit de tare seama cu tat'su... Unde fusesi cind o facurati?

ECSZ: Annie? Esti bine?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

yyyelllow!

rayu, ailaviu
iti sta bine de tot tunsa in felu' asta.

o sa va anunt io cand vine vremea sa ne mutam, pentru ca trebuie udat , nu?
deocamdata exersam semnatura pe o tona de hartii, chestie care va dura cam o luna, pana pe la tenksghivin, zic io

vik, o fost frumos la resto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

yeeeelow mi tu

Asaaaa, mi-am amintit si eu sa trec pe la voi/noi ...rayu, esti ok pentru gustul meu ....iar tu semeni cu tatal tau precum boubou cu tatal ei!

lena, distractie placuta la belgieni!

istme drum bun si asteptam vesti la intoarcere!

albico pumpilici si distractie placuta!

narancik azi doar ne-ai salutat? Ai fost bizi?

Iar sunt pe fuga , icerc sa mai trec dupa ce culc fetele si stau si eu limpede pe aici...pana atunci la totzi.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput