Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, sper ca totul sa fie bine!!! Si sper sa ne mai scrii sa stim si noi cum stati!!!! Va tinem pumnii sa fie bine!!!

Mai fetelor, nu ne ajunge cat stam in bucatarie?? Acu sa mai gatim si painea??? hihi...
Oricum cred ca e mai comod cu masina de panine decat sa mergi pana la paine...Poti sa faci panine si din tarate, din cate stiu, nu???

Ce jucarii erau in Metro??? Poate ajung si io zilele astea!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia, imi pare rau ca esti asa demoralizata. am sa caut si eu nume de pediatri. te rog linisteste-te, noi iti suntem alaturi cu sfaturi, cu suport moral, cum doresti!
Sanzi, pai asta e ideea, ca nu stai deloc in bucatarie. pui ingrediente inauntru, o programezi si pleci. te anunta cand e gata. si poti face paine deu toate felurile de faina, cozonac, etc. si mie imi place ideea de paine facuta in casa, vreau sa o folosesc si doar la framantat si sa ma joc dupa aceea cu aluatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua,
Cornelia - imi pare tare rau ca esti intr-o pasa asa de...parerea mea este ca cel mai bine (pentru linistea voastra) faceti un drum la Bucuresti cu copilutul. Multa sanatate si va tin pumnii!

Adina - io am respectat retetele din carte si mi-a iesit painea super- buna(mai putin azi-dimineata, pentru ca mi s-a oprit curentul pe la 5 dimineata ), dar am o faina de la moara unui prieten , iar drojdie am folosit Pakmaya (cred ca asa se scrie).

Ca si cadou pentru baiat de sapte ani as zice asa: microscop, telescop, mai sunt niste seturi pentru "spioni" (aparat de ascultat, set de senzori de miscare etc), masini de colectie (vezi Burago), transformers etc. Si cartile ar fi bune daca e genul. Tibi al meu n-ar fi foarte incantat de un astfel de cadou, pentru ca lui nu-i prea place sa citeasca .
Si ajungand la Tibi cum il fac eu sa citeasca?! Ii place matematica foarte mult, dar nu-i place sa citeasca si sa scrie Doamne-fereste! Bine, acuma nu va ganditi ca nu stie sa citeasca, da' nu-i place! A avut de realizat un portofoliu despre Arghezi si l-a facut pe calculator, cu "copy" si "paste" de pe "e-referate" (ca sa ma laud ce destept e el in ale calculatoarelor ).

Pup,

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxana, oricum stai mai mult in bucatarie, decat daca o cumperi de la magazin2!!! hihi...io tot capoasa!!!! Am inceput injectiile...nu dor deloc din fericire!!!! Sper sa nu trebuiasca sa fac prea multe!!!!

Diana, chiar ca copil destept...e bine ca se descurca!!! haha!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanzi, tu ai dreptate - ideea e sa iti placa si sa vrei sa faci asta. ca nu e un must sa ai asa ceva. im pare bine ca nu te dor injectiile, ai vazut ca nu te abuream?
Diana, nu ma laud ca stiu,dar parerea mea este ca aici conteza si puterea exemplului - poate daca va vede pe voi citind o carte seara sau laudandu-i o anumita carte va incepe sa ii placa. eu mai am si acum cartile de cand eram mica, adevarul e ca mama are un cult pentru citit si am invatat si eu tot asa. daca ai nevoie de carti din astea stimulative si interesante pot cauta in biblioteca mea de pitic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai, fetelor, m-ati facut tare curioasa cu masinaria asta.unde ziceati ca e oferta?

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Roxana - nu ma gandesc nici o clipa ca te lauzi, eu cred ca discutam si daca am deschis discutia inseamna ca cer niste sfaturi, iar mie imi plac oamenii care spun ce gandesc si gandesc cand spun (asa ca tine ).Eu mi-am carat de la mama cartile care tin de "activitatea de scoler", am achizitionat sute intre timp (le si citim , nu le-am luat ca se asorteaza cu mocheta), noi citim , deci puterea exemplului si material didactic exista, da' copilu' pace! Io cred ca de lene n-o face! Adica daca stau langa el citeste, da' sa-i vina lui sa citeasca... mai bine face la mate . Asta binenteles cand n-are voie la Tv sau la calculator. Spun ca nu-i place, pentru ca imi amintesc de mine la varsta lui, care citeam in orice circumstanta (Cred ca e ceva cu mine. am scris 3 mesaje in 2 zile si m-am si lungit)
M-am lasat de fumat de 1 saptamana si jumatate!!!!!!!!!!!!

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Diana, atunci daca are tragere de inima va citi (daca vede si la voi). dar poate luam in calcul si ideea ca are aptitudini mai mari spre stiintele exacte, daca spui ca mai bine face exercitii la mate. este si asta o varianta. felicitari pentru lasatul de fumat, asta da reailzare!
Adriana, vorbim de masina de facut paine. exista cam in orice magazin cu obiecte electrocasnice, acum este o oferta la metro, de la firma alaska, 185 lei noi.

Mergi la inceput

puahahahahaha ce mi-a placut aia cu asortatul cu mocheta.......daca mai tineti minte erau inainte de 89 niste modele de biblioteci la moda....din cehia parca. si poanta aferenta cu responsabila de aprozar care vine la librarie si zice ca vrea niste carti, "asa, cam vre-un metru jumate, sa intre in raftul de la biblioteca cea noua" (pacat ca-i adevarata.........)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Oana, multumesc pentru informartie.
Cornelia, multa sanatate si moralul sus.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput