Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Ontica Camelia

'Neata! 'Neata!
Adina, sa stapanesti sanatoasa "brutaria". Auzi, la cura 3-3-3 merge o zi de produse de panificatie? Ar iesi 3-3-3 +1.
Roxana, subscriu la ceea ce au spus fetele in legatura cu pozele.
Tania, multumesc pentru urari.
Noi ne pregatim de ultima nunta din anul acesta... in sfarsit
O zi buna, un we placut si calduros.
va

http://community.webshots.com/user/ontica

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Nu stiu cum sa iau cu quote numai o fraza
Roxana,am reusit sa vedem pozele, sunt foarte frumoase.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Ontica Camelia

[quote]Originally posted by Ontica Camelia

Nu stiu cum sa iau cu quote numai o fraza
Roxana,am reusit sa vedem pozele, sunt foarte frumoase.

poze cu noi

Camelia, cand iti apare fereastra cu quote stergi textul de care nu ai nevoie si il lasi doar pe cel care il vrei sa ramana.
Roxa, am vazut si io pozele, Patrick e f. dragalas.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, se pare ca-s probleme la webshots, sunt cam aglomerati. si eu am erori la vizionarea paginilor voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Roxana, merci pt culinar. Am vazut pozele lui Patrick, pacat ca nu-i mai mare ca-l cuplam cu Andrada
Cami, mi-am bagat beleaua-n casa cu masinaria asta. Chit ca n-a iesit painea, "ne-am batut" pe ea.
Am pus poze cu finutii mei aici: http://community.webshots.com/album/487826523Vqywzn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Mav, finutii mei sant mult mai mici decat nepotul tau si cand vreau sa-i bucur ii intreb pe ei ce vor sa le cumpar.De craciun sau de pasti, cand tre OBLIGATORIU o jucarie, ii intreb ce vor sa-i scriu mosului sau iepurasului le aduca.Oricum daca practici acest still tre sa pregatesti si ceva banisori buni.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Multumesc celor care mi-au dat idei de cadou. Ieri am fost in oras si am vazut o enciclopedie pt copii fff misto, dar costa 1,3mil lei... Este destul de mult... cred ca merita, dar nu sunt sigura ca ne permitem un cadou chiar asa scump... Ne mai gandim! Nu stiu care-i ofera pt microscop sau telescop, dar am sa merg sa vad! Merci de pont!

Adinutza, uite ca tot reusim sa ne vedem... Poate ma suni tu cand aveti timp si chef de noi si... abia astept sa gust si eu painica!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Adinaaaaaaaaa, voi i-ati luat ariciul finului tau? ca mai vreau si eu unul, cel primit de ziua lui Pat si-a dat obstescul sfarsit. atat l-a calarit ca nu a mai rezistat fizic saracu'. asa ca te rog daca stii pe unde mai gasesc da-mi un semn. (ca in magazinul de origine nu mai au)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Eu i l-am luat, daca vrei iti iau si tie, adica lui Patrick. Costa 135 000. credeam ca numai David vrea sa-l calareasca!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Adinusa iubita, saru mana mult. DA, vreau! si uite ca acu precis ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc inca o data.

Adina, imi poti trimite pe pm numele neurologului din Bucuresti si eventual cum pot ajunge la ea?

Cred ca nu o sa mai scriu un timp pe forum. Clar e ceva in neregula cu mine/noi. Suntem dupa o noapte alba din cauza Mariei. Nu intru in detalii. Sunt f. speriata si vreau sa ma lamuresc intai eu.

Daca stiti si vreun nume de psiholog care sa lucreze cu copii mici, dar BUN, puteti sa imi trimiteti pm.

Multumesc

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput