v-a obsedat vreodatä...
Raspunsuri - Pagina 6
mihuletu spune:
http://www.nemira.ro/colectie.asp?id=17
pentru veve si nu numai
cartile rodicai-ojog-brasoveanu - scoase de nemira (si nu numai cartile ei, ci toata colectia ORA-H - Nemira).
toate bune
Veve spune:
Mersi,Mihaela!Chiar mai cautasem la Nemira cite ceva acu' vreun an si ceva, cred,dar n-am gasit ce vroiam,iar acu' citeva luni cind am mai facut o incercare era in constructie,sau cam asa ceva.O sa incerc linkul de la tine,sa stii!
Eu chiar am avut un motanas negru pt.citeva luni,dar nu-i dadeam fondante ca si-ar fi rupt dintii(imi amintesc ca de multe ori glazura aia era taaaare...de la cit fusesera tinute pe sub raft,doar pt.cunstinte probabil!)Ii dadeam in schimb out fiert moale,amestecat cu piine si sare cum imi placea mie...Si l-am dat destul de repede c-avea obiceiul sa-mi intre in dormitor pe geamul de la balcon si sa se agate cu gherutele de fata mea ca sa se urce-n pat...www.tourettesyndrome.co.uk/images/mixemotions.gif" border="0">
Sarbatori fericite!!!www.tourettesyndrome.co.uk/xmas/stocking.gif" border="0">
Irina & Veve cea cumintzica foc!
anna spune:
daaaa, m-a obsedat muulta vreme "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai"...si erau asa frumos desenati toti si atata stateam cu ochii pe ei incat oricand inchideam ochii ii"vedeam " cu toate amanuntele ca sa nu mai spun de detaliile intamplarilor:))
tarziu am citit "Invitatie la vals" a lui Drumes si mi-a placut rau.
Pupici
Vanina spune:
Mircea Eliade-Maytrei,Nunta in cer,Noapte de sanziene
Marin Preda-Morometii,Cel mai iubit dintre pamanteni
Zaharia Stancu-Satra
Kazantzachis-Zorba(nu stiu daca am scris corect numele autorului)
Cioran(era o adevarata obsesie in facultate)
Steinhardt-Jurnalul Fericirii
Petre Tutea-Nelinisti metafice
Salinger-De veghe in lanul de secara
etc...ar mai fi multe........mult prea multe carti de care am fost efectiv indragostita....
Liliana spune:
cartile au fost intotdeauna prietenele mele cele mai bune,lumina calauzitoare a copilariei si adolescentei si tineretii mele...Elevul Dima dintr-a 7,CIRESARII(citita prima data in clasa a6-a,pe sub banci si cu lanterna...noaptea tirziu,in loc sa repet pentru teza de chimie...)si a doua oara la 28 de ani,in timp ce-mi vegheam fetita in parc...Acum.la35,as vrea sa o citesc din nou,fiicei mele de 8 ani...Sau sa o conving pe ea sa o citeasca singura.A! Un secret : eu una am fost pur si simplu topita dupa Tic!
dar de "LA Medeleni" va mai amintiti?...Si Cella Serghi cu ale ei minunate Mirona sau Pinza de paianjen...ori Maria si Marea lui Tudoran...Frumos.
heron spune:
M-am trezit si eu.
La inceput, in copilarie, m-au captivat romanele lui Jules Verne, in special "Insula Misterioasa", apoi a existat o noua obsesie cu "Winettou" (am observat ca sint mai multe fete cu obsesia asta) pentru ca in adolescenta sa trec la "Patul lui Procust" a lui Camil Petrescu si "Cel mai iubit dintre paminteni" a lui Marin Preda.
Liliana
heron spune:
Am uitat sa mentionez, dar acum am o alta obsesie: "Lord of the Rings" a lui J.R.R. Tolkien.
Liliana
octavia spune:
Lectura mesajelor voastre mi-a rascolit in memorie niste lucruri despre care nici nu mai stiam ca sunt acolo - uitasem complet si de "Alunel si pofta de mancare ", si de Milena si Crina, dar acum imi revin in fata ochilor chiar si ilustratiile din respectivele carti.
Subscriu din inima la Jane Eyre, Mandrie si prejudecata, Pe aripile vantului si restul cartilor romantice,dar marea mea obsesie a fost REBECCA. Iar cand eram mai micuta- HEIDI, citita de 8 ori la rand in clasa a 3-a (fara nici o exagerare) si o pasiune puternica pentru Winnetou in clasa a 5-a, care mi-a trecut cu ajutorul muschetarilor lui Dumas, dar abia intr-a 6-a.Ce vremuri bune...
Rodica spune:
Fiecare titlu pe care l-ati mentionat imi da emotii, ce frumos era cand mai bagam cate o carte in copertile manualului de istorie... sau de matematica de se intreba mama ce "exercitii fluviu " citesc eu acolo?
Acum.....ce mai trece timpul...
Theodora spune:
Eu am devorat tot ce poarta semnatura lui ALEXANDRE DUMAS...Am citit si recitit de nenumarate ori TOATE cartile scrise de el,citeva si in greceste,dar nu m-i se par la fel ca in romaneste....
Theodora, Alexandros, Yannis(9 luni)