Caderea parului...

Caderea parului... | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ce cauze pot provoca caderea parului si cum se poate impiedica asta?de la un timp am probleme cu parul,stie cineva un remediu?Parul meu este si f gras,ma spal la cap o data la doua zile.PUPICI!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vopsitul, decoloratul, mediul toxic, samponul..pot fi multe..dar nu in ultimul rand...stresul!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Stiam si eu ca vopsitul este una din cauzele principale ale caderii parului. Dar la mine am constatat ca in perioada imediat urmatoare vopsitului (si asta de cand m-am vopsit prima data--acum vreo 7 ani si pana in zilele noastre!), nu-mi mai cade parul decat ff putin (adica... asa cum cat ar fi normal). Care sa fie explicatia? Intotdeauna m-am vopsit cu aceeasi marca de vopsea si doar de max 3 ori pe an...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu am parul cu tendinta de ingrasare.. de cate ori il vopsesc trece spre uscat (normal spre uscat) mai mult la varfuri (logic ca il afecteaza - dar il tratez ).. daca nu il vopsesc incepe sa devina tot mai gras la radacini si cade mult.. dupa ce il vopsesc nu imi mai cade (decat in limita normala)..

asa ca nu stiu ce sa zic cu vositul.. depinde si calitatea vopselei si cum il ingrijesti..

o alta cauza pt caderea parului poate veni din interior.. lipsa vitamine..

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu toate ca nu exclud varianta stresului cred ca cel mai important motiv este samponul.Cel putin in cazul meu.Si problema e ca eu inca nu am gasit un sampon care sa rezolve toate problemele.Daca e bun pt volum,fac matreata,daca e bun pt matreata cade parul samd...Voi ati gasit samponul minune?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Miha, dar tu crezi ca exista samponul--minune???
Eu zic ca pana la urma, depinde de fiecare organism in parte... La unii este intr-un fel, la altii altfel...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Anticonceptionalele orale, dupa nastere (tine citeva luni), boli de tiroida, deficit de fier, unele medicamente, istoric familial...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu uita ca o cadere de 70 pana la 100 de fire e absolut normala. Ce depaseste se considera o problema. Spalatul des pe par nu provoaca caderea parului. la parul gras e recomandata spalarea ori de cate ori e nevoie.

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si al meu cade intr-una !Parca nu mai vrea sa se opreasca!!!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Si mie imi cade parul!!!Cred ca de la vopsea! Stie cineva un tratament bun? Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Lory_k

Si mie imi cade parul!!!Cred ca de la vopsea! Stie cineva un tratament bun? Lory_kluiALIN CRISTIAN

daca esti sigura ca e de la vosea:

- schimbi vopseaua (una de mai buna calitate, daca este) sau

- nu te mai vosesti (cel putin pt o perioada) sau

- tratamente de par (cu ulei de masline si ou (maioneza ), ceva din comert poate etc.)

incearca si vezi ce funtioneaza

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput