Cum v-ati convins ca el e THE ONE?
Intre atatea chestii practice, pun si eu o intrebare care indeamna mai degraba la poezie, decat la sfaturi reale. Cu toate astea, la modul cel mai real cu putinta, as vrea sa stiu si eu de la "miresici" si foste miresici ce anume au cautat ele la viitorul lor sot de le-a picat cu tronc taman cel pe care il au? (eu nu-s inca maritata, asa ca daca e ceva de aflat, poate imi ziceti si mie de pe acuma )
Raspunsuri
laura - andreea spune:
Nici nu stii ce ma bucur ca cineva s-a gandit si la acest subiect...
Noi ne vom casatori religios(civil suntem deja) anul viitor. Noi ne stim din 1997 si de atunci a fost ceva intre noi care nu putea fi explicat. Dupa nici mai putin de un an drumurile ni s-au despartit si ne-am revazut dupa sase ani....Doamne, nici nu-mi vine sa cred....in toti acei sase ani nu a fost zi in care sa nu ma gandesc la el...probabil ca in inima mea stiam ca el este THE ONE!!! Si a fost nevoie doar sa ma sarute pe obraz si am stiut ca EL ESTE.....Si am luptat asa mult sa fim impreuna si Dumnezeu ne-a ajutat, eu am venit la capatul lumii dupa el si nu regret nici o clipa. Ma face tare fericita si cu fiecare zi care trece simt si mai mult ca el este barbatul potrivit pentru mine!!!!
Poate ca ar fi trebuit sa insir niste calitati cu virgule intre ele insa eu cred ca totul se reduce la ce simti. Vei simti, adica inima ta iti va spune : el este, el este, lasa-ma sa devin ''sclava lui''!!!
Sunt multe de spus dar cred ca esentialul este ce simti tu.....
Pupici la toate viitoarele miresici si nu numai!!!!
Mireasa inamorata!!!!
oanaiasi spune:
Cred ca cea mai buna dovada ca el este "the one" , pentru mine, au fost zilele cand din diverse motive am fost despartiti. Atunci am simtit ca nu am nici un rost singura; poate pare prea dramatic dar asta am simtit.
ai sa vezi ca vor fi situatii in care ai sa stii ca el este "the one"
Oana
lgireada spune:
Ne-am vazut, ne-am placut, ce ramane de facut ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
coradyne spune:
Mai, ce frumos zic fetele astea.....
Dar, vad ca am fost gresit inteleasa: si eu stiu ce inseamna sa fii indragostit, si eu simt ce ziceti voi ca e de simtit, dar trebuie sa existe si putina ratiune in decizia asta. Ca doar e pentru toata viata, nu ?
O prietena de-a mea era sfatuita de o persoana mai in varsta, ca sa-si aleaga un sot care nu e gelos si nu e zgarcit. In rest, peste altele se mai trece... Sunt sigura ca fiecare a auzit tot felul de vorbe de-astea "de duh" pana acum. E vreun dram de adevar in ele, sau fiecare isi face criteriile ei?
Si, chiar asa, mai fetelor, decizia asta ati luat-o numai cu inima ?
Jocelyn spune:
coradyne mie mi s-ar parea o mare iresponsabilitate sa alegi NUMAI cu inima. Inima uneori e irationala si deci nu raspunde la o logica simpla de cate ori am vrea. De aia cred ca cele mai importante decizii trebuie luate si rational, nu numai intuitiv.
Eu si sotul am fost prieteni aproape 6 ani inainte sa ne casatorim. In tot acest timp am ajuns sa-l cunosc destul de bine (putin zis) si sa concluzionez ca nu are defecte majore (doar ca nu isi intoarce pantalonii pe dos cand ii pune la spalat ) deci e aproape perfect
Ce mi-am dorit? un om inteligent, matur, cu mult umor, tandru, credincios, care sa-mi inteleaga copilariile, sa arate bine, alaturi de care sa pot deveni mai buna, sa pot realiza mai mult. Zgarcitii, gelosii, narcisistii, badaranii, ipocritii, barbatii mamosi nu au avut ce cauta in planul de mai sus. Acum ce sa zic, ma mandresc ca l-am gasit asa, frumos, destept si toate celelalte deci am avut toate motivele rationale sa spun "da". Si de cand ne-am casatorit nu-si dezminte calitatile si nici alte defecte n-am vazut... (nu, nu sunt chioara )
Deci, traiasca alegerea inimii ALATURI de ratiune
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Laura10 spune:
Eu doar am simtit ca el este alesul. din punctul meu de vedere daca mai exista ratiune in alegerea LUI, a alesului, inseamna ca nu e el cel ales... poate ca am aberat, dar eu nu cred ca se poate explica asa ceva.... eu cred ca fiecare dintre noi cauta altceva la omul ei si fiecare are alte criterii dupa care se ghideaza cand si-l alege pe cel cu care v-a petrece viata impreuna. Stii cum e vorba aia, daca e sa fie e sa fie oricum...
Un exemplu timpit poate: sunt convinsa ca daca e sa castig la Loto voi castiga si daca nu joc asa ca... daca e el alesul o vei stii dar nu vei putea sa spui de ce...
pupici
anamaria spune:
daca vrei sa stii cum am vrut sa NU fie EL...
am avut cateva criterii, foarte putine.
sa nu bea;
sa nu fie badaran/ nesimtit;
sa nu fie violent.
cam astea ar fi, cred ca daca ar fi fost vreuna din cele de mai sus nici nu se punea problema sa ma indragostesc de el. in rest, ca si-a mai aruncat okii la alta... asta a trecut, era si el tinar si nelinistit...
ce sa zic, eu cred ca niste criterii ti le faci inca din stadiul in care te intalnesti cu cineva, in momentul cand te indragostesti de el ar trebui deja sa 'corespunda', nu? sigur ca mai sunt si exceptii, dar eu asa am facut si a iesit bine. kiar foarte bine!
a, si in plus, eu cred si in timpul pe care ti-l acorzi pana cand iei MAREA HOTARARE, de ex noi ne-am iubit 6 ani pana sa ne casatorim, timp in care am stat si zi de zi impreuna cateva luni, apoi am avut o relatie 'la distanta'... timp de 4 ani... si eu zic ca, dupa ce am reusit sa supravietuim la astea, casatoria era doar singurul lucru logic pe care il puteam face!
sigur ca mai apar si discutii/ probleme, cine nu are parte de asa ceva, dar atat timp cat ne iubim le depasim pe toate...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
ralu_trancu spune:
pai, nu sunt convinsa, dar e singurul care m-a cerut. acu ce sa fac, sa raman fata batrana?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
lavinai spune:
pur si simplu am simtit ca el e jumatatea mea, cel care ma completeaza, care are ceva ce mie imi lipseste.Am simtit inca din primele saptamani de cand ne intalneam ca este exact asa cum imi doream eu sa fie un barbat!!!!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>