Ce muzica ne place...
Sunt curioasa sa stiu ce muzica place lumii. Eu intotdeauna cand gatesc, fac curatenie, sunt pe computer ascult muzica. Imi place muzica gen G. Dorobantu, A. Similea, M. Dauer, dar si muzica mai noua: Loredana, Talisman, Pavel Stratan si imi plac muuuuuult de tot baladele in spaniola.
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Raspunsuri
Mona_B spune:
Ador muzica clasica, Mozart, Beethoven si Chopin.Dar imi mai plac Vangelis, Jean-Michel Jarre, muzica instrumentala in special pian si guitara.Dintre solisti...Julio Iglesias, Enya,Whitney Houston,si dintre romani Angela Similea, Mirabela Dauer, Maria Ciobanu.
philip spune:
eu ascult hip-hop (uf, si-am acusi 30 de ani) de zice barbat-meu ca am fost negru intr-o viata anterioara. el care asculta numai rock. dar nu ma dau indarat nici de la muzica simfonica si ascult interpreti romani cu placere. drept, am niste cd-uri vechi de vreo 3 ani pe care le-am luat cu noi din ro.
piesa favorita: come undone cu duran duran.
imi mai plac inxs, u2, the cure, sade...multa muzica numai sa o simt eu ca se armonizeaza cu trairile mele.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Nadia1976 spune:
Si sotul meu asculta numai Rock... Are si un prieten care e solist vocal si ghitarist intr-o trupa de rock si ei canta in baruri sambata; mai iasa si al meu poate o data la vreo 2-3 luni in bar, dar nu ma mai cheama cu el, ca am fost o data si la vreo 15 minute i-am cerut sa plecam; i-am spus ca nu am nimic impotriva sa iasa el cu prietenii la astfel de "sindrofii", da' pe mine sa ma lase acasa...
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
ingerash spune:
mie imi place la nebunie r'n'b-ul, nu stiu de ce, parca ma face sa simt ca traiesc, si m ie imi place si rock-ul si hip-hop-ul ;)
si imi place foarte mult SADE, as putea sa ascult incontinuu, cant sunt trista sau am asa o stare de indragosteala ascult blues-uri.
da tot r'n'b e number 1 pt. mine
p.s.sa mai scrieti ca imi place tema, poate imi aduc si eu aminte ce mai imi place ca acuma duc lipsa de inspiratie
ANDREEABANICA spune:
...depinde de starea in care ma aflu...
-daca-i petrecere,hip-hop,un Sean Paul sau house;
-daca vreau sa ma linistesc,Eros Ramazzotti;
-daca vreau noapte romantica Kenny G;
...in general ascult toate genurile de muzica,indiferent de culoare,rasa,nationalitate,gen,etc...concluzia este:N-as putea trai fara muzica!
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kisstherain999 spune:
soft rock in general
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean