Filme si carti - clasamentele revistei TIME
www.time.com/time/2005/100movies/the_complete_list.html" target="_blank">The ALL-TIME 100 best films
www.time.com/time/2005/100books/the_complete_list.html" target="_blank">The 100 best English-language novels from 1923 to the present
Voi ce parere aveti? M-as fi asteptat sa vad pe lista si filme ca "Roman Holiday", "Gone with the wind" sau "The Shawshank Redemption". La carti ma mira ca nu au inclus macar una de Aldous Huxley.
In rest, mai am destule de vazut/citit...
Raspunsuri
gandacelu spune:
m-am uitat, drept ca lipsesc o groaza de filme bune, dar, prin definitie, orice top este subiectiv, daca faceam eu un top 100 erau sigur si Trois couleurs, 7 samurai, Andrei Rubliov, Breaking the waves, Underground, Cainta, Calauza, etc
sa privim insa si partea buna: este o lista de 100 de filme bune din care iti poti alege ce sa vezi cand duci lipsa de inspiratie
la carti, la fel... crezi ca-l mai citeste cineva pe huxley azi?!
mami de ileana si ioachim
xenocid spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
Thomas Henry?
*segmentation fault*
copiloi spune:
quote:
[
Voi ce parere aveti? M-as fi asteptat sa vad pe lista si filme ca ["Gone with the wind"
La carti ma mira ca nu au inclus macar una de Aldous Huxley.
]
"Gone with the wind" este pe lista.
Alina
adusca spune:
am cautat si io Calauza in topul celor mai bune filme si nu l-am gasit, da' e pe lista gandacelului, si tot e ceva
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
mist spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
[
Voi ce parere aveti? M-as fi asteptat sa vad pe lista si filme ca ["Gone with the wind"
La carti ma mira ca nu au inclus macar una de Aldous Huxley.
]
"Gone with the wind" este pe lista.
Alina
Cartea da, dar eu m-am referit la film.
Iubika spune:
Constat cu tristete ca A Farewell to Arms nu se regaseste in lista cartilor. O fi J.R.R Tolkien mai presus decat Hemingway?
OK, eventually Hemingway apare pe lista cu alt titlu, dar totusi...
Pana la urma e o doza mare de subiectivitate si in topul asta. Parerea mea...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Thomas Henry?
*segmentation fault*
p-asta sa-l citesti tu!
ps: aveam o parere mai buna despre tine, daca esti abia la nivelul asta, o pun pe maica-mea sa se inscrie pe forum ca sa ai cu cine discuta
xenocid spune:
quote:
p-asta sa-l citesti tu!
ps: aveam o parere mai buna despre tine, daca esti abia la nivelul asta, o pun pe maica-mea sa se inscrie pe forum ca sa ai cu cine discuta
Intodeauna am apreciat stilul tau direct si placut ca o coada la bancomat intr-o dimineata de luni. Nu ti'ar strica insa o privire de ansamblu asupra familiei Huxley care nu a inceput chiar cu Aldous.
ps: Multe salutari Doamnei.
*segmentation fault*
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
p-asta sa-l citesti tu!
Intodeauna am apreciat stilul tau direct si placut ca o coada la bancomat intr-o dimineata de luni. Nu ti'ar strica insa o privire de ansamblu asupra familiei Huxley care nu a inceput chiar cu Aldous.
ps: Multe salutari Doamnei.
*segmentation fault*
quote:
Originally posted by mama lu gandacelu
aline, salutare maica si merci, bine c-o mai trage de motz si pe fie-mea asta nesimtita cineva, ca m-am saturat, M-A INNEBUNIT cu Biserica ei... uite, io ma chinui s-o invat cele bune in viata, dar ea nu si nu! nu are pic de respect pentru persoanele scolite... ce i-ai spus tu ei de huxley? ce, crezi ca l-a mai citit de la 15 ani? ia intreab-o, sa vezi, habar nu mai are ce-a scris, da' asa e ea, gura mare... FA-O DE RUSINE! io tin cu tine!
cu drag,
bunica lui ile
gandacelu spune:
bai, turbez nu alta, numa ce m-am dus sa schimb un pampers la cupil si mi-a spart mama contu!
un moderator, ceva, SA VINA MODERATORII!!!