Filme si carti - clasamentele revistei TIME
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
Onorabila Doamna,
Va inteleg pe deplin ingrijorarea. Pentru educatia indaratnicei va recomand o vizita la Muzeul De Istorie Naturala Grigore Antipa pe al carui frontispiciu incapatanata va putea citi(silabisi) T.H.Huxley.
In situatia in care metoda nu da roade va recomand terapia de soc - un pelerinaj fulger la mormantul lui Voltaire.
Mult succes.
Comitetul de Primenire
*segmentation fault*
gandacelu spune:
pai de tomas henry ziceam si io! ca cautasem pe google
ai lasa asta, ca tot vorbim de citit si tot suntem off-topic si tot nu ne sanctioneaza nimeni, stii bancu cu "tipografia"?
ps: am scris io, gandacelu!
pps: esti plicticos cu voltaire... ai zi, stii bancu? ca am o datorie la tine, ala cu vaca din minsk a avut un succes nebun pe unde l-am zis
mami de ileana si ioachim
xenocid spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
pai de tomas henry ziceam si io! ca cautasem pe google
ai lasa asta, ca tot vorbim de citit si tot suntem off-topic si tot nu ne sanctioneaza nimeni, stii bancu cu "tipografia"?
ps: am scris io, gandacelu!
pps: esti plicticos cu voltaire... ai zi, stii bancu? ca am o datorie la tine, ala cu vaca din minsk a avut un succes nebun pe unde l-am zis
Ha!cu vaca de se ferea la muls. Pentru bancu asta m'au dat afara din clasa la grupa mare de la gradinita.
Zic si io unu repede pina nu se prind moderatorii:
Trei bunnicute laudand un numar egal de nepoti
- Nepotul meu e episcop si cand intra intr'o incapere toata lumea spune "Oh Inaltimea Voastra!"
- Nepotul meu e cardinal si cand intra intr'o incapere toata lumea spune "Oh Excelenta Voastra!"
- Nepotul meu e stripper si cand intra intr'i incapere toata lumea spune "Oh DUMNEZEULE!"
*segmentation fault*
gandacelu spune:
de unde se vede ca Darwin avea, oareshcum, dreptate: nu stiu daca omul vine din maimuta, dar uneori se poate intoarce in ea
ps: cat despre voltarie si muzeul antipa, i-am fumat de mult
pps: nu-ti mai spun nici bancul cu tipografia. m-ai plictisit definitiv
adusca spune:
catinel copii, ca-n ritmu'n care va gadilati n'apuc sa pastez tot la un ochi se hilizeste, unu' o ....... (aci sunt inca in cautare de rima)
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
DARAEL spune:
Cel mai bun film ?
Filmul Vietii !
Cea mai buna carte ?
Cartea Vietii !
Off topic: cu scuzele de rigoare datorate atat lui gandacelu cat si lui xenocid trebuie sa marturisesc ca nu am fost la Antipa niciodata, nu l-am citit pe Huxley (si nici ceva scris de el) si nici nu stiu de ce este suparici mama lui gandacelu.........
Cu respect,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mist spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Cel mai bun film ?
Filmul Vietii !
Cea mai buna carte ?
Cartea Vietii !
OK, si celelalte 99 ?