Ce inseamna ecografie de morfologie?
Va rog mult sa imi explicati si mie ce inseamna ecografie de morfologie?
Sunt in 26 sapt si m-a trimis dr sa fac ecografie. Trebuie sa cer ecografie de morfologie? Mi-a spus ca va costa 1.600.000lei.
Multumesc, Adina
Raspunsuri
Oana Alexandra spune:
Eu stiu ca la ecografia de morfologie biofetala medicul verifica amanuntit devoltarea si starea generala a bebeului, adica stabileste daca toate organele se dezv. si functioneaza normal, masoara si numara membrele etc., stabileste 100% sexul copilului, verifica starea placentei... Intr-un cuvint iti spune cam tot ce se poate despre bebeul tau din burtica. Sper ca despre aceasta ecografie sa fie vorba si sa nu fie vreo confuzie. Intr-adevar, costa in jur de 1500000 la Olimp medical. Succes si bebe sanatos!
romana spune:
Daca nu ai mai facut pina acum ecografie pentru morfologia sarcinii, ar trebui ca ginecologul tau sa-ti dea o trimitere in acest sens.
Eu zic sa ceri o astfel de ecografie. E foarte importanta pentru a stii daca totul este OK sau sint probleme cu corpul tau sau al lui bebe.
Succes
Romana
roxette spune:
Eu am fost pentru morfologie fetala la Centrul Medical Unirea la dr. Iosup Danut si am fost foarte multumita de tot ce s-a intamplat acolo. Am dat 500.000 dar stiu ca din februarie si-au marit tarifele. Nu stiu cu cat. Am nr. lor de telefon daca doresti sa suni si sa te interesezi ti le pot da.
Roxette
Sabina spune:
Daca o faci la Doctor Pop de la Olimp, nu mai conteaza cat costa! Iti va spune tot ce trebuie despre bebe la cel mai inalt gread de profesionalitate.Succes!
Sabina & Sofia Galagia
Adi spune:
Multumesc mult pentru informatii.
M-a trimis la Dr Albu Dinu de la maternitatea Giulesti. Sper sa fie bine. Mi-e atat de frica...
Adina
Luizax spune:
N-are de ce satz fie frica mai. Asta e o ecografie mai jmekera,m ar trebui sa te bucuri ca o sa vezi bebelul mai bine. La ecografia "normala" se vad clar (oareshcum) coloana si craniul, hmmmm. La asta de o faci tu acuma poate satz zica si cate kg are bebele, sa-i masoare clavicula, se vad degetelele calumea, daca scoate limba la tine...il vezi :)
quote:
Originally posted by Adi
Multumesc mult pentru informatii.
M-a trimis la Dr Albu Dinu de la maternitatea Giulesti. Sper sa fie bine. Mi-e atat de frica...
Adina
Luizax - karkotash shef!