Azi am fost la preselectia organizara de aceasta firma pentru a urma cursul de miscare scenica si coregrafie.Baietelul meu in varsta de 6 ani in urma preselectiei a fost selectat impreuna cu multi alti copilasi.
Preselectia a fost asa dupa ce s-au prezentat toti copii au urmat la final sa se anunte numerele respinse.
Nu stiu de ce am eu o presimtire ca cei care au fosr respinsi( vorbesc despre acele numere care s au anuntat a fi respinse) nici macar nu s au dat eventualilor candidati. Poate ma insel...
Deci intrebarea mea este daca aceasta firma este serioasa,daca ati participatcumva si voi cu copii vostri? daca merita sau nu
Am fost la o astfel de preselectie anul trecut, la o scoala de dans si modeling (Costin Marculescu,) si am avut si eu aceasi senzatie.Cred ca au fost admisi toti copiii, ca doar e pe bani, si nu cred ca sunt dispusi sa piarda vreo ocazie.Am mers si la cursuri o perioada, cam o treime din sedinte, dupa care fetita mea(5.5 ani pe atunci) nu a mai vrut, nu-i placea.Cred ca la varsta asta sunt inca prea mici.Mi-am dat seama ca EU voiam sa faca cursurile astea, si nu EA. Daca intr-adevar va dori sa le faca, va merge singura cand va fi mai mare.
Danna
Mersi danna36 pentru raspuns.
Eu sincer nu stiu ce sa fac, baietelului i-ar placea ma tot intreaba cand va incepe cursul( ii spun de fapt ce se va intampla la acel curs)dar mi ca voi da banii degeaba si ca voi patii la fel ca si voi.
Sincer nu vreau sa l opresc din ceea ce crede el acum ca i place dar nici n as vrea sa dau atatia bani pentru un curs(sincer vorbind nu ma dau banii afara din casa)
Este o tampenie,eu am terminat cursurile la ei si degeaba,ne-au zis k o s aparem pe site-uri in asa fel incat oamenii interesati sa vada si sa putem incheia contracte cu ei,e doar o minciuna site-ul nici nu mai merge si ne-am ales doar cu o diploma atata tot si cateva poze care nici macar nu au fost facute incat sa ne scoata noua calitatile,iar criteriile pe care am fost alesi ..nu au fost criterii defapt :)) cine a platit a intrat si atata tot..deci eu zic sa va duceti la alte agentii care sunt mai serioase.Parerea mea!