Cambridge school (nursery)-of Bucharest, Constanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noua inca nu ne-a cerut nimic de Mos Craciun...poate din cauza ca David si un coleg de-al lui au plans cand l-au vazut pe Mosu pana au vomat amandoi?????
DAvid nici nu mai vrea sa urce sus in camera de serbare de cand l-a vazut pe Mosu - Giani - cu o fata nu prea prietenoasa acolo!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna,
Sunt maica unei fetite de 3 ani si ma intereseaza gradinita Cambridge din Buc, sunt curioasa cate mamici dintre voi au lasat copilasul acolo pana la urma,eu am aceeasi parere ca wessel.
Sper ca desi discutiile au fost acum 4 ani sa mai citeasca cineva mesajul meu si sa imi dea un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Luoisa, desi ai primit niste raspunsuri la celalalt subiect despre Cambridge School , te-ai mutat aici cu aceleasi idei; nu ca ar fi trebuit sa ti le schimbi dar macar sa te gandesti daca nu cumva mamicile care ti-au raspuns chiar iti spun din experienta.
Mamica draga, daca ai bani sa-ti tii copilul la aceasta scoala, fa-o; daca nu, du-l la scoala obisnuita unde toti copiii sunt de aceeasi natie si aceleasi principii. Tie ti-ar conveni sa fie copilul tau intr-o comunitate de "natii nobile" si sa fie marginalizat pentru ca este roman?! sper ca stii cum sunt vazuti romanii in general...
Mai gandeste-te... copiii sunt copii si se comporta identic, mai ales la varste mici, indiferent de natie...

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Draga miriama,
Cenzurezi cumva discutiile de pe forum? Atitudinea ta este in contradictie cu ideile liberale pe care le sustii. Cred ca acest forum este pentru ca fiecare mamica sa isi dea raspunsuri la intrebarile pe care le are si sa fie libera sa gandeasca si sa intrebe fara a fi apostrofatain felul in care ai facut-o tu.
Eu respect punctul de vedere al mamicilor care scriu aici, chiar daca cu unele nu sunt de acord. Iar toleranta este semn de civilizatie, sa stii.

Numai bine,

Mergi la inceput

Draga miriama,
Cenzurezi cumva discutiile de pe forum? Atitudinea ta este in contradictie cu ideile liberale pe care le sustii. Cred ca acest forum este pentru ca fiecare mamica sa isi dea raspunsuri la intrebarile pe care le are si sa fie libera sa gandeasca si sa intrebe fara a fi apostrofata in felul in care ai facut-o tu.
Eu respect punctul de vedere al mamicilor care scriu aici, chiar daca cu unele nu sunt de acord. Iar toleranta este semn de civilizatie, sa stii.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Tocmai pentru ca stiu ca toleranta este semn de civilizatie, si de deschidere fata de semenii din jurul nostru, indiferent de culoarea pielii, ma face sa fiu indignata fata de pozitia ta vis-a-vis de copiii de alte natii, pozitie care tocmai toleranta nu e ...

Cand optezi pentru o scoala internationala esti pregatit sa intalnesti acolo tot felul de oameni si sa vrei sa intri in contact cu ei.

Iar daca tu ai inteles doar faptul ca intentionez sa cenzurez ceva din discutii, consider deja mi-am batut gura de pomana.

Numai bine.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput