Cambridge school (nursery)-of Bucharest, Constanta

Cambridge school (nursery)-of Bucharest, Constanta | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

David merge la gradinta din cadrul Cambridge school din Constanta, la grupa nursery. Sunt foarte incantata de ei, de sist de predare, de cum isi desfasoara orele, si educatoarele lor.
Mai sunt copii care merg la scoala sau gradinita la Cambridge school??? (constanta sau bucuresti?) cum vi se pare???

Singura nedumerire pe care o am, este ca de curand, ne-au cerut o suma de bani, destul de mare (in plus fata de cea pe care o platim lunar) pentru rechizite scolare...
Pai, dar banii pe care ii dau pe luna pentru ce sunt??? Si ce rechizite au la grupa mica??? Plastilina si 2 carti de colorat???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nimeni nu are copilul la Cambridge school?? Se numea Lebanese school anii trecuti...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Sinzi vroiam doar sa te intreb daca gradinita in cauza este privata ori ba. Dupa nume pare a fi privata.

Daca este privata cum naiba sa va mai ceara bani in plus pt rechizite?? doar de ce platiti taxa ??

Si la Matei la gradinita (privata), la sedinta cu parintii, un tatic s-a gasit sa intrebe daca trebuie sa contribuim pt rechizite!! La care eu (si directoarea un picutz) am pufnit in ras... doar si de aia l-am dat la o gradinita privata, sa nu mai contribuim cu tot felul de "contributii".

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Sinzi_ana, nu vreau sa te dezamagesc, poate la gradinita acolo se face ceva, dar la scoala categoric,nu! Noi, la Liceul International din Constanta,la scoala primara, am avut cativa elevi veniti de la Cambridge School si erau efectiv varza!!! Nu se face scoala nici macar ca la stat, si mai dai si banii degeaba!!! Mai gandeste-te inainte sa o lasi sa continue scoala acolo!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Si eu am copilul la Cambridge School, asa cum vad ca i se spune anul asta...pentru ca intr-adevar, anul trecut, anii trecuti i se spunea Lebanese School, Alex al nostru e al doilea an acolo...sa zicem ca suntem multumiti, nu foarte tare, tinand cont de banii care ii dam...da, si se cer niste bani si pentru rechizite, nu stiu care or fi acelea...ce m-a surprins insa, a fost ca saptamana trecuta au cerut sa achitam rapid banii inclusiv pe luna decembrie, astfel incat sa poata incheia anul scolar la timp (!!!), sau ceva in genul asta..scria intr-un biletel in gentuta copilului...
Altfel...e curatel, vine cu ceva poezioare de acolo, si ceva engleza, nu stiu, o sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Buna,
Si eu vroiam sa-l dau la toamna viitoare pe Matei al meu la Cambridge school la Bucuresti. Am fost in vizita, destul de curat, curte, activitati, engleza cu prof englez, toate bune. Dar prea multi arabi... am vazut cartea scolii, cu prezentarea tuturor copiilor si a profesorilor. Nu stiu daca sunt vreo 3-4 romani in toata scoala. In schimb 95% libanezi. Nu ca am ceva cu ei in mod special, dar mi-e ca nu e chiar ce vrem pentru viitorul lui Matei (ca mediu, ca prieteni...).
Mamica wesela si Matei

Mergi la inceput

Axxa, e la gradinita? In ce grupa?
Eu sunt multumita caci DAvid vine in fiecare zi cu cate o poezie cantecel nou in engleza si stie si ce spune...
Plus ca il mai surprind vorbind in engleza prin casa...
Odata desenam ceva si l-am intrebat:
-Unde e floarea?
-On the table!! a fost raspunsul...
Mi se pare ca evolueaza destul de bine la 2.9 ani!!!! Nu stiu cum este in alte grupe, dar inafara de faptul ca e cam scump si ca si pe ma enerveaza tare ca stabilim o chestie la inscriere si apoi incepe cu "bani de rechizite, apoi banii in avans pe 2 luni" etc...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

...la ei pread miss Cristina..Sanziana, si noi suntem multumiti, vine cu o gramada de poezii, cantece..in fine...dar zilele astea sunt suparata pe ei, miss Noha in special..ni s-au cerut inca 100 E, deci de la inceputul anului pana acum am platit 400 E, desi efectiv se mereg la gradinita doar 3 luni...plus banii de rechizite, plus cei pentu cadoul de mos craciun...apropo..azi mi-a zis ca a fosy "mosul" pe la ei...tu ai auzit de asta?

Mergi la inceput

in ce hal am scris...intelegi tu

Mergi la inceput

Axxa, inseamna ca anul trecut DAvid a ost coleg cu baietelul tau...eu l-am inscris din martie anul trecut la nursery si acum l-am lasat tot la nursery...e prea mic sa mearga mai departe!!!
Da, a fost mos Craciun, l-au imbracat pe portar in costum....David a plans si a tremurat, s-a speriat de el si acum nici nu mai vrea sa auda!!!
Noua inca nu ne-a cerut bani pt mos Craciun, astept sa spuna si asta...
Noi inca nu am platit rechizitele, dar pana la urma va trebui, desi nu se justifica...ce rechizite au ei???? O carte de colorat si plastilina????

Eu am inteles ca ne-a cerut 200 de euro in avans pt luna ianuarie care oricum va fi libera...Noua miss Noha ne-a spus ca vacanta va dura pana pe 19 ian, dar ca asteapta sugestii si eu reau sa ii propun sa incepa pe 9 ian ca toate gradintele caci nu am cu cine sa il las pe david si daca tot e platita gradinita...ce fac? platesc bona???

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanziana, ce vesti mai ai de la gradi? a venit mosul azi sau ieri, pe acolo..dezamagit puiul meu, nu stiu de ce.....am platit banii aceia de care vorbeam, urmeaza sa mai dam banii pentru serbare , nu stiu cat...AAaaa...la cateva zile dupa ce a venit mosul sa ia "comenzile", Alex imi spune: "mama, stii..ala nu era mos Craciun, era Giani"..portarul, il stii..

Mergi la inceput