Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68
Raspunsuri - Pagina 4
Avalon spune:
Nu, dupa pregnyl simti si mai acut intepaturile (am facut pregnyl de cateva ori si stiu ce spun). Ai putintica rabdare.
Mai am si eu o intrebare: am inteles ca dr.Moisa e numai martea la cabinet, daca 'ma apuca' ovulatia in alta zi, cum ar trebui sa procedez? Sa o sunt si sa ma duc la spital? Adica la spital poate face monitorizare foliculara, este ecograf?
M Oana spune:
Iubita mea, eu am rabdare, dar mi-e teama ca 

sa nu se plictiseasca pe traseu in asteptarea intepaturilor mele...
Ea e la cabinet martea, in principiu. De fapt, e atunci cand e nevoie. La spital are ecograf, e civilizat, suuuper cald, chiar sunt extrem de multumita de conditiile de la spital, eu, care fac niste mofturi..... La coada nu am stat niciodata, caci mi-a facut semn sa intru de cum m-a vazut.
Deci vorbesti la telefon cu ea sau mergi la Giulesti si vorbesti cu ea, iar ea va deschide cabinetul pentru tine la orice ora si in orice zi, daca e nevoie de facut/vazut ceva la cabinet.
Azi m-am monitorizat la spital si m-am insamantat la cabinet....
Avalon spune:
Si daca deja s-a spart in agitatia respectiva, sofat, etc etc?
Da, asa o sa procedez, am cartea de vizita si o sa sun, sa vedem cand vin neispravitii...
M Oana spune:
Ceva intepaturi/jene minuscule am simtit eu, dar nu simt ceea ce se povesteste pe la alte capitole....
Oricum, daca in urmatoarele 30 de ore nu simt nimic, inseamna ca asa functionez.... Iar daca se sparge in orele astea, tocmai bine, ca maine am programat o prestare naturala, iar daca iese, pot sa afirm ca totul a fost NATURAL.....
Iar de trait, daca sunt baieti/ fetite de treaba, traiesc si 3-5 zile.... Macar unul/una din 10.000.000 .....
Avalon spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Iar daca se sparge in orele astea, tocmai bine, ca maine am programat o prestare naturala, iar daca iese, pot sa afirm ca totul a fost NATURAL.....

De parca ar mai conta...Multa bafta iti doresc, sa se prinda din prima!
M Oana spune:
Plec spre munti.... ma intorc maine seara sa va spun daca m-a intepat sau nu in orele astea....
Va pupacesc pe toatele si sa ne auzim cu bine....

cami30 spune:
OANA cat te-a costat toata aventura de azi?
Ca ma bate gandul si pe mine.
Auzi? TU l-ai ajutat pe sotz sa.. "doneze" sau a donat din proprie initiativa si prin propriul efort?
Ok, raspunzi cand te intorci.. distractie placuta
cami
iepurila spune:
Oana sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun. Tinem pumnii stransi.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
simonette spune:
MOana!Ce-mi vad ochisorii
Chiar ai facut-o
Maaaama, ce palpitant!!! Iti doresc sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda din prima! Sper sa am si eu norocul sa o fac luni! Daca nu, nu stiu ce fac, ca m-am ingrasat de la tratament! Pur si simplu, ma umflu! Te pup si, s-auzim de 
Da! N-am omis nimic... recunosc...am mai fumat...fiindca m-am ingrasat si am avut niste stresuri!!!
Insa nu mai fumez asa mult, 3-4/zi,dimineata la cafea! Am voie asa![]()