Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68
Raspunsuri - Pagina 3
Avalon spune:
Am eu o intrebare, de fapt 2... doare?
si: unde ai facut inseminarea, la spital sau la cabinet?
Dupa ce fumezi tigarea, bineanteles...

cami30 spune:
Oana!! Asteptam felicitarile, masa si dansul prin prin iunie!! Eu recomand, cafelutza calda in patutz, si masaj usor pe burtica, efectuat eventual de sotz!!
( fetelor eu tocmai am preparat o retzeta de pe DC, este in cuptor si arata bestial, se numeste taci si-nghite)
cami
M Oana spune:
Cat timp ovulatia mea e betoooon (din ziua 13 foliculul de 13 mm a crescut pana azi, ziua 15 la 20 mmm, iar endometrul de la 6 la 8,5 in 2 zile, singur-singurel, fara nici un ajutor), ovarele, trompele si toate analizele sunt OK (nu am facut TPC, deci nu-mi cunosc glera si nici laparoscopie, dar am un HSG perfect)...... am zis sa-mi incerc norocul cu centrifugarea.... poate iese....
Oricum am prestat acu' o zi jumatate, mai prestez si maine seara, deci ori cu ajutorul Moisicii, ori singuri, poate ajung la destinatie luna asta, daca nu, mai sunt luni in calendar...........
Avalon jur pe ce am mai sfant ca nu doare deloc... Eu in timp ce ea lucra, ma jucam pe telefon.... am un joc betooon.... La final m-a acoperit si m-a lasat 15 min sa ma mai joc....
Am facut la cabinet. Dimineata (pe la 9) am fost la spital sa ma monitorizeze, apoi m-a trimis acasa cu borcanoiul, iar la ora 11 si 20 am fost cu borcanoiul la ea la cabinet.... am condus ca o 

Mai spuneau fetele ca au simtit imediat cum s-a scurs maclavaisul. Eu nu am simtit nimic iesind si au trecut cam 2 ore de atunci. Oricum, pe foita mea scrie ca cei apti au reprezentat 0,5 ml, deci asa cantitate mica nici nu stiu daca as simti-o inapoi, poate doar lichidul in care au fost preparati, dar nu simt nici lichidul.....
Avalon spune:
Mersi, OANA
(chiar nu ma asteptam sa nu doara deloc
).
Fetelor, in mod oficial nu sunt gravida, am refacut testul si e negativ, sunt in ziua 14 dpo, si a 28-a ca ciclului. Eu am faza luteala de 16 zile, asa ca... o iau de la capat!
Si va trebui sa ma mai suportati pe aici...
M Oana spune:
Avalon cum adica sa te mai suportam??? Stii doar impresia mea despre tine, cum ca am fost rude intr-o alta era....
Cand introduce limba aceea de metal simti o mica jena, apoi pot spune doar de niste piscaturi minuscule, dar cum eu ma concentram pe jocul meu, jur ca nu am simtit mai mult de atat.
Iar acum sunt ca-n starea mea normala, vesela si fericita....
Stiu ca la Mihalache inseminarile dor, dar ce am trait eu azi a fost o placere......

Nu stie nimeni ce e cu scorul cervical 12????
Endometrul meu e triliniar, asa cum m-ati invatat voi....
Bugnar la ciclu simti uneori ca te dor ovarele, daaa? Tot la fel, la ovulatie, simti ori in partea stanga, ori in dreapta (depinde pe ce parte ovulezi) niste intepaturi sau o mica jena prin zona unde te dor ovarele la ciclu. Jena tine cateva ore, cu intrerupere...
Eu am facut un pregnil pentru a se sparge foliculul meu excat in momentul cu injectarea, dar nu prea am simtit de data asta jena, asa cum o simt eu de obicei, cand se sparge natural....
Si natural, daca se sparge noaptea, ratezi momentul cu simtirea, iar daca se sparge ziua, uneori poate simti, alteori esti total nesimt....., cel putin asa e la mine....
E prima oara cand fac pregnil (am facut de 5000). Stie cineva, in teorie, in cat timp se sparge foliculul de la acest pregnil????
Avalon spune:
In legatura cu scorul cervical nu-mi mai aduc aminte exact, dar parca peste 10 este bine... sper sa nu ma insel... Cat despre pregnyl, ovulatia are loc intre 12 ore si 36 ore de la injectia de 5000 ui, depinde de marimea foliculului, daca al tau avea 20 mm probabil ca maxim 12 ore.
Mirona spune:
M Oana subscriu si eu la cele spuse de Avalon in legatura cu pregnilul. Si ce mai stiu e ca acesta se elimina din corp dupa 10 zile. Deci nu incerca vre-un test de sarcina inainte de a trece aceasta perioada ... ca am auzit ca-l influenteaza pozitiv.
In legatura cu scorul 12 cervical ... nika - dar o sa intreb.
Merci de explicatii ... deci totusi avea dreptate dr. a mea ... daca la el sunt ceva mici probleme ... indicata este inseminarea.
Doamne ajuta. 
Miro
M Oana spune:
Avalon la acest calcul matematic m-am gandit si eu... Sper ca Dumnezeu sa nu stea de calcule atat de matematice....
Nu inteleg atunci de ca injectarea celor centrifugati s-a facut la 2 ore de la pregnyl???!!!!
Nu era mai bine sa mai asteptam vreo 8 ore macar... Apuca si al meu sa doarma putin (si
sa fie mai odihniti), mai treceau niste ore si nu mai aveam o zi juma' de abstinenta, apucau sa se faca 2, si mai iesea alcoolul din el, ca noaptea trecuta mi-a stat cu prietenii si cu angajatii la discutii....
De obicei se face inseminarea la 2 ore de la pregnil sau a vrut Moisica sa scape de inseminari mai repede, ca aici ma cam apuca o banuiala????
Avalon spune:
Moisa s-a bazat pe faptul ca foliculul tau era matur, gata sa se sparga naturel. Pregnylul ti l-a dat 'just in case'...
M Oana spune:
Mi-a zis ca e matur si ca deja are un coltisor care da sa pocneasca spre stanga, ca si cum puiutul ar vrea sa iasa....
Pe de alta parte, a zburat de la spital la cabinet intr-o ora, special pentru a insemina 2 cupluri.... Dar cre' ca daca nu se baza ea pe ceva, putea oricand sa zboare de la spital, mai ales ca in timp ce vorbea cu mine dimineata (la 9), Marinescu tot statea in coastele ei, de nu putea femeia sa-mi spuna nimic de inseminare....
Dar nu simt intepaturile cele de fiecare luna.... Oare asa e cu pregnilul, caci sunt la prima doza
???
Oricum in urmatoarele 30 de ore astept intepaturile, daca nu, inseamna ca nu e cazul.....