Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 68
Raspunsuri - Pagina 15
marrina spune:
Salutari de la munte pentru toate fetitele de pe aici! Are niste culori toamna asta...
simonette Sigur ca va scriu rezultatele cum le aflu dar astia se misca tare greu. Aseara nu erau inca gata. Ma mai duc azi pe la 18.00.
Ai grija de burtica! sa nu scapi vreo... tigarusa
Randul ne vine la toate la
. Am vorbit eu cu barzutele.
lachione Luna viitoare fac galerie
din nou! Dar sa nu auda sotiorul tau si s-o ia la fuga... Ce zici de
din doua in doua zile toata luna? Asa nu mai scapa.![]()
Amely Si tie bafta cu rezultatele! Eu oricum voi lua tot plantutele ce mi-am pus eu in cap sa iau. Rezultatele vreau sa le am doar ca sa fac o comparatie dupa ce termin tratamentul cu vitex.
MOana Intalneala aia trece si prin Brasov?
Carmen.cita Sa fie o intarziere cu
!
lucia1 Spor la
!
schoricutzo Fii fericita!! Sa ai grija de tine si
va fi fericit!
danutza 
iepurila spune:
Hello,
Va pup pe toate.
Danutza, tin pumnii stransi si ma rog sa reusesti. Si cum esti o luptatoare si un suflet tare bun sunt sigura ca vei reusi.
Mishuuu pe unde imi umbli?
Eu raportez cu deosebit respect ca ma incadrez in trendul dereglarilor de toamna. Adica azi ziua 2 dupa un ciclu de 22 zile. E prima oara cand am un ciclu asa de scurt. Dar se pare ca toate au un inceput. Totul e sa aiba si un sfarsit. Sau nu.
Pupicei moldovinesti
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
M Oana spune:
Madana intalnirea va fi pe undeva pe la Unirii (pe langa Judecatoria mare, care este acum in renovare), caci acolo sta Danutza. Deoarece pe luni are loc embriotransferul, ne vom vedea pe joi-vineri, dar Danutza va gasi cat de curand un internet cafe, ca sa vorbeasca.....
Nu m-am suparat pentru PM, stai sa ma mai eliberez putin si-ti raspund......
Marrinel daca nu vine muntele la capitala, poate va veni capitala la munte.... Eu una, iau calea muntilor saptamanal, asa ca poate urc in masinuta mea si niste capitaliste si venim
.....
iepurila spune:
Marrina, din pacate daaaa. Se vede endometrul pe care il elimin (sau cel putin asa am invatat eu de la voi). Hashpa e ca nu reusesc sa gasesc o explicatie. Si disper.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Cred ca toamna asta e de vina pentru toate belelele cu CM-ul...
Fetelor e asa o zi superba, buna de plimbat (sau de intalnire in parc!
) iar eu tb. sa stau la birou plus ca ma chinuie o masea
de nu mai poooot!
e maseaua de minte care se mai trezeste din cand in cand sa creasca, si mi-a dat o infectie de toata frumusetea, si tb. sa iau antibiotice (ampicilina), iar in nebunia mea ma tot gandesc ca daca sunt cumva
(desi slabe sperante
) ce ma faaac? iar fara antibiotice nu scap de infectie, asta e, asa mi-a zis dr. 
Fiindca azi e Sf. Dumitru, am fost la biserica si m-am rugat
pentru noi toate sa ne ajute D-zeu sa ramanem grele... chiar langa sediul unde lucrez e o bisericuta ascunsa, tare frumoasa si discreta, unde mai merg din cand in cand dupa serviciu ca sa ma reculeg...
Apropo, la multi ani celor care sarbatoresc astazi zi de nume, sau daca aveti rude, prieteni... 
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bubulina1 spune:
Multumesc mult Amely ca te-ai rugat pentru noi! Eu nu lucrez chiar in Bucuresti si nu am cand sa merg la biserica, desi mi-as fi dorit tare mult, mai ales ca azi este o mare sarbatoare!
Eu nu am cu ce sa ma laud, sunt in ziua 12 a CM si am stricat un test de ovulatie care bineinteles ca s-a incapatanat sa ramana negativ. Dar sunt optimista, mai este si maine o zi.
Eu azi il serbez pe al meu sot pe care il cheama si Dumitru iar sambata e si ziua lui de nastere. Ma gandeam ce frumos ar fi ca in perioada asta sa-i pot face cadou un test de sarcina cu 2 liniute.
Va pup pe toate 
"Speranta moare ultima"
Amely spune:
La multi ani Bubu pt. sotior
, sa-ti traiasca si sa-l faci curand fericit cu 
Nu te lua dupa testele de ovulatie, voi prestati la 2 zile, cum scrie la carte, ca nu se stie niciodata!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

!