Dragele mele, am ajuns si al un internet cafe si va scriu ultimile noutati: am numai 3 foliculi care sper sa fie si productivi adica sa contina ovule, endometrul azi nu stiu cit a fost ca nu l-a masurat dar luni era 11,2 deci azi nu poate fi mai mic de atit ci doar ceva mai mare.
Vineri dimineata la 7.30 sunt la spital pentru punctie. O sa fie prima asa ca sper sa scap repede. Luni o sa fie ziua cea mare cu ET.
Mi se pare o vesnicie pina la sfirsitul saptaminii viitoare sa ne intilnim, nu prea am rabdare ( eu nu am rabdare prea multa de fel, ce sa-i fac) poate ne putem vedea mai repede? Daca da, aranjati voi si o sa o rog pe Oana sa ma sune. Sau ma puteti suna si voi daca vreti pe mobil 0723.530.455
Caremen.cita nici nu ma gindesc sa nu vii la intilnire dar daca ne vedem dupa et nu stiu daca o sa fie prea indicat sa ma dau pe tobogan. Ce zici?
Marrina merci pentru incurajari.
Iepu sa nu te superi pe mine ca nu am reusit sa ne vedem cind am fost la IAsi, dar a fost asa o sedere super scurta, intre doua echo de monitorizare, am stat de vineri dupa-masa spre seara chiar pina duminica dimineata cind am plecat spre Bucuresti inapoi. Dar promit data viitoare cind venim... cu bebe... sa ne intilnim. Iti multumesc pentru gindurile tale.
Pupici dulci la toata lumea si va multumesc ca sunteti alaturi de mine in momentele astea.
poftiti la un nou capitol
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60471" target="_blank">AICI
cami