Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lidia, ne bucuram sa mai auzim despre voi1

Mamici dragi, oare v-am spus ca , dupa tratamentul pentru Giardia, Rebeca amai luat in greutate? Am ajuns la 9600gr!!!!!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello tuturor

mi pare rau ca nu va pot raspunde inca dar adevarul este ca nu vam citit , sper sa nu ma ptr. asta, dar nu am timp. Julia nu este in forma, miortaie mai tot timpu, cand doarme stiti si voi trebuie sa gatesc, fac putin curat, iar curat am de facut, nu am foost aproape o luna, a facut curat nu zic nu dar nu asa cum ar trebui. Poate pana la sfarsitul anului voi reusi.

Candy, DanaA, Oanna- LA MULTI ANI

Bertha- LA MULTI ANI
Alina- LA MULTI ANI

Apropo am pus poze noi cu ingerasul meu

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Na ca pina la urma nu am iesit,deh mama lenesa si puturoasa pe deasupra.

pd Cristina papa 1 kil de lapte???Mamaaaaa super misto.Tot complexata ma simt,a mea numai dimineatza si seara bea laptic cand vrea muschiul ei.

Alus vazut pozele cu scumpa blonda si ochi albastri

madisor in curand va si scrie pitica daca tot vede lectii si carti sa te pregatesti mey cu creioane.Io i am luat deja tablitza e super incantata Inisa "scrie" la greu acolo

Monet mamica de printzese cum te simti?Ce face Maya mica ?A venit lapticu?Lia cum se comporta cu "papusa noua" ?

Mephala nu mai scri pe la noi.Cum se mai simte Iustin cu picorusul?

Irinusha pupici la Crisuletz cel destept ,stie el mey ca e baiat mare de acuma sa arate unde i doare.

Lidia am vazut pozele pot sa spun ca baiatu arata super bine nici nu zici ca o fost cat un pisicutz mititel

Bebe beca felitari pentru greutate inseamna ca giardia era problema.Acum papa bine fatuca?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si eu repede pe aici ca iar sunt pe fuga.
Si Catalin (pe principiul "ne tinem strans dupa Cristinica sa nu o scapam de mica), mananca (bea) cam un litru de lapte pe zi (mai mult pe noapte). Dar in rest nu consuma alte lactate (branza, iaurt, etc). Ciorbe si orice alte mancarici gatite. Si mai e lesinat dupa snitele. ia cate unul in manuta si se plimba cu el prin casa si il mananca. Ca desert mananca napolitane (sunt unele bune de la nesquik). Si dupa crenwusti e lesinat.
el sta bine cu greutatea (dr a zis ca, crede ca are in jur de 15 kg).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI BERTHA!!!lA MULTI ANI ALINA!!!LA MULTI ANI CRISULET PENTRU 1 AN SI JUMATATELA MULTI ANI RADUCU PENTRU 1 AN SI JUMATATE

SA FITI CU TOTII FERICITI SI SANATOSI!

Noi suntem bine...ma distreaza Victor teribil...face un gest ca un dictator cand vrea ceva..da din mana,exact ca ceausescu...si nu stiu de ce,dar in ultimul timp nu prea mai vorbeste...mai mult tipa:aaaa...sper sa fie o toana trecatoare....mey,fetele,m-am distrat teribil cu "perlele" copilasilor si cu filmuletul cu Babybeyonce....
Cand va aud cum beau copilasii vostrii laptic....ca eu sunt fericita daca bea bibi de dimineata cu 200 ml...asta e tot...

Pupici la toata lumea!...tre' sa plec de la comp,ca sotu' vrea sa il restarteze...:-(

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, e drept ca scriu mai putin pe acest subiect. Mea culpa. Acum, ca ne-am mutat in apt. nostru (in sfarsit ne-am cumparat), am pus si net, promit sa trec mai des pe la voi.
Iustin se simte acum bine. Are 2 saptamani de ghips, s-a obisnuit cu el, de vreo 2 zile a inceput sa se taraie in patru labe. E vesel si vad ca incepe sa uite cosmarul prin care a trecut.
Cam asta e....
Voi pune si poze noi, azi sau maine.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna seara dragele mele.Va multumesc pentru urari,suntetzi niste dragutze.
Berta-LA MULTI ANI!Multa sanatate si fericire.
Fetelor,eu sunt putin trista ca am trcut la nr.3(30 ani),incep sa imbatrinesc
Azi am fost la maternitate,ca a nascut cumatra mea,al doilea copilas,un baietzel frumos de 3,900Kg(mai are o fetitza de aproape 4 ani)si mi-a facut si mie pofta de al doilea .Poate fac si eu perechea Alexandrei mele,poate chiar in seara aceasta.
In rest suntem bine,facem tratamentul de imunizare in continuare si sa ne ajute sa nu mai racim asa des.
Acum va las,ca mi-a pregatit sotul o si nu-i frumos sa-l fac sa astepte.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am facut baitza tot familionu.Si acum suntemi molesiti cu toti.Bine ca Inisa sa hotarat sa doarma ca stau io si sa lenevesc

Mephala sa va bucurati de apartament.Ma bucur ca ai trecut si pe aici,pupici pe piciorusul lui Iustin

alina costin spor la facut bebei,asta inseamna ca sunteti bine si ce a fost greu a trecut

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Bertha! La multi ani Alina!

Alus, bine ai revenit!

Mona, pupici dubla mamica, ei a venit in sfarsit laptele?

Lidia, ma bucur sa mai aud de voi! Dragos e un frumusel, ti l-am mai admirat eu si mai demult in pozele de la mare!

Carmen, pupici pe piciorusul lui Iustin! Sa va traiasca noua casuta!

Irinusha
, bine ca v-ati dat seama pana la urma de problema. Auzi, ce baiat destept are mama!

Ioana, ma bucur ca incepe si Rebeca sa se indrepte la capitolul greutate!

Vladut a racit si e mucit, din cauza asta in seara asta a vomitat tot ce am incercat sa-i dau sa manace. Pana la urma l-am pus la san si a adormit. Om vedea ce-o fi la noapte.
Eu ma lupt din greu cu greturile de care m-am saturat pana peste cap. Uitasem cat pot fi de enervante!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (11+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Bertha!
La multi ani Alina!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput