Pediatri la care sa nu te duci !!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Interesant subiect...

Dar de dr. Georgescu Mihail, tot dispensarul "Sperante" de pe compozitorilor, ce stiti???
Eu ma intzeleg bine cu el...insa ca medic...nu stiu ce sa zic...

Si daca tot sunteti multe de prin Dr. Taberei, pana la urma, de la Dispensarul Sperantze, cam cine a mai ramas cat de cat bun, ca medic??? Eu vreau sa ma mut cu fisa acolo...sa fiu ca si fetitza in acelasi loc...insa as prefera alt medic, nu pe Georgescu!

Multumesc de sfaturi!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ramona eu am copiii inscrisi la dna dr Nicolau de care sunt foarte multumita ,insa problema este ca la dansa este mereu aglomeratie.
Pe amandoi copiii i-a supravegheat inca din primele zile de viata si nu am avut niciodata nemultumiri la adresa ei.
Cu ceilalti doctori cum ar fi Georgescu si Ilie am avut de-a face atunci cand doctorita mea era in concediu.Am fost profund dezamagita de prestatia lor.
Asa ca pt Maysa ti-o recomand pe d-na dr Nicolau.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ramona eu tot pe dr. Nicolau de la Sperantei ti-o recomand. Vecina ei de bloc imi face mie injectii si mi-a spus ca este o dr. buna, daca vreau ma poate recomanda. Si am mai auzit si din alte surse ca ar fi ok.
Este drept ca e cam aglomerata, se sta mult la usa ei....si sa fiu sincera, cred ca este cam plina lista de pacienti...s-ar putea sa nu mai poata primi. Nu sunt sigura, insa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codi spune:

geniest nu pot sa-ti spun cum o cheama pt ca din pacate sunt inca la ea.Am incercat sa-ti trimit mesaj privat dar am vazut ca nu accepti m.p.
Multa sanatate.
P.S.Oricum nu sunt din Bucuresti deci nu vei avea ghinionul sa ajungi la ea

Mergi la inceput

Codi nu inteleg de ce nu poti sa-mi trimiti pm. Am primit de curand de la cineva si era ok. O sa mai cercetez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Salutare.Simt nevoia sa va impartasesc niste experiente, desi este vorba de medici f buni chiar recomandati pe acest forum.
Asadar, am vrut si noi sa ne ducem fetita de 1 an la un control serios la Ana Culcer ca tot am auzit ca e cea mai buna.Din pacate, impresia buna pe care mi-o facusem a inceput sa se strice cand am intrat in cabinetul din bucur obor si am vazut inghesuiala unui apartament de 2 camere cu pacientii ca sardinele pe hol si....culmea culmilor, consultatiile aveau loc cu usa deschisa intr-o atmosfera de sezatoare.Adica nu stiai cine, ce, ce face, nici macar cine e dr nu mi-am dat seama de la inceput. Pesemne ca am nimerit eu intr-un moment aiurea, lumea care a mai fost la cabinet aici pe forum era multumita. De asteptat mi-era frica sa astept pe holul ingust care era plin de copii bolnavi si un aer inchis,. asha ca am iesit afara in parc unde am asteptat cam o ora jumatate. Intoarsa de afara, am constatat ca dr bagase inainte persoane cunoscute, deci mai aveam destul de asteptat. Sotul meu a vrut sa mearga la toaleta, dar era inchisa.Asta a pus capac pt el, eu eram deja nehotarata ca parca nu imi venea sa mai stau in asemenea conditii.Ideea este ca mi se parea disproportionat pretul unei consultatii si ce ni se oferea acolo, cel putin la prima vedere. Sunt convinsa ca dr Culcer este extraordinara, dar noi nu am mai suportat, asha ca am plecat de acolo inainte sa apuce sa o consulte pe fetita noastra. Asta dupa ce cautasem adresa, ma zbatusem sa ajung acolo......
O alta experienta neplacuta am avut-o la Medlife unde de la o simpla consultatie am ajuns intotdeauna sa mai fac nu stiu cate analize, toate cu bani destul de multi. Nu am ce zice, doctorii sunt buni, dar uneori am senzatia ca vor sa profite de dragostea parintilor pentru copii si te pun sa arunci cu banii. Parerea mea...
Cam asta am avut de spus...sper sa nu ma condamnati, dar de mult vreau sa scriu despre toate astea, fiecare e liber sa spuna ce crede si ce simte.

Multa sanatate,
Roxana si Ingrid

Mergi la inceput

Draga Serban sau Roxana sau Ingrid,

eu una cand caracterizez un medic inteleg absolut normal sa iau in considerare si conditiile preliminare consultului efectiv. Ce ma incalzeste ca un medic este super bun daca stau cu orele pe la usa lui sau daca imi vorbeste ca si cum as fi femeia de serviciu ?????

Cat despre Ana Culcer.....cred ca este si multa faima capatata initial care s-a transformat in ceea ce spui si tu ca se intampla.
Asa este si cu Mihaela Marcu de la Medlife (cred ca pomenesti si tu despre asta)......multa notorietate, bani gramada si, cel putin in cazul meu, nu mi-a fost de nici-un ajutor. Cu ea vorbesti 3 vorbe si te paseaza asistentelor ca pe ea o suna tel. din 5 in 5 min. ba ca e dna Tariceanu, ba ca dnul Boureanu si tot asa......

Cred ca subiectul deschis de mine ar trebui sa se axeze pe dr. banali, de care nu se aude prin reviste si ziare.

Pupici !!!!

geniest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

quote:
Stinu
Adaug si eu dr Sacala Eleonora ,Policlinica Titan .

SUBSCRIU!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pt consult la Ana Culcer mai bine mergeti la Municipal, martea de la 11 la 12, e muuult mai liber.la cabinet e nebunie, e adevarat.
ca dr, jos palaria, e f f buna.Pt noi a fost salvarea in f multe situatii.

Cel mai bine e s-o chemati acasa, dar costa...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Intr-adevar, multi doctori isi datoreaza renumele, faima, publicitatii facute de multe persoane, uneori nu chiar pe drept.

La Medlife mergeam des, cind lucram in Buc, ca firmele erau partenere si noi foloseam laboratorul lor. Mie nu mi s-a parut nimic spectaculos cu Dr. Marcu, cred ca-s doctori mai buni pe acolo, dar ea fiind sefa... deh...

Despre Dr. Culcer am citit o minunata gafa la unul dintre subiectele postate tot pe acest topic (nu mai retin titlul), ceea ce ma face sa ma indoiesc de profesionalismul absolut al dumneaei. Daca faci gafe, dar gafe, cum sa-ti mentii credibilitatea?!

Tooot doctorii "normali" sint mai buni, mai ales cei mai tineri, ca-si dau silinta mai mult.

Sanatate tuturor, mari si mici!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput