Pediatri la care sa nu te duci !!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Andra, Geniest,

VA multumesc pentru sfaturi!
De dr. Vasiliade de la Disp. Sperante stiti ceva?

VA multumesc,

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

simina ,ce gafa? sunt f interesata sa stiu.pe bune.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sa stii ca am cautat subiectul, dar ar trebui sa le iau pe toate la rind, chiar nu mai tin minte unde sau macar despre ce era. Ceva cu nu stiu ce boala, unde se impunea tratament adecvat, iar ea spusese mamei sa-i dea ceva naturist si atit!
Eu sint pro-naturiste, nu ma arunc nici la antibiotice, nici la alte tratamente de astea chimice forte, dar unde-i cazul, e cazul si gata! Nu poti risca asa, aiurea. Parerea mea.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha.Uite, Ani Culcer e medic de spital de fapt, la nou nascuti, a facut stagiatura la Fundeni la leucemii etc, vede toata ziua cazuri ingrozitoare si pe majoritatea ii salveaza .Probabil ca uneori i se pare usurel un rosu in gat.Faptul ca nu se-arunca la antibiotice imediat mi se pare ca dovesdeste ca atunci cand o face chiar e cazul

Uite, alt exemplu.La multe mamici dadea supliment de fer sau calciu, ii punea la analize pe copii etc.Pe noi nu ne-a pus niciodata! asta ce inseamna...xca nu se ocupa cukm trebuie sau ca si-a dat seama ca nu e cazul??
eu am mare incredere in ea.eram f stresata ca sofia era f mica, m-a ambitionat sa nu dau lapte praf, ca nu e nevoie, si uite ca a avut dreptate, acuma copilul e perfect proportionat etc.

Dar e adevarat ca specialitatea ei sunt nounascutii cu probleme grave si atunci poate ca ia mai in usor racelile:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nici nu mai tin minte, crede-ma, era vorba despre raceala, diaree, anemie... Chiar nu mai stiu.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

quote:
Originally posted by aramona

Andra, Geniest,

VA multumesc pentru sfaturi!
De dr. Vasiliade de la Disp. Sperante stiti ceva?

VA multumesc,

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

....si totusi...stie cineva ceva despre aceasta d-na Doctor? Please...

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Cea mai mare calitate a dr Sacala era asistenta care venea acasa ,cred ca s-o fi pensionat .Super nu am ce sa ii reprosez ,din pacate nu mai stiu cum se numeste .
Ce spunea Serban mai devreme am patit eu la Policlinica Titan cand m-amm dus cu fiul meu la un vaccin si dezbracau copiii sanatosi pe acelasi pat cu cei care aveau bube ,eu una am si comentat .sau stateai la niste cozi de ORE innebuneau copiii si parintii pe langa ei ,carutul nu-l luam ca si asa era spatiul mic si il caram pe pui in brate de mi se facea rau .
Al doilea copil l-am dus direct unde il am si pe cel mare ,la Policlinica Vitan n-am mai asteptat vizita dr Sacala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Noi suntem la Georgescu Mihail de la Sperantzei. Acuma ca o sa il fac pe bebe 2 m-am mutat si eu la el....e si medicu meu de familie, nu numai pediatrul lui Alex. Mie imi place ca e pe "stilul" meu ca sa zic asha. Adica, e de gasit oricand pe mobil. Cand era Alex mic si io crizata puteam sa il sun la orice prostie care imi trecea prin cap si sa il intreb. Nu e adeptul medicamentelor date daca nu e nevoie. A venit tot timpul acasa cand l-am chemat la Alex. Imi da mereu retete gratuite, trimiteri pentru analize, fara nici un fel de problema sau nazuri. Imediat dupa ce l-am nascut pe Alex a venit acasa sa il vada (a doua zi dimineatza) m-a pus sa iau o agenda si un pix si a inceput sa imi spuna cum e cu baia, curatatul buricului (mi-a aratat) cum se scot mucineii, cum sa il curat in ureki, tot tot, mi-a facut lista cu ce am voie sa mananc si ce nu cat timp alaptez. Cand am inceput diversificarea, iar agenda....ma lua frate de la cum sa spal, sa tai cartofii si cat/cum sa fierb legumele si p-orma carnitza. Si asha mai departe... Am avut noroc si Alex nu a fost bolnavicios. Prima oara a facut febra in viata lui dupa 1 an. Acuma nujtu....o fi de la Georgescu.... o fi Alex norocos. Faza e ca mi-a zis ca la curci, cand sa il scot afara, cat, cum sa il tin imbracat acasa, vara iarna.
Concluzia: noua ne place :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nataliaC spune:

Adaug si eu la listuta- Sandulescu Lidona, policlinica Berceni.
A fost neprofesionista de la prima pana la ultima vizita.

Natalia si bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am fost si noi la dr. Culcer - doream sa ii faca bebelusei mele un control de rutina (era cam dolofana si vroiam sa aud si parerea dnei dr.). Apartamentul in care are cabinetul era supra-aglomerat, desi facusem in prealabil programare prin telefon. La consultatie intrau cite 3-4 copii odata si consultatiile se faceau intr-adevar cu usa deschisa. Ne-a spus ca recomanda tuturor bebelusilor ecografii - am facut si noi la ecograful din cabinet (orice pentru bebelusul nostru, normal, nu ne-am uitat la bani). Mi-a dat un o foaie printata cu o schema de inceperte a diversificarii, desi fetita avea 6 luni si tocmai ii spusesem ca am inceput diversificarea inca de la 3 luni. A, si mi-a mai dat o reteta pe care mi-a scris Zymaflor si Vigantol.

Recunosc ca am fost dezamagita. Poate ca intr-adevar este un super-medic si are competenta in cazuri cu adevarat grave. Din fericire la noi nu era cazul de asa ceva, dar ma asteptam la mai multa organizare la cabinet. Sa aduni intr-un apartament de doua camere cite 10-15 copii + parintii lor mi se pare de neacceptat in conditiile in care cabinetul lucreaza cu programare telefonica. Riscul imbolnavirilor mi se pare foarte mare (plus asteptarea cu bebelusii in brate)

Leta si un bebe
POZE DE OCTOMBRIE

want my life back

Mergi la inceput