Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihi spune:
salut fetele crochetele!
N-am mai scris ca n-am avut nimic nou de spus, dar de citit v-am citit ca deja sunt dependenta de voi!
Va pup pe toate si va doresc sfarsit de sapt. excelent,voie buna, sanatate bolnaviorilor si numa vesti bune!
POZE
MIHI
PS daca stiti ceva mester bun si ieftin care face mobila, daca lucra si lemn si mai bine...sa ma anuntati! Vreau sa le fac mobila la copii in camera si paturile supraetajate sa fie din lemn!
dedy spune:
Mihi,
Stiu eu un tip care face mobila, insa nu stiu daca face din lemn masiv. Noua ne-a facut ceva corpuri destul de dragute si ieftine.
Poti sa-l suni si sa vorbesti cu el. Iti trimit pe PM numele si numarul de telefon. Daca mai are cineva nevoie va ajut cu placere.
amutza spune:
Salutare gagicile si gagii
Stie cineva link-uri cu ce papa bebeii la 4 luni? si ce papa mamele care alapteaza?
Va pup si mai vb.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
Doris-Alina spune:
Salutare, Timisoara!
In primul rand:
( de data asta sigur nu gresesc....)
LA MULTI ANI LUANA!!!
La implinirea celor 2 anisori, iti doresc sa fii sanatoasa, cuminte si sa le aduci parintilor tai minunati numai bucurii...
Ana draga, sa-ti traiasca minunatia mica...
Pacat ca azi nu poti fi langa ea, dar duminica cand te vei intoarce sigur veti sarbatori...
Marius, tatic de Luana, sa-ti traiasca scumpetea si sa fii mereu la fel de mandru de ea!
Azi am adus-o acasa pe buni.
Sta in pat, mai are o saptamana de tratament.
Oricum, parca e mai fericita ca e acasa...
Irina, sigur draga mea, cand vrei sa vii, anunta-ma.
Eu sunt luni si joi de la 16-20.
Luni vine Mihi, dar pentru permanent, ar fi bine intr-o joi si neaparat pe la 16 sa fii acolo, ca dureaza.
astept sa-mi spui cand vii!
Ce face Ioana? am citit ca a avut otita.
E mai bine?
Doamne ajuta si insanatosire grabnica.
Silvana, s-a notat: 12 noiembrie e o zi dedicata tie...ca sa fii cea mai frumoasa...
Gata cu zugravitul?
Anda, mama, te-am sarbatorit! deee, am gresit, cineva sa modifice in lista sa nu mai gresim...
Ce faceti voi?
Mai da si tu un telefon , sa ne mai vorbim...
Angi, sanatate multa, vb cu Mihai ca te pune pe picioare....
Amutza, am vazut pozele, e o dulce printesa ta...
Asa cum le-am scris fetelor, poti veni luni si joi, scrie-mi cand ai putea.
Mihi, te pup!
si eu vreau sa-i fac lui Ines un pat la comanda, pentru apartamentul lui mami, ca la noi are...
Asa ca, Dedy, daca te rog, poti sa-mi trimiti si mie pe PM adresa tipului si telefonul?
si da-mi si nr. vostru de acasa si de mobil.
Va doresc un WE placut...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
amutza spune:
In primul rand avem o sarbatorita LUANA iti doresc "LA MULTI ANI" sa cresti mare si sanatoasa, iar pe langa toate acestea sa fi cuminte si sa asculti de mami,scumpete mica. Un si din partea mea.
Mai da' fete buha nu mai gasesc?
Oricum mai am si eu treaba asa ca VA DORESC O NOAPTE CALDA CU VISE PLACUTE SI ODIHNITOARE.
Apropos am mai pus niste poze pentru cine vrea.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
diana1971 spune:
Buna seara
Am incercat de 2 ori sa postez....dar nu mergea ceva ....
Azi am umblat iar de la 11 la 6 seara si Andrei m-a sutat de imi sareau ochii!!!!
Silvana- cauta la CERBUL ALBASTRU in sinaia, spre pod, langa domo...acolo au perdele super, draperii,lenjerii ....chestii dragute.
LA MULTI ANI LUANA !!MULTA SANATATE SI SA CRESTI MARE !!!
va pup
diana 38s
giuliatm spune:
cu ceva intarziere, ma alatur si eu cu urarea sincera
LA MULTI ANI LUANA!!!!
Felicitari mamica Ana, sa-ti cresca puiul mare si sa te bucuri de comoara ta!!
amutza eu am inceput diversificarea cu Ale la 5 luni, deci la 4 luni nu prea avea ce "inghitzi" (solid vb). cu "inghititul" a fost cam asa: greul greu o fo pana s-a obisnuit ca linguritza e altceva decat suzeta, deci nu tre sa suga - si pt asta, ii scoteam rpd lingurita din guritza, chiar daca juma merea pe afara;
- papa din lingurita (lichide si semilichide), o fo relativ fara probleme, mai ales de cand a inceput sa ii placa supica (am pus putina sare)
- pt papa solid/semisolid, ca sa invete sa "inghita", adica sa nu il dea afara, cel mai usor o fo cu banana, care se topeste usor si ii place mult prea mult ca sa faca risipa
Acu papa binicel, insa a invatzat sa "sufle" in linguritza, si vai de cel care i-o administreaza!!!!
va pup ca s-a trezit odorul
angy11 spune:
Ana,sa-ti traiasca fica si sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea.
Luana,La multi ani! Sa fi cuminte si sanatoasa,voinica si frumoasa!
Salutari la toate fetele.Iar e pustiu pe aici.
Voiam sa postez aseara,dar nu a mers forumul,apoi cand a inceput sa mearga n-am mai avut chef.
Eu va invit pe toate care doriti,aveti timp si chef,sa veniti la "Zilele scolii muzicale timisorene",care se tin la Vidu(Colegiul national de arta"Ion Vidu"),joi de la ora 17,vineri de la ora 13 si sambata de la 17,intrarea e libera,iar joi e chiar deosebit ca e deschiderea,e crema scolii si noi evoluam tot joi.Sa nu credeti ca va chem la vreun concert greoi si plictisitor,v-a fi f. variat,ceea ce fac eu cu elevii e misto si pe gustul fiecaruia-body percussion(deci folosim maini picioare,genunchi etc,pt a scoate muzica,sunete,si jazz),si in rest mai e balet,teatru,folclor,etc Programul se preteaza atat la adulti,cat si la copii.Si eu o sa-mi aduc copiii.Cine nu rezista(se poate iesi din sala,ma refer la copii,care-s mai jucausi si se poate reintra la punctul urmator.
Va astept cu drag!
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
Cu intarziere de o saptamana si scuzele de rigoare :
La multi ani LiLi si Simina.
Ana :la multi ani pentru Luana.Sa creasca mare si frumoara!.
Tu cum te-ai distrat ?
Va pup pe toate ,
Alexa
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata dragutzelor,
V-ati trezit bine cu noua ora? Eu parca ma simt mai odihnita.
LA MULTI ANI LUANA !!! SA CRESTI MARE,SANATOASA SI PUTERNICA CEL PUTIN CA MAMICA TA!!!!
Fetelor dragi, vad ca ati somat in week-end...ati intrat toate in depresia de toamna?
Eu sunt mai vesela ca Ioana e bine, azi am dus-o la gradi.
In week-end ne-a apucat nebunia cu curatenia de toamna si am tras tare dar miroase a proaspat in casa .
Doris multumesc esti o dragutza ti-am trimis PM.
Giova draga mea patutul e foarte frumos, model polonez facut din lemn. Din nefericire nu stiu daca magazinul de unde l-am luat mai exista pe undeva. Se numea Lumea copiilor si era pe langa biserica din Sinaia pe linia de tramvai pe dreapta. Ce mai "zice" Marco ?
Diana draga vad ca inca mai stai cu burtica nazdravana , ramane atunci pe 14 cum am zis? uite un pupic dulce de la noi !
Alina (angy) vad ca esti cam lenesa cu mailurile .. sper sa nu ma parasesti de tot. Multumim de invitatie si te pupam !Ce mai face Angy regina si Daniel tobosarul lu' mami?
Silvana spor la cumparaturi ! Ce mai face Paul?
Va pup si sa aveti o zi senina!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)