Pai cam asta ar fi intrebarea... prietenei mele i-a dat sa ia heparina pt ca cica bebele ar avea un retard de crestere de 11% (e in luna a 7-a) si i-a mai spus si tot felul de prostii care au bagat-o in boale.
Mersic! 
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Probabil ca face clexane-injectii.....si eu am facut in sarcina, pt ca aveam o tulburare de coagulare a sangelui(anticorpi antifosfolipidici) care poate duce la probleme cu irigarea cu sange a placentei...de aici suferinta fetala.Cauta la aspirante cap cu anticorpi antifosfolipidici.
multumesc, dar nu face injectii cu nimic...
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Buna! Sper sa nu te bag si mai rau in ceata, dar tatal meu a avut acum 2 ani niste probleme, i se sparsesera mai multe vene pe picioare si a fost internat in spital si a avut perfuzii cu heparina. In cazul prietenei tale nu stiu ce sa zic , de ce nu merge si la alt medic, poate o va lamuri mai bine.Multa sanatate!Catutza
38+
Hipercoagulabilitate apare si in preeclampsie, care de asemenea poate da si retard de crestere. Si e o conditie medicala chiar f. serioasa, nu e de tratat cu indiferenta!
Multa sanatate! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Heparina este clar un anticoagulant. Nu stiu care este afectiunea prietenei tale dar efectul acestui medicament este de a "incetini " timpul de coagulare a sangelui.
Sanatate.
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
multumesc! 
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Buna,
intr-adevar este vorba de sindromul antifosolipidic(avem informatii si pe reclama un articol foarte bun). Intr-adevar se da in situatii cu tulburari de coagulare.
stie cineva de cand se face? cum sunt injectiile? cat costa?
Eu momentan sunt pe aspenter, dar trecem in curand si pe heparina(clexane) si vreau sa fiu pregatita
Multumesc
Mihaela
7+