Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela_s spune:
m-am repezit sa adu detalii, apoi am citit ca le-ati aflat deja!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
cinta spune:
pe langa asiaticii Iubikai si Chino si Denzel, eu una am o slabiciune pt dumnealui
http://images.google.ro/images?svnum=10&hl=ro&lr=&q=%22samuel+jackson%22&btnG=Caut%C4%83
cinta
ANDREEABANICA spune:
quote:
Iubika Posted - 23/10/2005 : 12:09:03
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
shit,ma gandeam io....stai ca-i caut imediat,sa-ti ofer putina cioco...so,Denzel....
Aoleu, m`ai omorat!....
...ai vazut ce delicat isi tine capul pe palme...brrr,ce frig mi s-a facut dintr-o data...ia sa vad poate gasesc ceva sa ma incalzesc...
oh,yes,so...www.allstar.ru/pics/jason_momoa/jason_momoa_01.jpg" target="_blank">hot...very hot...auch,hot,hot,hot...
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
m-am repezit sa adu detalii, apoi am citit ca le-ati aflat deja!
ba eu nu stiam ca Reynaldo e putin mai in varsta ca mine; nu ca as avea nevoie de o sansa cu el, dar face bine la moral , ma gandeam cu tristete ca toti "leii" astia tineri pe care i-am vazut pe aici sunt juniori(tristete pt. ca am trecut de varsta junioratului).
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
mihaela_s spune:
si decat mine e "doar" cu un an si jumatate mai tanar si vad ca e si scorpion, ca sotul, e baiat seerios, ce mai...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
kisstherain999 spune:
Nu stiu de ce dar imi plac f mult www.netglimse.com/celebs/pages/zinedine_zidane/1.shtml" target="_blank">zizu si www.imdb.com/gallery/granitz/2105/GeorgeCloo_Vespa_1428170_400.jpg?path=pgallery&path_key=Clooney,%20George&seq=2" target="_blank">george
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Kehleyr spune:
Mie-mi plac genul www.adrianpaul2001.com/adrian_paul.html" target="_blank">inalt, brunet si periculos...
Luminous beings we are, not this crude matter.
april spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
www.ezthemes.com/previews/f/freddietheme.jpg" target="_blank">special
www.productshopnyc.com/archives/Freddie%20Mercury.jpg" target="_blank">pentru
www.evanescent.nu/freddie/freddie.jpg" target="_blank">april
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
saru'mana Teodora
imi place cum canta
dar cum arata imi place mai mult Pierce Brosnan, Sylvester Stalone, Don Diamond........
Andrada
Teodora D. spune:
Am culcat cupilu' si, ca o mama rezonabila ce sunt, am venit sa mai pun niste poze.
April, pe Sylvester Stallone tare il mai admiram si eu prin '85-'86 in rev. "cinema", unde scapau poze cu "Rambo", iar la tv nu stiu cum de au dat, tot pe atunci, un film cu el si cu Pele, jucau fotbal intr-un lagar,mi-a placut tare mult filmul.
s-a mai spus aici de www.nndb.com/people/880/000023811/zane-sized.jpg" target="_blank">Billy /Zane si de www.htautographs.com/celebrity/images/a/assante.jpg" target="_blank">Armand Assante, pe care l-am descoperit-cu mare placere - imediat dupa '89 la tv in "Mainile unui strain"(redifuzat recent, spre bucuria mea).
Iar daca trece Conchita pe aici-iata-l si pe www.fanclub.ro/p/modules/MOD_GALLERY/pictures/mod/pic2821.jpg" target="_blank">Banica jr.
Daca ma gandesc bine, ar mai fi destui barbati care merita sa stea aici, la "panoul de onoare" , dar mai las si pe altadata.
piatra lunii spune:
Mie-mi place asta :
http://www.imdb.com/gallery/ss/0116508/Ss/0116508/1-4.jpg?path=pgallery&path_key=Roberts,%20Eric%20(I)