Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Iubika, buna dimineata! Vad ca esti la post! Primeste o , in mod special pentru imaginea cu Raul Bova!
Si pentru ca maine incepe o saptamana noua, va prezint un barbat care-mi place si pe care-l incadrez la www.celebrities.pl/ralph_fiennes/ralph2.jpg" target="_blank">genul intelectual. A fost f. convingator in "Lista lui Schindler" si mi-a dat fiori, dar am depasit perioada in care nu-l puteam vedea fara sa mi se increteasca pielea,brrr.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Teodora, normal ca`s pe pozitii!
Ce poate fi mai frumos decat sa`ti incepi dimineata cu imaginile astea?
Sa`ti dau www.uniqueshoppes.com/sitebuilder/images/jude49_1_-296x385.jpg" target="_blank">un exemplu? Si inca unul?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Va impartasesc si o placere personala

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

ce odihnita ma simt...
...si ei sunt ai nostri - Scott,Austin,Sarge,Chris,Peter,Chrissaint,Niko,Marcus,Romeo,Sal,Chino,siDan....enjoy

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

...regretatul...BrandonLee

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

ANDREEA BANICA la link`uriel spre Denzel si stapanul inelelor apare tot Brandon Lee.
Intr`adevar e frumos ca taticul lui, dar.... parca deja salivez la gandul de putina ciocolata Denzel...

Mergi la inceput

shit,ma gandeam io....stai ca-i caut imediat,sa-ti ofer putina cioco...so,Denzel....

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

...si www.imdb.com/gallery/granitz/2433/ElijahWood_Cohen_2320939_400.jpg?path=pgallery&path_key=Wood,%20Elijah&seq=6" target="_blank">stapanul inelelor...promite mult

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Cu ceva timp in urma, am primit pe mail poze cu bucatzica asta. Cik e un brazilian care ar fi fost desemnat cel mai frumos barbat de pe planeta. Nu stiu cand si de catre cine, dar.... chiar mai conteaza?

DAAA, brazilianul e actor de telenovele, eu l-am descoperit la tv pe acasa, si am urmarit telenovela numai ca sa-l vad . Numele lui este Reynaldo Gianecchini. Acum mai joaca intr-o telenovela dar cum nu ma uit la asa ceva, am renuntat, mi-am "umplut" ochii de el cu prima.
Pentru doritoare, cititi despre www.mostbeautifulman.com/actors/reynaldogianecchini/bio.shtml" target="_blank">el.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

shit,ma gandeam io....stai ca-i caut imediat,sa-ti ofer putina cioco...so,Denzel....

Aoleu, m`ai omorat!....

Mergi la inceput