Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

m-am repezit sa adu detalii, apoi am citit ca le-ati aflat deja!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

pe langa asiaticii Iubikai si Chino si Denzel, eu una am o slabiciune pt dumnealui
http://images.google.ro/images?svnum=10&hl=ro&lr=&q=%22samuel+jackson%22&btnG=Caut%C4%83

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

quote:
Iubika Posted - 23/10/2005 : 12:09:03
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

shit,ma gandeam io....stai ca-i caut imediat,sa-ti ofer putina cioco...so,Denzel....

Aoleu, m`ai omorat!....

...ai vazut ce delicat isi tine capul pe palme...brrr,ce frig mi s-a facut dintr-o data...ia sa vad poate gasesc ceva sa ma incalzesc...

oh,yes,so...www.allstar.ru/pics/jason_momoa/jason_momoa_01.jpg" target="_blank">hot...very hot...auch,hot,hot,hot...

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

m-am repezit sa adu detalii, apoi am citit ca le-ati aflat deja!

ba eu nu stiam ca Reynaldo e putin mai in varsta ca mine; nu ca as avea nevoie de o sansa cu el, dar face bine la moral , ma gandeam cu tristete ca toti "leii" astia tineri pe care i-am vazut pe aici sunt juniori(tristete pt. ca am trecut de varsta junioratului).

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si decat mine e "doar" cu un an si jumatate mai tanar si vad ca e si scorpion, ca sotul, e baiat seerios, ce mai...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Nu stiu de ce dar imi plac f mult www.netglimse.com/celebs/pages/zinedine_zidane/1.shtml" target="_blank">zizu si www.imdb.com/gallery/granitz/2105/GeorgeCloo_Vespa_1428170_400.jpg?path=pgallery&path_key=Clooney,%20George&seq=2" target="_blank">george

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mie-mi plac genul www.adrianpaul2001.com/adrian_paul.html" target="_blank">inalt, brunet si periculos...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

www.ezthemes.com/previews/f/freddietheme.jpg" target="_blank">special
www.productshopnyc.com/archives/Freddie%20Mercury.jpg" target="_blank">pentru
www.evanescent.nu/freddie/freddie.jpg" target="_blank">april

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

saru'mana Teodora

imi place cum canta
dar cum arata imi place mai mult Pierce Brosnan, Sylvester Stalone, Don Diamond........

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Am culcat cupilu' si, ca o mama rezonabila ce sunt, am venit sa mai pun niste poze.
April, pe Sylvester Stallone tare il mai admiram si eu prin '85-'86 in rev. "cinema", unde scapau poze cu "Rambo", iar la tv nu stiu cum de au dat, tot pe atunci, un film cu el si cu Pele, jucau fotbal intr-un lagar,mi-a placut tare mult filmul.

s-a mai spus aici de www.nndb.com/people/880/000023811/zane-sized.jpg" target="_blank">Billy /Zane si de www.htautographs.com/celebrity/images/a/assante.jpg" target="_blank">Armand Assante, pe care l-am descoperit-cu mare placere - imediat dupa '89 la tv in "Mainile unui strain"(redifuzat recent, spre bucuria mea).
Iar daca trece Conchita pe aici-iata-l si pe www.fanclub.ro/p/modules/MOD_GALLERY/pictures/mod/pic2821.jpg" target="_blank">Banica jr.

Daca ma gandesc bine, ar mai fi destui barbati care merita sa stea aici, la "panoul de onoare" , dar mai las si pe altadata.

Mergi la inceput
Mergi la inceput