Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor, intrati www.photoblog.be/photoblog.php?nickname=_only_4_ladies_3&action=archives" target="_blank">aici si luati arhiva la purecat.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreea sunt cu tine....eu ma topesc dupa Armand Assante....privirea lui imi da fiori

http://images1.moviemarket.co.uk/library/photos/220/220444.jpg

Si Marius Bodochi e un tip super tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Faceti cunostina cu the one and only Indiana Jones din cauza caruia am vrut eu sa ma fac arheolog

Ar mai fi si Jeff Goldblum, inconfundabilul Denzel, www.krstarica.com/slike/magazin/film_muzika/deniro.jpg" target="_blank">Robert de Niro care e pur si simplu incredibil...

Daca`mi mai aduc aminte de altii .... revin!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teodora D.

fetelor, intrati www.photoblog.be/photoblog.php?nickname=_only_4_ladies_3&action=archives" target="_blank">aici si luati arhiva la purecat.

Teodora

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

sper sa nu va suparati pe mine daca va zic ca nici una nu aveti gusturi, din exemplele date de voi nu am avut ce alege.
loati d'aci proba de barbat frumos, io-s topita dupa el si sunt convinsa c'o sa fiti si voi

www.tarerau.go.ro/" target="_blank">bunaciune

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mey,da pe www.bradpittfan.com/pics/aed98_004c3.jpg" target="_blank">el...chiar l-a uitat toata lumea...sau poate nu va place!?

Adusca,...bestial...

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adusca, beton masculu'

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

adusca
Ma intreb daca am vreo sansa la el.... sau raman cu visarea?

Mergi la inceput

De nenea asta ce ziceti?

Mergi la inceput

Sau bagati un oki si www.cartolineparlanti.net/pics/personaggifamosi_270303_04_cp.jpg" target="_blank">la dumnealui

Mergi la inceput