Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 3
Teodora D. spune:
fain, fain brazilianul! si mi-e cunoscut de undeva- nu ma uit eu la telenovele, dar parca l-am vazut intr-un promo pe "acasa".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Rayuela spune:
brazilianu e beton!
Ziceti-mi si mie,sint complet PA cu capu,daca-mi place nasosul asta?E un pic mai frumos ca dracu,dar mie imi place!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Iubika spune:
Rayuela, Jean Reno e unul dintre cei mai sexy barbati pe care i`am vazut!...
Eu ma topesc dupa el, da` n`am pus poze cu el aici ca sa nu zica fetele "uite`o si pe gerontofila asta!". Adevarul e ca imi plac barbatii mai "trecuti". Vezi Jean Reno, Sean Connery, Al Pacino, Gabriel Byrne...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika spune:
www.cinema.com/image_lib/3888_1080_thumb.jpg" target="_blank">Arnold Vosloo a fost super super mortal in rolul lui Imhotep. Mai-mai ca`mi luam si eu o carte din aia a mortilor sa`l readuc la viata!...
Si tot din MUMIA, trebuie sa il tineti mine pe superbul si misteriosul Oded Fehr. Nu retin cum il chema pe personajul lui, dar sigur il stiti...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Teodora D. spune:
fetelor, puneti poze cu ce barbati va plac voua, numai cu ion iliescu sa nu fie, chiar daca il considera multa lume carismatic.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Iubika spune:
... si daca`mi spuneti ca nu va place de www.birzamanlar.net/forum/tarkan.jpg" target="_blank">Tarkan.... nu va cred!
Teodora D. spune:
l-am detestat,dar am ajuns sa-l simpatizez pe tipul asta
Iubika spune:
Hai sa vi`l mai arat pe Tarkan aici, si apoi aici, si daca mai vreti sa va delectati, uitati`va si aici si aici.
Si daca mai vreti, dati un search pe Google
arboria spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
si pentru o prietena de-a mea, necajita in ultima vreme, poate trece pe aici si se mai inveseleste-H.I.M.
Adica de juliafin zici? si mie mi-e dor de ea
mie-mi plac astia: www.gonemovies.com/WWW/WanadooFilms/Misdaad/Seven7.jpg" target="_blank">1, www.trojanhorseantiques.com/PhotoPierceBrosnan.jpg" target="_blank">2, 3