Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 2
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by denizel
Mi-e rusine sa spun, da' ma risc.
Are "ceva" care se intilneste f. rar.
" Maamiii, �mi place pielea ta. E ca de c�ltitz�" :)) - din jurnalul unei m�mici de b�ietzel.
Charisma maamiii, charisma...
S'apoi, stii si tu ca nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie. Ca si mie mi-au dat doamnele amabile poze cu preferatu' meu cu tzitze si pregnant.. AUZI..!! pfff...
Teodora D. spune:
Denizel, prin amabilitatea Iubikai am descoperit si eu google image, uite-l pe Seal.
Bruxinha,.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
flafi spune:
Mai vlemmm!!
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
pozici.
iren spune:
N-am timp de cautat poze, da revin deocamdata va prezint citziva masculi feroce
Tudor
Danzelicä
lenny krawitz
keanu reeves
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Teodora D. spune:
www.ezthemes.com/previews/f/freddietheme.jpg" target="_blank">special
www.productshopnyc.com/archives/Freddie%20Mercury.jpg" target="_blank">pentru
www.evanescent.nu/freddie/freddie.jpg" target="_blank">april
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Teodora D. spune:
si pentru o prietena de-a mea, necajita in ultima vreme, poate trece pe aici si se mai inveseleste-H.I.M.
iren spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
www.ezthemes.com/previews/f/freddietheme.jpg" target="_blank">special
www.productshopnyc.com/archives/Freddie%20Mercury.jpg" target="_blank">pentru
www.evanescent.nu/freddie/freddie.jpg" target="_blank">april
Teolicu, te ador
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
numeioana spune:
La www.tvr.ro/tv/tvr1/vedete/_images/cosmin.jpg" target="_blank">cosmin cernat m-as uita in fiecare seara...la tv, bineinteles...
Ioana
ocebine spune:
Uite si pe "sotul" meu virtual (barbata-miu ma necajeste asa)
Russell Crowe
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Iubika spune:
Cu ceva timp in urma, am primit pe mail poze cu bucatzica asta. Cik e un brazilian care ar fi fost desemnat cel mai frumos barbat de pe planeta. Nu stiu cand si de catre cine, dar.... chiar mai conteaza?
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was