Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 19
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by nadina
Comunitatea barbatilor gay (asa o fi corect?) a desemnat cei mai frumosi 10 barbati, in opinia lor. The winner is..... Reynaldo Gianechinni!.
Cand ajunfg la serviciu, si daca voi avea si timp am sa va trimit linkul, cu ai lor 10.
Nadina
ce e frumos si gay-lor le place!
dar sa vedem cine a fost ales de revista people "cel mai sexy barbat in viata"- Matthew McConaughey!
tare greu as fi ghicit...
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ANDREEABANICA spune:
mie imi place si el...Eros Ramazzotti
...si www.rockpix.com/gallery/tyler2.jpg" target="_blank">el...www.rockthisway.de/news/news_april01_brigitte_steven.jpg" target="_blank">Steven Tyler
...www.babygirlzroom.com/sebbie4.jpg" target="_blank">sebastian bach...Axle&Sebastian
...ale tineretii valuri...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Teodora D. spune:
Andreea, l-ai vazut pe sebastian bach in "fetele gilmore", in rol de rocker mai varstnic asa, dar tot pletos? am banuit ca e el, dar nu m-am convins pana nu i-am vazut numele pe generic.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ANDREEABANICA spune:
Nu,nu l-am vazut,hehe,cum arata batranel?
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
uki spune:
si mie imi place Sebastian Bach... nu-i ala de la Skid Row?
... ca io tre sa iau lecitina nene... sunt atatia de care as scrie, dar nu-mia aduc aminte!
http://www.biosstars.com/d/don_diamont/phot/photo.htm
mie si de asta de mai sus imi place!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
Teodora D. spune:
da, sebastian bach e solistul de la skid row; www.bbc.co.uk/derby/content/images/2005/06/28/bloodstock_open_air_gallery_2005_sebastian_bach_04_470x300.jpg" target="_blank">cam asa arata in "fetele gilmore", putin mai gras totusi.
mate spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
da, sebastian bach e solistul de la skid row; www.bbc.co.uk/derby/content/images/2005/06/28/bloodstock_open_air_gallery_2005_sebastian_bach_04_470x300.jpg" target="_blank">cam asa arata in "fetele gilmore", putin mai gras totusi.
...nu poci zice decat....uauuuu
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
...wish you were here...
ANDREEABANICA spune:
quote:
Teodora D. Posted - 23/11/2005 : 22:39:21
--------------------------------------------------------------------------------
da, sebastian bach e solistul de la skid row; cam asa arata in "fetele gilmore", putin mai gras totusi.
...muuuulllt mai bineee decat in tinerete...
poze vechi poze noi
nadina spune:
V-am promis ceva si...iata
http://www.gaywired.com/scene/index.cfm?listID=49
Sper sa nu primesc vreun avertisment ceva. :))
Nadina
ANDREEABANICA spune:
Nadia,,n-au gusturi rele,baietzeii
...mie imi mai place si www.viva.ro/images/content/articles/2004/07/15/moda_ _frumusete/880384369dba3e7e933b_250_321_.jpg" target="_blank">el...
poze vechi poze noi