Coltul cu barbati frumosi
Raspunsuri - Pagina 18
ANDREEABANICA spune:
poza www.candyneige.com/encyclopedie/recre/movie/daniel/keanu.jpg" target="_blank">asta chiar mi-a luminat ziua...www.emmyke.50megs.com/images/keanu_reeves.jpg" target="_blank">rapitor...un zambet...www.dolshouse.com/holiday03/images/keanu_paris1.jpg" target="_blank">relaxare...vreau si eu...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
badjoke spune:
Mie-mi place genul hispanic, de exemplu, Antonio Banderas cand avea parul lung.
http://www.actorarchives.com/display.php?i=28
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
ANDREEABANICA spune:
www.fotograma.com/potros/melgibson/gibson07g.jpg" target="_blank">ochii lui www.joinjoe.de/Gallery/Boys/mel1/Bilder/Mel%20Gibson%2008.jpg" target="_blank">ma innebunesc....www.intellectualconservative.com/images/melgibson.jpg" target="_blank">ce sa mai zic www.moviestarsmovies.com/Images/MelGibson.jpg" target="_blank">de zambet...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
poze vechi poze noi
Teodora D. spune:
Andreea, scriam mai sus de Keanu; Mel Gibson e, in conceptia sotului meu, cel mai frumos actor de la Hollywood(si printre cei mai buni, parere pe care i-o impartasesc). Asa ca ne-ai nimerit pe amandoi!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ANDREEABANICA spune:
Hehe,Teo,ce draguta esti,ma bucur ca v-am nimerit pe amandoi
,dar sincer si mie imi plac![]()
Daca va place "K1",mie da,microb luat de la sotul meu...eh,dar am si la ce sa ma uit
...
...www.fujitv.co.jp/koko/photo/remy_bonjasky01.jpg" target="_blank">el este favoritul meu...Remy Bonjasky
...www.superkarate.ru/kyokushin_vs_k1/francisco_filho/Filho_Vs_Remy_4.jpg" target="_blank">in actiune...
poze vechi poze noi
uki spune:
Bey!
de cateva zile ma chinui sa vizionez
toate paginile...ca deh' n-am chef sa-mi strice careva dispozitia...(alde sotul)![]()
mie-mi place de Antonio Sabato Jr...mult!
si Thomas Anders ala din Modern Talking, ca am crescut cu pozele lui pe pereti
... acum s-a cam rablagit, da' tot e bun!
si Papadopol ar merge (o data
)
si... tre sa ies(s-a trezit copilu')![]()
ps. Andreea, Teodora, Iubika... am ras de am lesinat! gasiti-mi si mie poze cu astia de sus, dau o bere
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)![]()
Teodora D. spune:
mey, mie-mi place thomas anders mult mai mult in www.daserste.de/cmspix/bildgalerie/zoom_400_300_17112004485395.jpg" target="_blank">"varianta actuala", arata si el a barbat, pe vremea primului modern talking era ca o fatuca(mi-am chinuit 5 minute neuronul sa-mi amintesc cum o chema pe prima lui nevasta, cea al carei nume il avea agatat la gat si mi-am amintit-ura pt. neuronul singuratic-NORA!
ce poze mi-au aparut la cautarea dupa www.violan.de/galerie/themen/2017_antonio_sabato/2017_h.htm" target="_blank">antonio sabato jr.!
cred ca pozeaza mai mult nud!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
uki spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
mey, mie-mi place thomas anders mult mai mult in www.daserste.de/cmspix/bildgalerie/zoom_400_300_17112004485395.jpg" target="_blank">"varianta actuala", arata si el a barbat, pe vremea primului modern talking era ca o fatuca(mi-am chinuit 5 minute neuronul sa-mi amintesc cum o chema pe prima lui nevasta, cea al carei nume il avea agatat la gat si mi-am amintit-ura pt. neuronul singuratic-NORA!ce poze mi-au aparut la cautarea dupa www.violan.de/galerie/themen/2017_antonio_sabato/2017_h.htm" target="_blank">antonio sabato jr.!
cred ca pozeaza mai mult nud!
Teodora, ai berea, numa' sa-mi zici unde-o bem
mda... Sabato jr. asta.., vorba ta, cam nud baietu'...nu's ce sa zic, da merge!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)
nadina spune:
Comunitatea barbatilor gay (asa o fi corect?) a desemnat cei mai frumosi 10 barbati, in opinia lor. The winner is..... Reynaldo Gianechinni!
![]()

.
Cand ajunfg la serviciu, si daca voi avea si timp am sa va trimit linkul, cu ai lor 10.
Nadina