Coltul cu barbati frumosi

Coltul cu barbati frumosi | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Vine week-end-ul, e frig si urat afara si m-am gandit sa ne mai inseninam cu niste poze cu barbati, celebri sau mai putin, care NE PLAAAC. Nu fiti sfioase, stiu ca aproape toate aveti astfel de preferinte si nu fiti zgarcite, impartasiti-ni-le si noua!
Eu nu m-am putut hotari la o singura poza, va trimit la www.rochvoisine.com/gallery.html" target="_blank">o intreaga galerie.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Mel Gibson rulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Bruxinha, rulz-rulz, da' o poza acolo nu pui, sa ne clatim okii?
Lasa ca pana vii tu cu o poza decenta, va trimit eu la www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=five_shitty_movies" target="_blank">pagina asta, a doua si a treia poza color, mergand in jos.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

muama Teodora,numa sujete misto de la tine!
iaca ,sa-mi ziceti mie frumusel,dacawww.oliviermartinez.net/images/misc/09.jpg" target="_blank"> baiatu asta nu e frumos!!
Iete-l si www.oliviermartinez.net/images/rs/01.jpg" target="_blank">aici minca-l-ar mama!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Rayu, merci! Si bag de sama ca ne place acelasi tip de barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu stiu sigur cine e www.models.com.br/models.php?nome=Daniel Ciobanu" target="_blank">Daniel Ciobanu dar... mai conteaza?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Pentru cine apreciaza un strop de culoare in viata, Tyson Beckford e un adevarat deliciu! MMmmmmMm!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

mai fetelor, asta-i topic buuuuun de inceput de we

eu am ceva fain dar e pps (adica PowerPoint)in PC -ul meu si nu stiu cum sa-l pun aici

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mi-e rusine sa spun, da' ma risc.

Stiti cine ma da pe mine gata? Seal!
Da mai, e cintaretu' ala negru cu cratere pe fata (a avut nu's ce boala). Are "ceva" care se intilneste f. rar.
Nu am poze, ca v-ar da maica!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

stai linistita, gusturile nu se discuta
ce ar fi daca ne-ar place la toate unul singur???

Andrada

Mergi la inceput