buna fetelor,sunt o viitoare mamica,ptr a doua oara,am 24 de saptamani,si de cateva zile ,inima mea bate cu 100 sau mai multe, batai pe minut,am dureri in piept si ma si sufoc!!!
vreau sa stiu daca mai sunt gravidute care trec prin aceleasi chinuri si ce fac ptr asta???eu de exemplu azi-dimineata am luat o jumatate de metoprolol de 100,si inima mea s-a calmat la 60 de batai pe minut,dar nustiu daca este bine!
astept raspunsurile voastre,va pup!!!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
tcelen, vroiam sa-ti spun ca eu am suferit de aritmie in sarcina, de pe la 18 saptamani. In afara de faptul ca batea aiurea pulsul era mereu cam 100 si aveam si tensiunea 13-14, eu care in mod normal o am 9-10. Eu nu am facut nimic in sensul asta si dupa nastere mi-am revenit. Doctorul care mi-a urmarit sarcina stia despre asta dar nu m-a sfatuit sa iau nimic.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Eu am avut pulsul in jur de 85-90 toata sarcina si in ultimul trimestru abia mai respiram citeodata... in somn citeodata ma sufocam si respiram mai greu...trebuia sa respir de 2 ori in loc de 1 data!
Daca simptomele astea sint asociate cu cresterea tensiunii si cu umflarea picioarelor, pot fi semne de preclampsie asa ca e mai bine sa discuti cu doctorul sa vedeti ce si cum... eu cred insa ca nu ar fi semne de alarma!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Si eu am suferit de aritmie in sarcina dar la mine se datora lipsei de calciu si se rezolva cu calciu lactic sau efervescent . Dar mai stiu ca in sarcina sunt interzise medicamentele betablocante de genul atenolol , metropolol si toate din gama asta. Cel mai bine este sa discuti cu medicul tau poate ai si tensiunea crescuta sau alte simptome. Pulsul creste oricum in sarcina dar treptat. Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios.