Secretele Mihaelei Radulescu
Salut!
Am vazut-o pe Mihaela aseara la Nasul (B1TV) si, sincer, mi-a facut o impresie foarte buna. O femeie sigura pe ea, fericita, implinita, cu multa intelepciune si bun simt.
Nu ma grabesc de obicei sa ridic in slavi vedetele, mai ales ca am o oarecare intoleranta la ideea de "vedeta media", dar le recunosc in multe cazuri calitatea de modele pentru societate.
Mihaela de aseara a fost un model bun.
A mai vazut cineva emisiunea?
Come to the dark side: we have cookies!!
Raspunsuri
Teodora D. spune:
eu am prins doar sfarsitul, care au fost marile secrete ce au fost deconspirate?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
lgireada spune:
Se poate vedea emisiunea undeva in reluare? Mi-ar placea s-o vad, dar am ratat momentul ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
smillaraaq spune:
Teodora, chiar despre asta voiam sa scriu: marile secrete au lipsit cu desavarsire, pentru ca discutia s-a purtat pe teme binecunoscute (familia, cariera, calatoriile in Israel, cum a slabit Mihaela, ce parere are Mihaela despre cazul Romanita Iovan, filmul "15" al lui Nicolaescu in care joaca si ea etc.)
Intre "secretele" anuntate si subliniate cu tam-tam de Radu Moraru, s-au numarat:
- dieta Mihaelei (evident se stia ca a slabit cu ajutorul Mihaelei Bilic, nutritionista lui Teo)
- Mihaela nu mananca dupa ora 19
- Mihaela isi ia copilul cu ea pe la radio sau la intalniri, cand se poate
- Mihaela l-a cunoscut pe Sergiu Nicolaescu in decembrie 1989, cand ea , cu entuziasmul celor 20 de ani, "isi apara tara" cu un pistol pe culoarele Casei Poporului (sau era Comitetul Central?)
- Mihaela merge aproape lunar cu Ayan in Israel
- Mihaela a fost motivata sa slabeasca de "uitatura sotului", care, din cate zicea, incepuse sa-i faca "complimente" nu tocmai favorabile cand avea 30 kg in plus
Ce mi-a placut foarte mult: naturaletea cu care povestea! De exemplu, vorbind de sot, zicea ca-l intelege ca facea mutre cand o vedea bagand in ea, desi era deja mai grasa cu 30 kg: "omu' luase pe inventar o sirena si s-a trezit cu altceva, cum sa-i convina?" sau "cum sa stea linistit cand vedea ca eu incet-incet umplu usa?"
Un alt "secret" a fost legat de Andreea Marin; cum au ajuns sa se vada si sa se impace. Aici a fost super super haioasa, cand a povestit cum Andreea Marin a invitat-o la ea acasa intr-o seara, iar ea, prevazatoare, si-a anuntat sotul "in caz ca se intampla ceva". A mai zis ca Andreea i-a oferit prajituri de casa "si-am mancat, ce era sa fac? Macar stia cineva unde ma aflu" si ca pe drum spre casa Andreei se tot gandea de ce o fi chemat-o "rivala" pe la ea: "ma gandeam o fi ceva legat de Stefan? [Banica jr]"
Super naturala si super sigura pe ea mi s-a parut.
Liliana, cred ca emisiunea "Nasul" nu se transmite in reluare. Dar o vei putea revedea sigur cand isi mai ia Moraru un concediu, ca atunci baga numai reluari
Teodora D. spune:
quote:Paragraful acesta ar merita pus la subiectul acela cu "va aranjati in casa?", sa discutam pe marginea lui- sotul iubeste doar sirena, pleaca la amanta daca nu dam jos rapid kg ramase dupa sarcina?
Originally posted by smillaraaq
De exemplu, vorbind de sot, zicea ca-l intelege ca facea mutre cand o vedea bagand in ea, desi era deja mai grasa cu 30 kg: "omu' luase pe inventar o sirena si s-a trezit cu altceva, cum sa-i convina?" sau "cum sa stea linistit cand vedea ca eu incet-incet umplu usa?"
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:Paragraful acesta ar merita pus la subiectul acela cu "va aranjati in casa?", sa discutam pe marginea lui- sotul iubeste doar sirena, pleaca la amanta daca nu dam jos rapid kg ramase dupa sarcina?
Originally posted by smillaraaq
De exemplu, vorbind de sot, zicea ca-l intelege ca facea mutre cand o vedea bagand in ea, desi era deja mai grasa cu 30 kg: "omu' luase pe inventar o sirena si s-a trezit cu altceva, cum sa-i convina?" sau "cum sa stea linistit cand vedea ca eu incet-incet umplu usa?"
Bey, exact asa a intrebat Moraru, daca se temea ca o va parasi sotul sau ca-si va gasi amanta fiindca nu mai arata ca inainte. A raspuns ca nu neaparat de-asta s-a straduit sa slabeasca, dar ea considera ca e un semn de respect fata de omul ala sa arate cat mai bine. Si ca ea e om de televiziune, persoana publica, are o anume imagine ... in fine, a dat-o cotita.
Pe mine m-a distrat treaba cu "uitatura sotului", de obicei e de bon ton sa zici ca "ma place asa cum sunt", da' iaca, domnul Elan stie ce vrea si cum sa obtina.
daniela_daneza spune:
Super femeie!
Personal o admir f. mult!Mi-e tare draga, mai ales ca e moldoveanca de a mea!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ana maria spune:
Se da in reluare in dupa amiaza asta, pe la 16 cred.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
numeioana spune:
Cand eram la facultatea de jurnalism a fost invitata Mihaela la un curs si a vorbit o ora incontinuu. Era invitata de Cristian Brancu, redactor-sef la VIP. Mi-a lasat o impresie foarte buna. Se vedea ca nu a venit cu scenarii de acasa, a fost foarte naturala si spontana. E draguta si arata foarte bine. N-am nici un dinte impotriva ei, asa cum n-am impotriva Andreei si nici a altei "vedete" media. Duypa mine, e loc pentru toate...
PS: Am uitat sa spun cat de impresionati s-au aratat baietii cand au vazut cu ce masina s-a prezentat Mihaela. Cu un Porsche ultimul tip, pe care il primise cadou de la actualul sot, atunci iubit...
Ioana
Teodora D. spune:
si acum tot un porsche ultimul tip are, a scris nu'sh ce revista ca a dat pe el 6 miliarde lei vechi.