despre scoala

despre scoala | Autor: sorinsonia

Link direct la acest mesaj

Unde as putea semnala o neregula despre scoala, fara ca sa fie persecutat copilul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Nicaieri.....fara repercursiuni. Eu sunt patita. Cei din invatamant sunt foarte uniti. Am inteles in 8 ani ca ori de cate ori imi exprimam parerea despre un profesor, indiferent cui, dirigintei sau directoarei , ei sunt o familie. Noi venim si trecem . Suntem buni doar pentru fondurile clasei si scolii, si serbarile de sfarsit de an sau sarbatori.
Sa nu se supere profesorii care citesc acest site dar asa este. Copilul nu este bine educat, este prea rasfatat, prea i se cauta in coarne etc. M-am saturat!
UNDE SUNT PROFESORII DE ALTADATA?

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

thalia, multumesc pt. raspuns, deci nu am ce face decat sa strang din dinti si sa mergem mai departe, chiar daca avem parte de nedreptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Draga Sonia, prietena mea,( daca esti cine cred eu ca esti), cred ca ar trebui sa semnalezi orice neregula la Inspectorat. Daca parintii nu spun nimic, de unde sa stie Inspectoratul ca intr-o scoala se intampla o neregula??? Nu cred ca cei de acolo le tin partea pofesorilor, ba dimpotriva. Ei chiar trebuie sa stie mai ales neregulile. Si, crede-ma, daca e ceva nasol, vinovatul nu va scapa nepedepsit...chiar daca tu nu vei afla niciodata in ce fel a fost pedepsit. Si daca ti-e frica de repercusiuni, ameninta cu televiziunea, sa ii vezi ce se potolesc...ca tot media e la putere!!! Succes maxim!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Rory....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Initial creeata de sorinsonia

Unde as putea semnala o neregula despre scoala, fara ca sa fie persecutat copilul?

Te poti inscrie pe portalul ministerului educatiei, adica aici:

http://forum.portal.edu.ro/index.php?s=33e65e4806e52204cacc8b069195ff3e&showforum=105

si poti semnala acolo problemele tale.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Problema se rezolva local (daca merita sa ramai in clasa respectiva) discutand intai cu cel in cauza si-apoi cu directorul scolii. Daca ultimul nu ia masuri inspectoratul devine o solutie doar daca esti dispus sa faci taraboi mare si ai si oarecare sustinere. Eu sunt profesoara (lucrez in invatamantul superior) dar am avut dese contacte cu cei din preuniversitar. Parerea mea este sa urmezi traseul: profesor vizat - director - inspector de specialitate.

Mergi la inceput