Stie cineva daca exista vreo gradinita franceza in Bucuresti?
Multumesc,
madishor
Buna,
Si eu am intrebat pentru finutul meu in iarna dar atuci nu a stiut sa-mi raspunda nimeni. Venind dimineata dinspre calea Victoriei catre Piata Romana(dupa ce las puii mei la gradi in Iorga), am descoperit ca intre Piata Amzei si si fostul magazin Gepa (cu canapele din piele) este intrarea carte o staduta, unde sunt foarte multi copilasi vorbitori de franceza. Ulterior am aflat ca este gradinita franceza in zona, insa nu as putea sa-ti spun ce conditii sunt necesare pentru inscriere sau cat costa. Finii mei au incris copilul pana la urma la o gradinita cu predare in romana.
Poate o gasiti pe site-ul gradinitelor daca aveti rabdare.... www.gradinite.com/" target="_blank">http://www.gradinite.com/
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
exista in mod sigur gradi in limba franceza; din cate stiu, este destinata copiilor francofoni; daca vrei mai multe detalii, lasa-ma cateva zile si-ti spun precis
Multumesc tuturor.
O sa dau o raita prin zona Amzei, poate gasesc gradnita.
Pe gradinite.ro am gasit doar una, care este pe Grivita, mult prea departe pentru noi (stam in Titan).
Danis, daca afli ceva spune-mi.
Am mai auzit de una pe Mosilor, dar deasemeni nu am o adresa sau macar un nume, deci trebuie sa o iau la picior prin zona.
madishor
“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”