Montignac: ce am mancat azi? (63)
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
karina o sa se miste cantarul si la tine in jos, totul este sa speri si sa nu lasi deprimarea sa te domine
inca ceva: am observat ca mananci prea putin
si la mine ieri dimineata arata 81 si azi arata 82 culmea culmilor, aveam impresia ca nu vad bine, deci daca e asa am dat 500 g intr-o saptamana cu monti 100%, e bine si asa nu?
pot spune ca si pe mine ma cuprinde un sentiment de deprimare , dar deocamdata imi impun ca trebuie sa functioneze si de data asta.
va pup
ANDANII
andanii spune:
am uitat sa scriu meniul meu de azi:
8.15 - 2 mere
9.15 - 3 chifle integrale cu iaurt degresat
cafea decofeinizata cu lapte integral
13.00 - sufleu de vinete cu carnat cu gogonele murate
17.00 - varza calita cu ceapa murta
20.00 - fructe
RETETE CU VINETE am scris la retete:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35875&whichpage=6
ANDANII
Karina spune:
Andanii, dimineata si la prinz maninc mai putin - desi dimineata Sana aia sa stii ca are 500g - ca asa am observat anul trecut ca-mi facea bine. Daca maninc mult la prinz mai ales, seara numai mi-e foame si ma apuca foamea la 10 seara.
Am uitat sa va spun ca in afara de mincare, eu zilnic beau la serviciu 5-6 cani de ceai (verde, ginseng cu scortisoara, rozmarin cu ceai verde, ceai de soc, antistres, fructe exotice, perfect figura 2, etc. alternartiv)
Sper sa se miste si la mine acul cintarului, sau macar sa revin la cit am avut la inceputul regimului.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
iramona spune:
Salutare!!!
Andanii, multumesc mult pentru carte.
Dar m-a bagat in ceata de tot.
Chiar da unda verde la mazare, fasole uscata si masline??Sau am citit printre randuri?
Imi spuneti si mie, ca mor de pofta dupa o mancare de mazare.
Meniul de azi:
d:cafea decofeinizata, iaurt 0.1% cu fulgi de secara
p: fructe
s: un fel de salata de boeuf, sau ma rog, usoare urme ......... ca ce-a iesit numai salata de boeuf nu poate fi numita. dar merge...
spor la slabit la toata lumea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaisar2004/album?.dir=/5837
Laura T spune:
Macar voi va plangeti ca tineti Monty si nu slabiti...eu ce sa mai zic, ca nu reusesc deloc sa mai tin??? Adica rezist ok pana la ora 20-21, apoi ma apuca toate poftele irezistibile si...o dau in bara...Aseara iar am cazut in ispita: "capatasem" niste placinta cu dovleac si am rezistat pana seara, eroic, apoi...pac, am mancat... inutil am regretat apoi, raul era deja facut, am gustat si niste supa de pui (zeama) si doua furculite de pilaf (ca abia il facusem si au vrut picele sa manance la 10 seara) si...in ritmul asta, cine avea azi cu 400g mai mult ca ieri?????
Dar, azi e o noua zi, un nou inceput, deci "de azi sunt iar la Monty" si meniul meu arata asa:
ora 10: un kiwi si o para;
ora 10.30: 200ml lapte 0% cu cereale integrale;
ora 13.30: piept de pui cu legume permise la cuptor + un iaurt natural;
ora 16.30: 2 mere mici;
ora 18.30: salata de ton (in suc propriu) cu orez integral si mazare.
Si sper sa ma opresc aici, ca si-asa mananc mult....
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele
andanii spune:
iramona dar mazare ai avut voie intotdeauna DAR FARA GRASIMI, deci mazare proaspata fiarta cu putina ceapa si o lingurita de ulei de masline in lapte degresat si la sfarsit frunze de patrunjel sunt un deliciu
si mazarea uscata ai voie cu grasimi mancata si e tare tare buna.
iar de chestiile glucido lipidide intr-adevar nu spune ca nu se mananca
ANDANII
prettysunshine spune:
Andanii,multumesc pentru carte.Azi am inceput cu o abatere,am mancat niste biscuiti,imi vine sa mor!Mi-e asa de greu sa ma abtin,nu stiu ce-i cu mine,si mai am si durerile astea de stomac...
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
anamariame spune:
Karina, dar poate explicatia sta chiar in canile cu ceai. Stiu ca e ft bine sa bei multe lichide, dar te-ai gandit ca poate treci printr-o perioada in care organismul retine multa apa? Si eu zic ca mananci prea putin in timpul zilei, 3 mere la pranz? E ca si cum nu ar fi...Laura, nici eu nu ma pot tine de Monti, dar mai scriu pe aici, poate poate prind curaj. Astazi am indraznit sa ma urc pe cantar. Si surpriza: dupa ce am vreo 2 saptamani de cand mananc numai interzisuri, cantarul imi arata cu jumatate de kg mai putin. Acum am 52, 5 kg! Pe cuvantul meu daca mai inteleg ceva. Dar gata, de azi sunt cuminte. M-a incurajat cantarul Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Karina spune:
Ana Maria, s-ar putea sa ai dreptate, dar ce sa fac ? Daca renunt la ceaiuri (apa), dau in altele. Oricum, lichide multe beau de citiva ani, nu inteleg de ce brusc retin apa. Cred ca e totusi virsta. Dar nu stiu ce mai retin, ca in timp ce beau ceaiurile, mai tot timpul sint la baie .
Cit priveste papatul la prinz, inainte de Monti nu mincam nimic la prinz, mincam bine dimi si mai mincam seara (de fapt in jur de ora 18) cind ajungeam acasa. Am inceput sa pap merele la prinz ca sa respect cele 3 mese ale lui Monti .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
lgireada spune:
Salutare,
Is foarte pe fuga, dar Dana multumesc pt carte, am primit azi!
Revin diseara cu un post mai consistent!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b