Celebrul punct G

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Hai, ma, Oancea, ca nu cred ca e cazul sa ne dai citate din cartea despre Tao, sa descoperim roata iar si sa ne faci tu educatie sexuala... Eu si banuiesc ca multe alte fete, am trecut de faza aia din adolescenta cand , evident, orice literatura despre sex era de devorat.
Taoistii aia erau cam razna, parerea mea. Ca tot chinezu cand n-are ce face, mai sculpteaza un bob de orez, mai cauta orgasmul fara ejaculare si alte chinezarii
Si, da , stiam toate cele "revelate" de tine, ca doar nu ne-am nascut ieri. Si nu "multe femei fac confuzie intre ejaculare si orgasm" ci le iau impreuna asa cum in mod normal vin, asa cum si cei mai multi barbati le iau. Nu e vorba de vreo confuzie. Si abtinerea asta de la ejaculare mie mi se pare suspecta rau, ca si fascinatia exagerata a unora inspre tot felul de chestii venite dinspre Orient , gen energia chi , pozitiile sexuale cu denumiri neinteligibile gen "cainele toamna latrand pe pajiste cu tija de jad in portile de jad deschise de labe de tigru bengalez...bla-bla..." si alte abracadabrenii...
Deci, pe mine sa ma lasati cu chinezariile astea; cum nu mananc carne de caine si nu beau sange de sarpe caldutz cu ochiul sarpelui plutind in paharel, nici nu as face sex 8 ore incontinuu (sau mai mult) cat se lauda un taoist d-ala, cu barbate-miu intr-un continuu du-te-vino fara finalitate..bleah...
Mare arta, my ass! Noi vorbim aici de tavaleala normala, europeana (ba chiar romaneasca, as zice) dom'ne...parerea mea

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hai ma fetelor, nu fiti rele, Oancea a descoperit si el o chestie si se crede detinatorul adevarului absolut ca orice adolescent care descopera prima..aaa...nu poci sa zic cuvantul ala cu l... asa ca o sa folosesc "autosatisfacere" si crede ca e cel mai tare lucru din lume si numai el stie de asta! O sa se mai maturizeze..poate!

Cat despre divortz, pe cuvant ca sunt sigura ca barbate-miu ar divortza daca mi-as pierde mintile si as incepe sa il bat la cap cu pozitii d-astea a la bobu' de orez cu labe de tigru in vant fugind pe langa el toamna devreme pe timp de furtuna.
Asta daca am fi casatoriti...bineinteles.

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Da, sexul este o arta.
Mai ales atunci cand ajungi acasa la 11 noaptea de la serviciu -nu din alta parte- te apuca arta amorului si o tii tot in zguduiri de pat pana la 7 dimineata cand trebuie sa te scoli, sa faci si un dus -eventual - si sa pleci la serviciu (iarasi, din nou).

Deci, nu ma intelegeti gresit, sexul este un ingredient foarte important al unei relatii dar ia sa vad si eu, mana sus, cine are timp si putere mai mult de o ora, doua, trei (bine, asta daca nu se intampla o data la doua luni, ceea ce nu e chiar de dorit)

Acum nu vreau sa supar pe nimeni dar mie nici nu prea imi vine sa cred, asa cum s-a mai zis la alte topicuri, ca sunt persoane care fac sex in fiecare zi -de ani de zile. Mi se pare putin exagerat, or it's just me?

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

"Firul rosu calauzitor" in tao este ceva inaltator si punctul de plecare al ideilor tale, oancea, este corect. Doar exprimarea ta nu este bine aleasa in context, ca sa nu mai spun ca generalizezi fara sa ai acest drept ...( cum adica: de aceea exista atitea divorturi?)
Oricare om aplica "legile" din tao mai mult sau mai putin constient, tao nu este o minciuna dar nici lucru de capatii, este o cale.
Dar da-mi voie sa-ti spun ca daca exagerezi cu ea ( cu "calea") ajungi intr-o postura ridicola pentru ca dragostea nu se face, se simte. Uneori ai chef de dragoste, alteori ai chef de sex instinctual, fara alte adaosuri.
Nu poti aborda anumite metode in fiecare zi si nici nu poti sa transformi in rutina acele "ritualuri", stilul actual de viata nu mai permite sa aplici tao, asa cum o faceau chinezii.
Cred ca ai vrut sa subliniezi cit de important este sa abordam o atitudine iluminata cind vine vorba despre sex insa ai scapat din vedere ca sint si situatii in care teatralitatea unor posturi din tao este nelalocul ei. S sa zicem ca ea vine de la serviciu unde seful nervos i-a dat un avertisment, fuge sa-si ia copilul mofturos de la gradinita, ajunge acasa unde o asteapta rufele si masa de calcat..etc... Unde mai incape tao aici? Unde mai incape "mersul tigrului" si "zborul phoenixului"?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Ai perfecta si totala dreptate!~!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput