Celebrul punct G
Raspunsuri - Pagina 3
Loma spune:
Cipinela uite ca am gasit ceva, poate ajuta
Spre deosebire de barbati, femeile pot ajunge la orgasm in mai multe moduri, prin stimularea clitorisului, a vaginului sau a punctului G. Partenera dumneavoastra poate ca a atins deja orgasmul prin stimularea clitorisului sau penetrare vaginala, dar poate ca mai exista un punct pe care inca nu l-ati gasit si anume punctul G.
Foarte multi nu stiu de existenta acestuia. Punctul G este un tesut nervos ce seamana cu un bob de fasole aflat la aproximativ jumatatea distantei dintre partea posterioara a osului pubian si partea superioara a cervixului. El reprezinta cea mai excitabila zona a corpului feminin. Dimensiunea si locul unde se afla punctul G pot diferi de la femeie la femeie, dar de obicei este de dimensiunea unei monede de 500 de lei si se afla la 6-7 cm in interiorul vaginului exact in spatele osului pubian. Prin stimularea acestui punct iti poti ajuta partenera sa experimenteze noi senzatii si poate un nou tip de orgasm.
Punctul G nu poate fi localizat usor, unele femei il gasesc greu iar unele chiar nu cred in existenta acestuia. Iata o metoda usoara de a-l localiza: Pentru a explora aceasta zona, femeia trebuie sa stea intinsa, cu genunchii indoiti si mainile intinse pe pat, cu o perna asezata sub fese. Introduceti degetele, care in prealabil au fost lubrifiate, in vagin aproximativ 5 cm si apasa cu unul sau doua degete peretele de sus al vaginului catre osul pubian. Deoarece punctul G este acoperit de un tesut si se afla adanc in peretele vaginal va trebuie ca apasarea sa fie mai ferma. Daca stimularea se produce corect, acesta se va umfla.
Misca-ti degetele dintr-o parte in alta si roaga-ti partenera sa-ti spuna daca atingi locul potrivit pentru ca va stii cu siguranta daca o faci. Cand gasesti locul potrivit, continua stimularea si o sa observi ca devine tare si se umfla. Dupa ce ai gasit punctul G stand in genunchi intre picioarele ei, poti sa continui prin a-i stimula clitorisul cu degetul mare de la cealalta mana.
Partenera poate avea astfel orgasm sau poti continua in alta pozitie. Daca partenera se intoarce pe spate, ii puteti stimula punctul G mai usor asezandu-va intre picioarele ei. Introduceti-va doua degete si masati partea de jos a intrarii vaginale, apasand spre "in sus" cu varful degetelor pana cand ajungeti la punctul G. Miscati-va degetele dinspre spate spre fata si dintr-o parte in alta. Ii puteti oferi o placere imensa lingandu-i clitorisul si masandu-i punctul G in acelasi timp.
O alta metoda este ca partenera sa stea lungita pe burta cu picioarele departate si coapsele un pic ridicate. Introduceti-va degetele, tinandu-va palma in jos, si explorati peretele dinspre fata vaginului. Spuneti-i partenerei sa-si miste pelvisul astfel incat acesta sa atinga degetele dumneavoastra.
Cand simti ca partenera a devenit foarte excitata, strecurati-va mana pe sub abdomenul ei si apasati-i usor zona in care se afla parul pubian. Multe femei agreaza pozitia "pe la spate" in timpul actului sexual pentru ca astfel este stimulat cel mai bine punctul G. Aceasta se intampla deoarece penisul are un mai bun acces la peretele din fata al vaginului unde se afla punctul G.
Multe femei au nevoie de o apasare ferma pe peretele vaginal frontal, un ritm alert si multa frecare pentru a avea un orgasm G si unele simt nevoia sa urineze la inceputul stimularii punctului G. Ar fi indicat ca partenera sa urineze inainte de a incepe o stimulare a acestui punct al placerii. Este posibil ca prin stimularea acestui punct, partenera sa ejaculeze o cantitate mica de lichid alb sau incolor cand ajunge la orgasm.
iren spune:
Ei, shi-acu dac-atzi rezolvat teoria, trecetzi la treaba! ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iren
Ei, shi-acu dac-atzi rezolvat teoria, trecetzi la treaba!
Da, un indemn potrivit
!Dar poate lumea asteapta si poze explicite dupa o descriere extraordinar de bine documentata
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Io mai am totusi doua nelamuriri
majore:
1. punctul aista G feminin este ca o moneda de 500 de lei noi sau din cei vechi ?
2. Oare stimatele domnisoare sau doamne nu ar trebui sa caute mai intens si cu mai mare atentie Punctul G masculin
lasand prietenul / sotul / amantul / cip-and-dale-ul sa se joace cu punctul lor G ?
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iren spune:
Darael, acu dijeaba vorbim noi, ca-stem singuri, vaz ca fetele au disparut, e clar ca aplica ce-au citit ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Babisa spune:
Mai fetelor dar sunteti haioase rau
.Haideti sa va spun cum functioneste al meu punctG....in primul rand tre' sa va spun ca sotul meu nu este si primul barbat din viata mea,inainte de a fi cu el ,am mai avut o experienta cu un tip,timp de 3 ani ,cu care nu am avut decat orgasm clitoridian...deci ,la fel ca voi,credeam ca punctul G este doar un basm frumos...ehhh dar sotiorul meu l-a descoperit si destul de repede dupa ce mi-am inceput experienta sexuala cu el,a se intelege ca trebuie sa aveti un bun explorator ....senzatia a fost atat de puternica ,am inceput sa plang,de bietul om nici nu mai stia ce am (o reactie aproape isterica as putea spune).Orgasmul dat de punctul G .poate fii mai strong sau mai soft.Cred ca este mult mai usor de gastit ,atunci cand sunteti excitate deja ,sa il caute sotul cu degetul,pipaind usor (hai ca deja ma simt Sandra Brown
)...acest punct g este foarte sensibil,daca freci ,la inceput iti da senzatia ca te trece destul de puternic pipiu,deaceea multe femei isi schimba pozitia(fara sa isi dea seama ca au dat de G-eutul nostru cel cautat de interpol)...deci ,tre' sa pastrezi pozitia si sa continui prin a te misca,pt ca aceasta senzatie de pipi se v-a transforma intr-o senzatie foarte puternica de placere,atat de puternica incat uneori este greu de suportat.Frecandu-te usor este mai greu de suportat ,decat daca te freci tare....iar kisstherain999,are dreptate,in pozitia "on top" este cel mai usor de simtit...probabil ca daia le si place barbatilor ca femeile sa stea deasupra ...ca incep sa faca ca nebunele
.Inca o data ,cand simtiti acea senzatie de pipi(sunt sigura ca ati simtit-o de mii de ori...nu fugiti de ee...se cere relaxare,mangaieri si miscari senzuale...conteaza foarte mult dispozitia in care sunteti .
Dupa descrierea care am facut-o ...parea o intreaga filozofie,dar dupa ce il descoperiti ,are sa vina totul de la sine.
Bafta si spor la
P.s - sper sa incelegeti macar esentialul,nu mai iau la recitit ca ma apuc sa sterg tot
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Io mai am totusi doua nelamuririmajore:
1. punctul aista G feminin este ca o moneda de 500 de lei noi sau din cei vechi ?
2. Oare stimatele domnisoare sau doamne nu ar trebui sa caute mai intens si cu mai mare atentie Punctul G masculinlasand prietenul / sotul / amantul / cip-and-dale-ul sa se joace cu punctul lor G ?
Am auzit ca echivalentul punctului G la barbati este prostata. Esti sigur ca vrei ca cineva sa-ti caute punctul G? Cred ca cel mai indicat sa faca asta este medicul proctolog.
Ei ... cum ti-ar surade un tuseu rectal?

kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Eftimie C. spune:
L-ati gasit?
N-am coordonate, dar promit sa i le cer sotului diseara
.Am sa incerc si metodele voastre de cautare.
Mai spuneti, ca e tare interesant.Sun aici 
Carmen E.
gabirus spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999quote:
Originally posted by DARAEL
Io mai am totusi doua nelamuririmajore:
2. Oare stimatele domnisoare sau doamne nu ar trebui sa caute mai intens si cu mai mare atentie Punctul G masculinlasand prietenul / sotul / amantul / cip-and-dale-ul sa se joace cu punctul lor G ?
Am auzit ca echivalentul punctului G la barbati este prostata. Esti sigur ca vrei ca cineva sa-ti caute punctul G? Cred ca cel mai indicat sa faca asta este medicul proctolog.
Ei ... cum ti-ar surade un tuseu rectal?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Aha! Acum incep sa-mi explic homosexualitatea masculina!!!
Gabi
, mamik de Eva
si Lucas 
POZE

Lara Celine