"Atentii" pentru ingrijitoarele de la cresa/gradi?

"Atentii" pentru ingrijitoarele de la cresa/gradi? | Autor: Oani

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetita mea, in varsta de 1 an si 7 luni merge de 2 zile la o cresa de stat. Conditiile sunt bune, iar doamnele de acolo par atente cu copiii. Dar stim cu totii ca o mica "atentie" sporeste bunavointa dumnealor. Deocamdata micuta este in faza de adaptare, deci necesita mai multa atentie. Doamnelor infirmiere nu le-am dat inca nimic, dar una dintre ele mi-a spus chiar in prima zi "eu i-am dat cu lingurita...". Cu alte cuvinte...
Intrebarea mea este ce le dati voi doamnelor care au grija de puiutii nostri? Ce le incanta, sau le multumeste?
Va doresc numai bine si copii sanatosi si fericiti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eventual un pachetel mai mic de cafea, o ciocolata... asa ceva, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Pai eu le dau cate un gel de dus sau o crema de maini (sunt repr. Oriflame), depinde ce am in oferta. Nici prea des ca se invata .
Am vrut o data sa le dau bani si au refuzat categoric. Dar o mica atentie din cand in cand nu strica.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Oani, exact asa am patit si eu. Inca din primele zile de gradinita ingrijitoarea mi-a spus ca ea i-a dat de mancare lui Toma, cat a mancat, cum a fost cu somnul, etc. Educatoarei ii dusesem de la inceput o mica atentie, ei nimic.
Asa ca i-am luat un mic pachetel de cafea si o ciocolata.
Dupa cateva saptamani de la inceperea gradinitei a fost sedinta cu parintii si am remarcat ca unii parinti ii puneau in buzunar bani. Si a acceptat multumind foarte senina...

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Orice decizi sa ii dai, bani sau produse, nu ii da prea mult dintr-o data pentru ca ii creezi asteptari. Da-i ceva a carui valoare o poti acoperi in mod regulat. Oricum, eu stiu de la colegele care au copii la gradi/crese de stat ca in mod regulat, Paste, Craciun, 8 Martie cotizeaza cate ceva.

Oricum, pachete de cafea si ciocolate primesc cred de la majoritatea persoanelor.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu le-am dat cate o punga de cafea la fiecare (educatoare si ingrijitoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri. M-ati scos din incurcatura. Va doresc multa fericire si numai bucurii din partea prichindeilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Voi dati si la gradi particulare? Ma gandesc ca asteapta si acolo ceva.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Voi dati si la gradi particulare? Ma gandesc ca asteapta si acolo ceva.

NU. Niciodata.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput