Aspirante optimiste (160)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut aspirantelor!
Acum inteleg io de ce nu ma suni deloc Vale!
De Danap mai stie cineva ceva? S-o fi intors din concediu?
Va pup, ca am o gramada mare de treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Ancuta acum am vazut mesajul tau da frumos in cele din urmasi una pt. asice faceti fetelor?o sa renunt momentan la laparo. aveti dreptate voi o sa continui cu analize.dar ce ar mai fi de facut.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Camy mersic de floricica
Cred ca cel mai bine ar fi sa dai la o parte grijile si sa incerci sa traiesti un pic.Nici un bebe nu vrea o mamica stresata.Crede-ma pe cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by valentinag

hehe,fetele...de cate ori am zis eu ca de craciun ii dau vestea cea mare,si daca nu a fost de craciun am zis ca de paste,nici la paste atunci ;la ziua lui,nici atunci,nu-i bai,la aniversare si uite asa o tin de 7 ani,cand ma uit si vad ca am scris 7 ani nu0mi vine sa cred,atata timp plin de sperante,visuri si totul in van,vestea nu a venit,cand o venii numai Dumnezeu stie!mi-a zis odata cineva ca noi nu avem copii ca nu suntem in stare sa-i crestem,sa le dam o educatie ca lumea,ca suntem imaturi,da eu nu cred,nu stiu ce planuri are El cu mine,cu noi da nu ma las,am sa lupt atita timp cat am sa pot,cata energie,cati bani la dispozitie si daca n-o fi...nu stiu ce am sa fac!anii trec si nu fac nimic,astept....cat oi mai avea de asteptat...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

draga mea...luna de luna..zi de zi...exista o zi speciala ptr astfel de veste..insa se pare k Dumnezeu nu vrea..deocamdata!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai palcut si cu vreme frumoasa!
Laurici cu burtici, ce faci?
Fetilii, eu va pupacesc asa din mers pe bascutza si pe luni, ca acum ma duc ca am treaba!

pe toate si o pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!!
Ce bine ca a mai iesit soarele si pe la noi si s-a facut si mai cald !!
Lachi, am venit din concediu de pe 5 octombrie dar nu prea am mai putut sa intru pe aici sa scriu din cauza serviciului.
Eu in rest nu prea mai am cu ce sa ma laud,poate decat ca sunt in plina perioada de ovulatie si trebuie sa-l alerg pe barbatul meu prin casa pentru o partida ca e cam puturos in ultima vreme.
Am vazut aseara emisiunea de pe "acasa" , dar doar pe jumatate , ca atunci cand am vazut-o pe fetita lu'Adriana Iliescu m-a apucat plansul si nu mai m-am uitat.Era atat de frumusica aia mica, cu niste ochisori mari albastri , mi-a placut mult de ea.

Va pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari optimistelor si va urez de pe-acuma un week-end frumos!

Tumpilina si Danap. parca voi ati fost la dr Corina Neamtu la Parhon ? imi spuneti si mie ce impresie v-a lasat? as vrea sa ajung si eu la ea sau la altcineva profesionist cu mastoza mea chistica.
Am aflat de pe forum un nr de mobil : e nr ei personal sau pot face programarea daca sun pe el?
Merci,.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sper ca nu m-ati uitat, da? Stiu ca am fost cam scumpa la vedere in ultima perioada, dar sunt la fel de aspiranta, si, va iubesc la fel de mult!
Valentina si Danangie!Cate teste pozitive am visat si eu!!! Si cate vise mi-am facut in legatura cu felul sau momentul in care aveam sa-i dau vestea sotului!!! Cred ca pana la urma [cand se va intampla], i-o trantesc pur si simplu...si cred ca va avea un impact la fel ca in oricare alt moment!
Fetelor...va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
simo cum am putea sa te uitam???
gata m-am intors de la Buc..luni merg din nou sa ma vada la eco si daca totul e ok..marti fac insamantare..
asa ca va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum e dar pana maine..ca luni la prima ora plec spre Buc si nu mai am cum sa va citesc..
va pupic pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by andicu

Salutari optimistelor si va urez de pe-acuma un week-end frumos!

Tumpilina si Danap. parca voi ati fost la dr Corina Neamtu la Parhon ? imi spuneti si mie ce impresie v-a lasat? as vrea sa ajung si eu la ea sau la altcineva profesionist cu mastoza mea chistica.
Am aflat de pe forum un nr de mobil : e nr ei personal sau pot face programarea daca sun pe el?
Merci,.

Vine si randul meu..

Pozele mele

adicu, mie una mi-a placut de ea,saptamana viitoare tb sa ajung la ea cu rezultatele la analize.
eu am avut trimitere de la gineco si cand am sunat i-am spus din partea cui sun.acel nr este al ei,acum nu stiu ce sa zic daca e sa suni,desi nu cred ca ar spune ceva.ea mai are consultatii si la Sanador.Daca e poti suna acolo sa-ti faci programare la ea
(331.17.37 este nr de la Sanador)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput