Aspirante optimiste (160)
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
laurici cu burtici ce mai faci?
valepupici
si pt toate fetele cate o floare

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
danangie spune:
VALENTINA imi pare rau prin cate ai trecut. Iti doresc ca pana la urma sa ajungi sa-ti tii bb in brate. Eu de asta ma tem tare mult. Sa nu ajung sa ma sting luptand pentru a avea un bb. Eu am si o fire mai pesimista si m-as descuraja imediat. Tu ai fost tare ca dupa atatia ani inca mai puterea sa lupti. Sa dea Domnul sa te ajute. Ti-o doresc din toata inima.
Ceea ce doresc tuturor aspirantelor.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danangie spune:
SIMONETTE eu abia sunt la inceput, in a visa. Dar a-mi imagina ca fac un dar minunat lui Alin, nu e ceva nou. Pentru ca eu chiar daca am 14 luni de cand incerc sa fac un bb, dorinta de a avea un bb e de multi ani. Doar ca incep sa realizez ca bb nu se fac asa usor.Important e sa nu "innebunim". In sensul sa nu incepem sa fim obsedate de dorinta de a avea un bb. Sper sa reusim.Pupici.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danangie spune:
Unde sunt fetili???
BETTY sunt curioasa ce-ai mai aflat cu burtik ta? Da-ne de stire.
Eu azi am recoltat sange pentru a afla cum stau la capitolul progesteron. Si am mai dat sa fac si emocromul ca se pare ca-s cam palida.
Week-end placut!!
MirelaV spune:
am intrat si eu sa va urez week end placut fetelor!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
fetele, ce stiti de laurici?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
simonette spune:
Pup toate aspirantele si nu numai!

Mai fetelor, mai visam mult? Cand se implinesc visele astea ale noastre ca parca sunt intr-o criza de rabdare!?
Ma ingras ca vaca de la tratament si ma oftic!
as manca intr-una!
Sunt ziua 14, am folicul si ma chinui sa ingros endometrul pana luni cand merg la echo. Daca am noroc fac si eu o inseminare
... sunt la mana endometrului!
Hai... care mai ovuleaza, care mai zgarma dupa simptome, care mai
...care mai face teste???
Liana30 spune:
Buna aspirantelor!![]()
simo eu ovulez..si eu merg luni la eco si daca e ok o pun si eu de o inseminare..
pup toate aspirantele
chiar nici una nu ati facut inseminare???
nu-mi spune si mie nimeni cum este????
AncaW??? nu ma lamuresti si pe mine?cum e???
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Merci, Tumpi. O sa sun luni la Sanador, ca mi-e jena s-o deranjez pe mobil, mai ales ca nu sun din partea nimanui. Sper ca nu ma programeaza peste 2 luni
!
Pupici la toate si week-end placut!
Vine si randul meu..
Pozele mele
simonette spune:
Liana!Ne tinem de manuta, scumpa! Sa dea Domnul sa fie terenul numa' bun pt. inseminare! Unde mergi? La Giulesti cumva?