Aspirante optimiste (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da simo la Giulesti la Moisica..tu?

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

adicu,nu stiu cat dureaza programarea la Sanador,stiu ca mult, ca mi-a zis dr sa vin la spital ca la cabinet am de asteptat
eu pe miercuri ma duc la ea,daca vrei o intreb daca poate sa o sune cineva pe mobil ca sa vina la consult la spital

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana!Si eu tot la giulesti, dar la Bucur! Poate ne intalnim pe acolo, daca nu mergi la prima ora...eu pe la 12:00. Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetele. Lipsesc de ceva timp...si cred ca voi mai lipsi ceva timp.
Nu reusesc sa trec peste moartea maica-mii. Pur si simplu, nu pot! Incerc sa salvez aparentele din rasputeri, dar nu-mi prea iese.
Viata mea nu mai seamana cu ce a fost inainte, eu nu mai sunt cea de dinainte!
Nu ma mai gandesc la copil, in faza asta. Vreau doar sa raman zdravada la cap...atat!

Va pup pe toate si va doresc numai bine!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Anca Wish, eu am intrat sa va salut dupa operatia de SE de azi si ce citesc???
Eu am trecut cu bine,m-am operat laparoscopic (Pr.Dr. Marinescu) cu mare durere in suflet deoarece bebicul avea 7 sapt (sacul 18mm), am vazut clar embrionul si activitatea cardiaca .... offff, saracutzul trebuia sa mai strabata 10 mm maxim sa fie bine. N-a fost sa fie dar....raman optimista. Trompa stg nu mai este dar a ramas cea dreapta care este foarte buna si functionala. Tamam bine ca eu ovulez de cel putzin 9 luni / an pe partea dr.
Cum spuneam eu cu offfful meu si citesc ce ai scris tu!
Nu vreau sa spun multe dar vreau sa fi sigura ca in orice moment doresti eu sunt alaturi de tine. Suna-ma cand doresti tu: 0744/685770.
Si sa sti ca ai mare dreptate: MAMA este MAMA!!!

Te sarut si-ti dorsc mult curaj!!!!!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

AncaWish - sunt alaturi de tine - sti bine acest lucru si iti multumesc ca de cateva ori, importante pentru mine, ai avut cuvintele potrivite la momentul potrivit...nu poti spune "eu nu mai sunt cea de dinainte", atata vreme cat tu ai "vorbit" cu mine si inainte de moartea mamei tale, cat si dupa; esti o fata deosebita (am simtit asta) chiar daca nu am reusit sa ne vedem; sunt sigura ca ai puterea sa treci cu bine peste acest eveniment nefericit, chiar daca nu este ceva pentru care poti spune "Abracadabra - dispari!"; Pe mine personal "aparentele nu ma inseala" si chiar daca nu ne-am vazut face-to-face, sunt sigura ca va fi bine; tu esti zdravana la cap - timpul le va rezolva pe toate si chiar daca acum nu te mai gandesti la copil...sigur intr-o zi vei fi . cu drag!
Laurici - cateva zile nu am mai intrat pe net... nu-mi vine sa cred...imi pare rau de o mie de ori!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca-blonda spune:

Draga AncaWish, stiu ca vorbele sunt de prisos in astfel de momente dar sa fii sigura de un lucru: mama ta n-a murit, si-a schimbat doar cursul vietii, mergand spre viata vesnica. Ea e tot timpul alaturi de tine si sunt sigura ca nu vrea nici o clipa sa vada ca suferi.
Stiu ca e foarte greu dar trebuie sa trecem peste incercarile pe care ni le da Dumnezeu.
Eu sunt foarte credincioasa si Dumnezeu mi-a dat sa traiesc multe minuni.Ma voi ruga pentru tine si pentru mama ta.
Capul sus,fii tare si nu uita ca noi toate suntem alaturi de tine.
Scrie-ne oricand si descarca-te ca doar de-aia ne adunam aici ca sa ne ajutam oricand simtim nevoia.
Te pup si zambeste, asa vrea sa te vada mama ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

AncaWish!Si eu mi-am pierdut tatal in februarie... Este o durere cumplita si o pierdere enorma! Eu nu te pot incuraja, caci inca ma mai trezesc noaptea plangand! NU e usor sa treci...dar trebuie sa acceptam realitatea! Condoleante! Desigur, si eu sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Indraznesc sa-ti spun si eu cateva cuvinte, Laura... Am parcurs cu tine toate emotiile sarcinii, ti-am tinut pumnii sa fie bine si apoi mi-a parut atat de rau pt finalul atat de nenorocos... practic ai fost fooooarte aproape sa-ti vezi visul, 10 mm!!! Imi pare rau pt trompita ta... Dar sa stii ca mi-ai dat o lectie cu optimismul tau, esti o adevarata luptatoare! Putine femei ar fi avut o asemenea putere sa lupte atat si mearga mai departe fara sa se impiedice deloc! Sunt alaturi de tine si iti doresc din tot sufletul sa ai intr-o buna zi in brate fetita mult-dorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Avalon, dragutza de Avalon!
Multzumesc mult puiule. Si eu sunt sigura ca intr-o zi o sa-mi tzin in bratze minunea. Merg inainte ori ce ar fi.
Te pup si-ti doresc sa fi la fel de tare si oprimista ca si mine!

bety MAINE ESTE O ALTA ZI!!!

pup frumoasele

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput