Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ellen
Totul a inceput de alataieri seara cand a vomat pe la 8 tot iaurtul pe care il mancase la 6, apoi a facut un scaun mai moale dupa care nu a mai vrut sa pape nimic pana la 3 noaptea cand a ras un biberon cu zeama de orez.

ce iaurt era?

cat despre sugestii, eu in perioada kk-cioasa l-am tinut pe Vlad in orez (orez cu carne de pui, orez cu banana, cu morcov, telina si alte legume inofensive in aceste cazuri).
ceai de menta, branza calcica...

de atunci ii pun in aproape orice una sau doua lingurite de orez.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Paula Diana !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

gata, m-ati bagat in priza si cu vigantolul; am luat si eu ieri o sticluta, nu mi-au zis ca ar fi probleme.
azi ma duc sa mai iau ... nu m-am hotarat cate.
deja sunt cam paranoica (cu gripa asta aviara), in curand casa mea devine depozit farmaceutic - spre sincera ingrijorare a sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, multam mult de idei. Cu orez ne-am tratat ieri, dar ma gandesc ca o sa se sature de la atata orez. Ce saruri de rehidratare i-ai dat?
De fortat, nu o fortez sa manance dar tare m-am bucurat ieri seara cand s-a dus singurica la scaunul de masa si arata sa o punem acolo...probabil ii era tare foame.

Herra, multam mult si tie. Era iaurt de la Covalact, dar nu prea imi vine sa cred ca era de la iaurt pentru ca numai iaurt din ala a mancat pana acum fara nici o problema si nu era stricat ca l-am mancat eu dupa aia (mai ramasese putin). Imi este sa nu fi fost de la fructele care le-am pus in iaurt...sau poate combinatia dintre cele 2...habar n-am...din combinatia aia nu am mancat si eu...

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Paula-Diana !

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

La multi ani Robert Cristian!! La Multi Ani Paula Diana! sa cresteti mari si sanatosi!

Lilia sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste operatie!pupici si sanatate Ameliei cea curajoasa!!

ana_miti multa sanatate lui Alex!

nature, ce bine ca ai facut rost de aparat! Ilinca e o scumpa, ca si mama sa!

Roandre, am vazut si eu pozele de la nunta, super Alexia si ce mare a crescut! nu o vazusem cam demult! la fel si Ina, e o dragalasa cu palarioara ei rosie!

Ramona, felicitari ptr tot ceea ce faci ptr Alex!

Mada, sanatate Ilincai, sa-i treaca repede bubitza!

pufy, bine ca nu a fost mai rau! pupici lui Alesio! si felicitari ptr decizie, sa dea Dumnezeu sa fie cum vreti voi!

Noi suntem bine, insa ne chinuim f. tare, in fiecare seara plange saracutul Menny ca nu poate sa faca kk! ce e rau ca acum nici supozitoarele nu mai au efect! si mananca fructe, mai ales pere, nu mai stiu ce sa mai incerc, mai aveti voi idei?
Burtik mea creste si pitik mea se misca intr-una, mai ales cand primeste vreun piciorus de la al ei fratior!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

In primul rand multumim tare frumos la toata lumea pt urari si ca nu ne-ati uitat ca noi am lipsit putin de pe aici ne-am pregatit pt mot.

Urez si eu printesei mele LA MULTI ANI din tot sufletelul meu, sanatate ,fericire si noroc in viata papusa lui mama. Cu lacrimi in ochi imi aduc aminte de ziua de astazi care a fost una extrem de importanta pt mine. Eram asa de nerabdatoare sa imi cunosc fiinta care se afla in interiorul meu ca nimic nu mai conta. Clipa in care am vazut-o pt prima oara e ca o icoana pt mine asa mi-a ramas intiparita in minte pt ca imi spuneam ca macar cateva secunde sa o vad si dupa pot sa mor, acum nu mai zic asa, imi doresc ca D-zeu sa imi dea zile sa o vad crescand, sa ma bucur alaturi de ea si de Paul si credetima ca lupt pt asta la propriu refuz sa cred ca desi am unele probleme mi s-ar putea intampla ceva. Ma napadit plansul si nu mai pot scrie chiar tot ce simt in momentul asta, eu va multumesc inca odata pt tot ce ati facut pt mine de cand v-am intalnit.

Noi petrecerea am avut-o duminica pe 16 oct. la Piatra Neamt cu nasii si cu familia unde ne-am distrat de minune o sa pun pozici imediat si va anunt. O sa revin si cu intamplarile de acolo.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cali
Noi suntem bine, insa ne chinuim f. tare, in fiecare seara plange saracutul Menny ca nu poate sa faca kk! ce e rau ca acum nici supozitoarele nu mai au efect! si mananca fructe, mai ales pere, nu mai stiu ce sa mai incerc, mai aveti voi idei?

Cali, ai incercat cu LACTOZA?
si Vlad a avut problema asta, dar inainte de inceperea diversificarii; si cu lactoza il rezolvam de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nici eu nu cred ca e de la iaurtul Covalact, Dami numa' de la Covalact papa si nu a avut niciodata nimic

Vigantolul am auzit si eu ca nu s-ar gasi asa ca am dat fuga la farmacie si am luat (facem rezerve) si intreband daca e criza, fetele de acolo mi-au zis ca nu stiu nimic si ca ele au destul

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danina
Clipa in care am vazut-o pt prima oara e ca o icoana pt mine asa mi-a ramas intiparita in minte pt ca imi spuneam ca macar cateva secunde sa o vad si dupa pot sa mor, acum nu mai zic asa, imi doresc ca D-zeu sa imi dea zile sa o vad crescand, sa ma bucur alaturi de ea si de Paul si credeti-ma ca lupt pt asta la propriu refuz sa cred ca desi am unele probleme mi s-ar putea intampla ceva.

superbe cuvinte!
imi pare rau ca ai unele probleme (nu stiu care sunt); te putem ajuta cumva?

inca o data, sa-ti traiasca fetita!

PS: duminica eram si eu in Piatra, la ai mei (am fost sambata sa vad padurea ruginita).

Mergi la inceput