Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Venim si noi la raport dupa o noapte nu tocmai buna. Nu stiu ce s-a intamplat dar Dami a marait aseara ingrozitor si dupa ce intr-un tarziu a adormit si am reusit sa adorm si eu, a inceput sa se trezeasca, lua cate o gura de ceai si tot asa, de 6 ori pana dimineata la 6.50 cand a auzit ca Ioana s-a pus in miscare si s-a trezit si el. Acum doarme, cum e si normal a adormit dupa ce am reusit sa-mi beau cafeaua si sa ma trezesc ca de nu mai furam si eu o ora de somn

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI PAULA DIANA!!!
sa cresti mare,frumoasa si insteatza

Ana si Lilia-suntem mereu cu gandul alaturi de voi.
Ionela- lui Alex sa-i treca toate bolile.
Mada- ce bine ca i-a mai trecut buba...chiar sunt ff sensibili pupiutii mici..sie adevarat ca fiind asa cotelici nici nu-ti dai seama pe unde pun mana si cum se lovesc.
Mihaela-bate-i de cei de la net ca nu mai rezolva o data problema... Alexiei cea dulce si vorbareatza.

Eu sunt terminata cu Ina ca inca mai tuseste..are o luna...am vb cu mai multi medici si toti mi-au spus ca sunt niste viroze ff urate..si asa tin..sa nu ma sperii..ca nu are nimic la plamani...dar totusi..seara a tusit asa de rau ca a vomitat tot ce papase..si de abia o facusem si eu sa pape un pic mai bine...In rest starea ei generala e ff buna...este o harnicutza...noua ei indeletnicire este sa care bucatzelele mici de servetzele rupte de ea si puse intr-un cos pana la canapea si apoi sa le duca inapoi in cos

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Scuze ca am scris asa mare..

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Paula Diana. Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Offf, ca venim si noi cu probleme. Noi sumtem kkosi de ieri si nu mai stiu ce sa-i fac sa-si revina. Nu mai papam lapte si nici nu stiu ce sa-i dau altceva. Ieri nici nu a vut sa pape prea bine. Abia seara a manacat mai bine, chiar a venit ea si a tras de scaunul ei sa o punem acolo si sa ii dam sa pape.

Totul a inceput de alataieri seara cand a vomat pe la 8 tot iaurtul pe care il mancase la 6, apoi a facut un scaun mai moale dupa care nu a mai vrut sa pape nimic pana la 3 noaptea cand a ras un biberon cu zeama de orez.
Ieri a mai avut 3 scaune mai moi, dintre care primul a fost mai mult apa, dupa care urmatoarele din ce in ce mai bine, dar nu prea a mancat. Ma rog, a mancat ea dar nu cum manca de obicei. Azi dimineata iar a facut un scaun mai moale dar mai ok decat cele de ieri. Offf, sper sa-si revina repede ca nu mai stiu ce sa-i mai dau sa manance.
Vreau si eu niste idei ce as mai putea sa-i dau sa pape.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI PAULA DIANA!!!!!!!

Ellen imi pare rau de voi ca va alaturati grupului de pitici bolnaviori!
Daca nu e tocmail bine cu kk poti sa-i faci supa de morcovi(cu fidea daca ii place) si cu carnita de pui(daca tu ii mai dai-eu ii dau dar fiarta foarte bine, pana se ia singura de pe os), iar felul doi pilaf de orez cu morcovel si carnita de pui, iar fructe o banana.
Si sa nu o fortezi acum sa pape lapte....eu cam acum vreo luna jumate-2 luni(nu mai stiu exact) am avut probleme cu bazucu ca a facut diaree rau de tot si l-am trecut pe regim cu mucilagiu de orez,lapte delactozat(de la Nan), orez fiert(cu morcovi sau cu banana), si cum nu i-a trecut i-am dat si saruri de rehidratare(ca nu prea manca....probabil nu ii placea regimul).
Si in 2 zile a fost ca nou!
Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani Paula!

Danyce, voi va pregatiti pentru maine? Aveti petrecere?

Ref. la regimul pt. diaree, tin minte ca exista un lapte special pt. astfel de situatii, de la Milupa, ceva cu NH ( sau HN) 25.

Inca nu am primit aparatul pt. Alex.Of.Astept si azi, pana spre dupa-amiaza, un telefon, si apoi sun eu sa vad de ce intarzie....

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

A, si mi-am adus aminte: am fost dimi la farmacie sa cumpar Infanrix pt. ILinca ( ii fac marti vaccinul) si am intrebat si de Vigantol. Intr-adevar, s epare ca e o problema cu stocul de Vigantol.Eu am cumparat trei sticlute, ca sa fiu sigura...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Robert Cristian!

La multi ani, Paula Diana!

Ana si Lilia multa sanatate puiutilor mici si curajosi... suntem cu gandul la voi si ne rugam sa fie bine!

Nature pentru ceea ce faci!
Am vazut pozele de la ziua Ilincai... este o scumpa.

Mihaela am vazut si pozele voastre de la nunta... doua frumoase

Multumesc pt. raspunsuri legate de cadou pt. nasi... Am zis, asa am auzit... si nu eram sigura. Asa ca m-am hotarat... o sa ii fac cadou nasei un aranjament de flori... ca stiu ca ii plac f. mult florile... Iar legat de prosop si sapun... eu stiam ca la mir sa dau, dupa ce il spala pe bb. N-are rost sa ii mai dau inca odata... face colectie .

Am facut pentru ziua lui Meme un banner cu la multi ani (1,3 m x 1 m)... e mai mult un afis... o sa pun poze cu el cand va fi atarnat pe perete... Si tortul, pana la urma, il vom face la cofetarie... dupa ce ma hotarasem ca-l fac eu, acum m-am razgandit , din nou... ca n-am cand sa le fac pe toate si nu vreau s-o dau in bara cu tortul...

Cam astea sunt noutatile...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor si puiutilor!
Multumesc din suflet pt urari:LORENA,MIHAELA(ROANDRE),CRISTINA(MCM,va asteptam la Brasov ,ne e dor de voi,),DANIVER31,CRINI,ANA_A,ANDREEA(o dulce ca de obicei, si pt domnisoara frumusica foc),ELIANA...sper ca nu am uitat pe nimeni...ce bucurie mi-ati facut ca nu ne-ati uitat,desii noi nu intram foarte des si nu participam la toate discutiile si problemele,asa cum am vrea...motiv:lipsa de timp,si gandacel jucaus si umblaret.... pt toate dragele mele prietene virtuale!

Eu ieri am cumparat vigantol,si nu mi-au zis ca ar fi probleme...m-ati speriat,azi daca merg in oras mai cumpar 2 sticlute sa fim siguri.

MADA,ma bucur ca Ilinca e mai bine.... de la noi si putere multa mamicutei!

Maine tinem pumnii Ameliei,sa dea Domnul sa fie bine,!

Noi nu avem noutati...dormim destul de bine...inca nu avem dinti mai multi..si cand va aud deja pe voi cu masele,ma gadesc cu groaza ce ne asteapta.

pt ALEX,al ANEI,speram sa auzim vesti bune...cum e cu aparatul de la Patricia?

Fetelor va si pe puiutii vostrii si multa sanatate va dorim!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI PAULA DIANA!...sa cresti mare,sanatoasa si sa fi fericita alaturi de parinti, si !

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput