Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Daniver, multa sanatate la pitic!

Lilia mii de pupici la printesa si tie ca tare curajoase si puternice sunteti!!!

Roandre unde este Kiddyland ? E tare fain acolo, am vazut pozele. SUPER!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionela, am vazut pozele lui Alex, ce baiat mare si frumos! Mi se pare mie sau seamana cu tati?

Vali02 si Alexia !

Vali02 nu mai dai nici un semn???

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lilia ce ma bucur ca a fost ok operatia si sunt convinsa, am incredere in D-zeu ca va ajuta sa treceti cu bine peste acest hop iar Amelia va alerga curand ca orice alt copil.

Oana, offf, multa sanatate micutului si Doamne ajuta sa treaca noaptea cu bine si sa nu mai faca febra!

Ionella, frumos strengar ai! Sa-ti traiasca!

Kiddyland e pe Splaiul Unirii nr 234-236...undeva la 100 m de intersectia Mihai Bravu, Vitan-Barzesti si Splaiul Unirii (se ajunge la targul de masini Vitan si se face dreapta pe Splai, pe langa Dambovita...caci e sens unic pe acolo daca veniti dupa Mihai Bravu....si ocoliti o gramada...cum am facut noi azi).

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Lilia, multa sanatate Ameliei, sa se fixeze acolo toate cele si sa scapati cu bine cat mai repede!!! pentru Amelia!

MULTA SANATATE tuturor puiutilor nostrii!!!

Ionela, am vazut si pozele voastre!Ce flacau mare ai!Multa sanatate si voua si ma bucur ca scapati de bubite!

Cat despre spitale aceasi parere am si eu...nici nu vreaus a va povestesc cum este in Bistrita la spital, ma refer mai mult la personalul medical...offf

Merg si eu la culcare ca sunt franta de oboseala, tocmai mi-am terminat toate cele pe ziua de azi

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Am pus pozici si sper sa le puteti vedea ca am avut ceva probleme cu webshots si mi-au si aparut cam amestecate, iar eu nu mai am rabdare sa le ordonez. Sunt la "poze nou-noute/Alma 1 anisor/aniversare".

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Elena, Irina Georgiana si Alexia. Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase.

Lilia, multa sanatete Ameliei. Va tinem pumnii sa se fixeze acolo piciorusul bine. Multi de la noi.

Multa sanatate tuturor piticilor bolnaviori.
Noi suntem tot kkosi si parca nu mai trece odata ca nu mai pot. Am trecut pe Humana HN si tot sper sa fie ok.

Am vazut si eu pozele cu un mare cavaler Alex. Cu micuta Alexia in Kiddyland. Cu micutul speculant Stefan. Toti iti asteapta surioare/fratiori... Se pare ca si Alexuta mea asteapta ceva ca a inceput si ea de curand se se uite printre craci. Nu am reusit sa o pozez in acea pozitie, dar cu cea mai apropiata ocazie o sa punem si noi poze in acea pozitie

Am vazut si pozele cu Alma si tortuletele ei fantastice. Danyce, nu stiu cum de ai atata rabdare sa le faci...felicitari.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragele mele. Multumim din suflet pentru urari..sunteti minunate .
Spun si eu pentru ieri:
La multi ani Meme! sa fi sanatoasa, cuminte si sa le aduci numai bucurii celor dragi tie.
La multi ani Virgilutz!

Iar ingerashului meu ii doresc tot binele din lume...si nimic sa nu-i stea in calea dorintelor ei! Nu exista cuvinte prin care sa-mi exprim sentimentele pe traite de mine incepand din momentul incare am aflat ca sunt insarcinata. Aceste senteminte au devenit si mai intense in momentul in care acum 1 an exact (ca eu de abia a doua zi am vazut-o) am tinut-o pentru prima oara in brate...o papusica superba, micutza, fragila care avea nevoie de toata dragostea si protectia noastra.UN INGERASH. Acum cand ma gandesc nu-mi vine sa cred ca a trecut un anishor MINUNAT asa cum vor fi si ceilalti alaturi de sufletzelul nostru. Ne-am bucurat de primul zambet, ca a inceput sa-si tina capshorul sau sa-l ridice cand statea pe burtica,de prima jucarie pe care a reusit sa o tina in manutza sau ca a papat cu linguritza, apoi ca a inceput sa paseasca, sa mearga tinuta de manutza si apoi singurica. Ne-am topit de tot in momentul cand am auzit-o strigandu-ne Meme sau Tata..si apoi mai tarziu Mami si Tati...nu stiu..ar fi multe de spus si nu cred ca nu m-as putea opri din scris o zi intreaga gandindu-ma la anishorul SUPERB care a trecut.
TE IUBIM MULT DE TOT SUFLETZELUL nostru MINUNAT!!!!
Ma bucur enorm ca v-am avut alaturi in tot acest timp, ca am putut imparti cu voi bucuriile si problemele aparute..sunteti minunate..ma simt ca intr-o familie MAREEEE

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vali02, iti doresc sa ai o zi plina de cadouri iar toti cei dragi tie sa-ti fie alaturi!

Danyce, super, super, super torturile...ca intotdeauna nu ai "dezamagit" publicul la categoria torturi. ce sa zic, sunt consinsa ca si gustul a fost la fel de minunat precum aratau iar Alma a fost o norocoasa sa aiba atatea minunatii.

Ellen, tot nu ati scapat?...ufff, sa treaca mai repede!

Anielas, tare dulcica e scufita rosie Inutza iar dupa obiectele alese o sa fie o cocheta doamna desteapta care va sti sa faca multi bani...hehehe

Eliana....poze, poze, poze....asta asteptam...hihihi

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Alexia! Sa cresti mare si sanatoasa!

daniver31 multa sanatate puiului. Ma bucur ca si-a mai revenit un pic.

quote:
Poate ca sunt nebuna ca nu m-am dus cu copilul la spital dar imi este groaza de tot ce inseamna spitale:mizerie,servicii si boli!.

Perfect de acord cu tine!

Ana mare nazdravan e Stefanutz. A prins pana la urma musca? hi..hi. Ce zice se vede la orizont surioara?

roandre spor la treaba pentru bb2. Mai ales ca va sustine si Alexia cu uitatul dupa un fratior. Frumoase pozici. Mi-a placut cea cu pantalonasii cei bufanti. Sau fustita? Ce era?

sper sa nu-i vina ideea si lui Arthur cu uitatul printre craci..hi..hi

Lilia sanatate multa, multa pentru Amelia. Sa se recupereze cat mai rapid. Si tie multa sanatate si putere sa treci peste clipele grele. Ma bucur ca ati avut parte de un dr. bun si amabil.

ionella3003 va tinem pumnii sa iesiti bine azi la controlul de la spital. Multa sanatate si sa-ti traiasca micul cantaretz cu ochisori superbi.

danyce esti o artista ..super..super torturi pentru o super..super fetita. Pupici pentru strengarita Alma.

ellen ati facut o coprocultura? Multa sanatate si pupici Alexutei. Face si febra? Ii mai ies ceva dinti?

Noi suntem binisor...Ne-au mai aparut ceva buburute pe manute, dupa ce s-au trecut cele de pe fata. Maine mergem iar la dermato, dar la alt doctor. Am inceput sa mergem foarte bine singurel si ne e gandul sa facem numai boacane. Ne place la nebunie sa ne dam jos de pe pat sau fotoliu, dar ne enervam teribil ca nu putem inca sa ne urcam singurei. Si mai avem inca o maseluta, in total 4.
Rugaminte pentru cine modifica listuta sa ne treaca si pe noi cu total 14: 8 dinti, 2 canini si 4 maselute.
Noua pasiune este sa numaram pietrele din parc..si o facem tot timpul nu cumva sa dispara vreuna.

O saptamana excelenta!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Va urez si eu cu intarziere
La multi ani Elena si Irina Georgiana!

La multi ani Alexia!

Roandre, salutari de la felis! Am fost ieri pe la ea si m-a rugat in mod special sa te salut.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput